Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nasilsin tatlimm nie canin sıkıliyor hayirdir
Saol ama burda adam gibi weteriner yokki olsa gozu icin goturcem basta hatta akiyodu gozu ama yikaninca gecti akmasi
Eczanelerde warmidir pire ilaci acep cnm

belli bi sebebi yok arada geliyolarya öyle işte
bende bilmiyorum sen yinede eczaneye sor nereden alabilirim diye
benim baktığım kızların küçükken van kedisi vardı iki tane pire basmıştı veterinerden sprey vermişleri
kediler sprey şişesini gördümü arazi oluylardı ortadan. ödleri kopuyordu

yok sizin yazdıklarınızı okuyordum canım yazmak istemedi içim sıkılıyor
zaten kimsede farkımda değildi
yoo ben fark ettim yazmanı bekledim zaten şu beloş ve sevinçle uğraşıyodum hatunlar beni çok seviyo biliyosun burnumdan getiriler valla

sana noldu bakim
benm koca bugün 2de çıkıcakmş gelmesi 3ü bulur off
kacmadı cıkıyom dedı

neyse tamma allah razı olsun genede

evet benm mesajdan sonra çıkıyom dedi cevap vermemk için

Allah cümlemizden razı olsun

derdimi anlatabildiysem ne ala

beloş üniv. sınavına bende gircem kaç yıldır hep başvuruyu kaçırıyorum

geçen yılda kaçırmışım ders çalştığım halde

ama bu yıl girmek istiyorum tabii ders çalşmam mümkün değil ama şansa gircem

2 yıllık dışardan bile olsa yeter

Yarin atmassa kocisim eczaneye sorim belki bulurum bi yerde

bugun nıye herez alınıyo:44::44:

ablacım sen hakkında akonsutuk yaa tefcıye okuyalım dıyoruz ne dıyosun:44::44:

bugün canım sıkılıyor hayatım istediğim gibi değil buda beni sıkıyor neyse boşver
gördüm canım benim 1 senedir bitmeyen fatihalarım var yardım edecekseniz onlara yardım ederseniz daha çok sevinirim 72000 fatihaya başladım daha 30 binlerdeyim

slm cnm hayırlı olsun kedicikler

iyi cesursun yıkadınmı bide

mrb kızlar bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür alttan bakmadı karnımdan usg baktı kanaman devam eder içerde kanaman var hala dedi nese 3_4 ay korunun dedi tamam dedik ben kan pıhtılaşması testi istiyorum dedim ilk önce gerek yok dedi seninki öle bişe değildi dedi ama ne bilinecekki ben istiyorum deyince tamam yaptıralım dedi labaratuvara git kan ver 1 saate çıkar sonucun dedi nasıl yani dedim benim duyduğuma göre büyük hastanelerde yapılan hemende çıkmayan bi testmiş dedim yok çıkar en geç yarına dedi anlam veremedim gittim kan alan kızada sordum bu test düşüklere yol açan kan pıhtılaşması testimi dedim evet dedi ben anlamadım yaaa burda okuduğuma göre çok teferruatlı bi testti bu nasıl yarına çıkıyor bu hastenede yaaaa?sizinde böle hemen çıktımı yoksa bu test o test değilmi?

sıkma canını bu sabah namazında senin içinde dua ettim güzel olcak herşey

72000fatiha bebek içinmi

of ne sen sor ne ben söyliyim sıkılıyorum işte kendi hayatımı istiyorum
benimkide bazen 2 buçuklarda falan geliyor alıştım ben artık hatta dün gece 12:30 da geldi niye erken geldin diyorum tam kk ya girdim cevap yazacam geldi, valla alıntı yaptım en azından onlara cevap yazayımda öyle çıkayım dedim

basak ben kız meslek lıse mez yanı bızım matamatk dersımzı dogru durust olmadı ben akılsız derlerın uzerıne dusmezdım sımdı ıstıyorum sınava gırmek ama sııfırdan olckk bakalım kendımı denıyecem ınsallah basarılı olrusam dersana falan gtmeyı dusunuyorum

ederızz yarın baslarım okumayaa 1 sen gec olmadı abla bellı bı gune nıyet edılmıyomu pekıı

Yarin atmassa kocisim eczaneye sorim belki bulurum bi yerde

sen kocandan 1 gün daha mühlet iste atmasın

ben yaptırmadım ama bende öyle hemen çıkmayan bir test diye biliyorum

sıkma canını bu sabah namazında senin içinde dua ettim güzel olcak herşey

72000fatiha bebek içinmi

çok sağol canım inşallah RABBİM in izniyle güzel olur
evet geçen sene yazıştığım topikte duymuştum bende başladım ama kimseye benim için okurmusunuz diyemiyorum onun içinde bitmedi tabi arada başkaları içinde dualar okudum bir türlü bitiremedim birazda tembellik ettim

Cnm meslek lise mezunlarina sinawsiz gecis hakki war biliyosundur ama 2yillik onu bi dene bende baswurcam tabii kabul edilirsem
Senin bolumun neydi menimki yapi ressamligi
Gerci ozelde 2 yil moda okudum ama gel gorki burda bi ise yaramiyo
Bari bunu basarirsam dier beansimda calisirim

ben bolumumu ıstemıyorum tatlımmm alan dısı tercıh yapmak ama benı amcım basarırmıyımm bı nevı sıfırdan basalayacamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…