ooff off hemde nasıl amin canım sağol...walla bazen bu şehirden değil ülkeden sürsünler bizi istiyorum...
kız senin içeride olduğunu bilmiyormu peki...ayy başak yaa bende 2 yıl kaynoşla altlı,üstlü oturdum ne kadar sinir bir durum iyi biliyorum..
der hemde şöle bakar
alzaymır oldu diyom kimse inanmıyor
bu konşmalar daha yeni yani ben kendimi kötü hissetmeye başladıktan sonraydı
rahat dönemlerimde yani daha önce başladığınızdan bahsetti beloş az önce de söyledim belki 1 aydır rahat değilim
bende yalan yok
tamam kuzum kendini zorlama bende karar vermedim..ewet insanın kafası bazen hçbişey alamaaz duruma getirilebiliyor maalesef..kız neydi bunun adı ay bişeyin adını unuttummu sinir oluyorum yaacnm vallahi aklımda ben unutmadım doğurmadanm yatıcam inşallah hatta sana bi karar verdinmi dye sormay utandım
suresini ezberleyemiyorum cnm o kadar kısa bi sureki ama kafam almıyo sanki
bu aralar biraz yorgunluk var
ya erken yattığımı biliyoda ne bilim ya offf yalan smöölemektende bıktımo da gelmesin bu kadar sık vallahi nasıl bi düşünce bu ya
erken yatmştım desem şu surat ifadesini görmek o kadar kötüki
insanları memnun edersen sorun yok
başak karısı geçmişi didiklettin bana haa alzaymırlı karııı ne oldu sesin kesildi haberi yok muş
tefriciyeyi bilmiyom dedin kız burdan sana yazdı bilem
neyse geçti gitti.
bak sen çok ayıpinsan göbekli marula alzaymır dermi kız kız sevinç bu arada bat ney kiz 10 eylülde adet oldum ddim daha ney
yooo biliyom huyunukız ısıkların yanmı yo mu ayıp olmaz mı ben sevmesemde acardım pjamı gıyerdım uhyuyomus gıbı yapardımıkı esneseydın gıderdı
keşke didiklemeseydin bu masjı çok iyi hatırlıyorumbaşak karısı geçmişi didiklettin bana haa alzaymırlı karııı ne oldu sesin kesildi haberi yok muş
tefriciyeyi bilmiyom dedin kız burdan sana yazdı bilem
neyse geçti gitti.
aha usenmeden buldunmu bıde ıftıra atıyo haberımız yokk dıyee
karılar ben çıkıyom sabah KPSS sınavım var
çocukta yaparım kariyerde
iyi geceler
anladın sen onu!!!
çok ayıp bak sen
ewet çok zor...ALLAH yardımcın olsun nediyeyim...kız bizimkiler o zaman iki katlı ewi sattılarki çicuklarına miras kalmasın diye biz oturuyoz diye bizi maddi manevi sömürüyolardı biz satılmadan kiraya çıktık..sonra hergün sabaktan cümbür cemaat geliyolardı bize saat 7 desen iki yıl oturmuşun ben ne kadar oturcam bilemem
ama çok şükür aynı evin içinde 3 yıl otuırduktan sonra
bişi diyemem
keşke gitsek bu şehirden sende git bu kadar zormu
aha usenmeden buldunmu bıde ıftıra atıyo haberımız yokk dıyee
yooo biliyom huyunu
geçende 11de geldi. bende yatmaya hazırlanıyodm dedim
saat 1de gitti
ışıkımı görmemiştir heralde:26:
keşke didiklemeseydin bu masjı çok iyi hatırlıyorum
evet kaydettim tefriciyeyi hala pc de duruyor okumak için
ama anlatamıyorum galibaaa
1 aydır rahatım yok diyorum hasbinalllahh
banada 8888kez habinallah çekermisiniz yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?