Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen iki yıl oturmuşun ben ne kadar oturcam bilemem
ama çok şükür aynı evin içinde 3 yıl otuırduktan sonra
bişi diyemem

keşke gitsek bu şehirden sende git bu kadar zormu

alzaymır oldu diyom kimse inanmıyor

bu konşmalar daha yeni yani ben kendimi kötü hissetmeye başladıktan sonraydı

rahat dönemlerimde yani daha önce başladığınızdan bahsetti beloş az önce de söyledim belki 1 aydır rahat değilim

bende yalan yok

başak karısı geçmişi didiklettin bana haa alzaymırlı karııı ne oldu sesin kesildi haberi yok muş
tefriciyeyi bilmiyom dedin kız burdan sana yazdı bilem
neyse geçti gitti.

cnm vallahi aklımda ben unutmadım doğurmadanm yatıcam inşallah hatta sana bi karar verdinmi dye sormay utandım

suresini ezberleyemiyorum cnm o kadar kısa bi sureki ama kafam almıyo sanki

bu aralar biraz yorgunluk var
tamam kuzum kendini zorlama bende karar vermedim..ewet insanın kafası bazen hçbişey alamaaz duruma getirilebiliyor maalesef..kız neydi bunun adı ay bişeyin adını unuttummu sinir oluyorum yaa

ewet insanları hep memnun etmek zorundasın ama özellikle kocanın ailesini..ama onlar seni hiiiçç memnun etmesin zaten bizim duyduğumuz saygının ve düşüncenin yarısı onlarda olsa sorun olmıcak ..ne güzel,olurdu herkes birbirinin hayatına saygılı olsa...

selam kızlar,iyisiniz inşallah
biz eve döneli bikaç gün oluyo,gelemedim,kusuruma bakmayın lütfen

karılar ben çıkıyom sabah KPSS sınavım var
çocukta yaparım kariyerde
iyi geceler

anladın sen onu!!!

kız ısıkların yanmı yo mu ayıp olmaz mı ben sevmesemde acardım pjamı gıyerdım uhyuyomus gıbı yapardım ıkı esneseydın gıderdı
yooo biliyom huyunu

geçende 11de geldi. bende yatmaya hazırlanıyodm dedim

saat 1de gitti
ışıkımı görmemiştir heralde:26:
başak karısı geçmişi didiklettin bana haa alzaymırlı karııı ne oldu sesin kesildi haberi yok muş
tefriciyeyi bilmiyom dedin kız burdan sana yazdı bilem
neyse geçti gitti.
keşke didiklemeseydin bu masjı çok iyi hatırlıyorum

evet kaydettim tefriciyeyi hala pc de duruyor okumak için

ama anlatamıyorum galibaaa

1 aydır rahatım yok diyorum hasbinalllahh

banada 8888kez habinallah çekermisiniz yaaaaa
aha usenmeden buldunmu bıde ıftıra atıyo haberımız yokk dıyee

Son düzenleme:
kızlar konu derinlere gidiyo,deşmeyin yaramı,bi başlarsam yazmaya,ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kızlar ben çıkıyom eşim geldi az gelde evcilik oynuyalım diyoda ben kaçtım bu yorgunlugun arasında o işide yapmak varmış kaderdekendimi feda ediyorum bek hade sizlere baş baş

sen iki yıl oturmuşun ben ne kadar oturcam bilemem
ama çok şükür aynı evin içinde 3 yıl otuırduktan sonra
bişi diyemem

keşke gitsek bu şehirden sende git bu kadar zormu
ewet çok zor...ALLAH yardımcın olsun nediyeyim...kız bizimkiler o zaman iki katlı ewi sattılarki çicuklarına miras kalmasın diye biz oturuyoz diye bizi maddi manevi sömürüyolardı biz satılmadan kiraya çıktık..sonra hergün sabaktan cümbür cemaat geliyolardı bize saat 7 de

aha usenmeden buldunmu bıde ıftıra atıyo haberımız yokk dıyee

ne oluyo yaaaa:44:

biz senın okuyup okumamana bısey demıyoruz bızzz haberımm yok tefcıyeden bahsetmedınız dmene kızyorumm gobeklı marull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…