tamam kız anlatma....ben de iyi olacam inşaallah..bende öptüm bidenemkuru fasulyen nasıl olmuştu bu arada
yok ameliyat olmıcamyenmek istiyorum bu fıtıklar,galiba kocakarı yöntemlerine başvuracam ama tırsiyurum:18:
ooooyyy sevsinler o minik kıyafetleri eee yaklaştı tabi ege beyin gelişi herşeyi hazır olsun çicukun
sohbet ediyos canım sen neyapıyosun??
yok kızzz biz 17:30 çıkıyozsohbet ediyos canım sen neyapıyosun??
aman,amanmaaşallh kız benim yeğenimde yazıldı 5,5 yaşında ama kızkardeşimi hergün öğretmen 6,20 ye kadar okulda tutuyomuş çicuklar alışsın diyeymiş güya..yazık küçücük çicuklar yaa ben üzülüyom hallerine..
sağol canım...ama ilaç değil bu kadın bele bişeyler yapıyomuş sonra 15 gün hiç kalmadan yatıyomuşsun veeee kurtuluyormuşsun sözde....doğurmadan benim için rüyaya yatacaktın unutmaevet cnm hazır olması lazıma rtık ne zmaan geleceği belli olmaz
hayırlısı olsun Allah şifa versin inşalah koca karı ilaçalrı işe yarar
beydağlıcım Allah sabır versin bu mevzular o kadar sinir bozucuki vallahi kafayı yedirtir insana
nasıl yaşanır bööle insanlarla bilmem
off kaynoş geldi yine şimdi kapıyı açmadım
kendimi kötü hissediyom bööle yapınca ama o da zırt zırt geliyo ve saatlerce gitmiyo offfffffff
beydağlıcım Allah sabır versin bu mevzular o kadar sinir bozucuki vallahi kafayı yedirtir insana
kendimi kötü hissediyom bööle yapınca ama o da zırt zırt geliyo ve saatlerce gitmiyo offfffffff
sağol canım...ama ilaç değil bu kadın bele bişeyler yapıyomuş sonra 15 gün hiç kalmadan yatıyomuşsun veeee kurtuluyormuşsun sözde....doğurmadan benim için rüyaya yatacaktın unutmakız kafam kalmadı neydi onun ismi:44:
ne oldu kııısss
yok kızzz biz 17:30 çıkıyoz
canım ne oldu anlat aplana dinliyom baknapıyonuz bakayım ben biraz görünmezim galiba kendimi göstermessem olmuyo
ah canım nerde 2000 daha olamdı yawcok sevındım canım yardıma ıhtıyacnız var okurummm
polyy gel kusme annem
hallettim bebemkuzum mesajındaki o gıcık kaynımla olan bölümü sil yiwrum....
işte biz insanlık yaptık büyüktür önce ona alınsın dedik..oda bize biyüklük yapıyor..
çok ayıp bak senbeydağlıcım Allah sabır versin bu mevzular o kadar sinir bozucuki vallahi kafayı yedirtir insana
yok kızzz biz 17:30 çıkıyoz
bu saatte de gelinirmi erken yatıyom dersin bişe derse
kapıyımı acmadımm ee bu saate nerdesın demıyomuu :44::44::44::44::44:
Arkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.
sadece neden belinay listedeki herkes için okunsun
1 tane ayetel kürsi neden daha fazla okuyalım
belinaydan sonra nazo olsun
herkes için okuyalım:117:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?