Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Durucum bende yaptırıcam pıhtı testini ama regl olup bittikten sonra....doktor öyyle diiidii..:18:hıııım şimdi bende miirak ettim..sonuçları bildir şekeriim..:26:inş herşey normal çıkar

tamam canım yarın sonuçlarımı alacam mutlaka yazarım ama anlamadım baksana bu test o testmi?bende kaybedeli 2hafta oldu ama doktorum adet gör falan demedii........seninde doktorun hastanedemi yaparız dedi sen nekadarlık kaybettin canım bebeğini?

Cnm 6 haftalıkken kaybettim...kanamayla gitti...doktor yaklaşık bir ay sonra adet görürsün birhafta on gün gecikebilir dedi...:26:ilk düşük old.için sadece kan pıhtılaşması varmı yok mu ona bakarız dedi...adetin bitsin ondan sonra yaptırırsın dedi..Bilemedim bende şimdi senin doktor niye adeti bekletmedi acaba...?Ya da benimki niye adetten sonra diidii kii..?Hastanede yaptırıcam..?Ama benim bildiğim sağlık ocakları bu testi yapmıyo ki...?sen nerde yaptırdın..?hastanede değil mi...?:26:

anladım kuzum Allah bidaha yaşatmasın.....valla bende anlamadım doktor kan ver dedi verdim.yok canım benimkide hastane ama özel okuduysan diğer kızlar büyük araştırma hastanelerinde yapılıyor uzun sürede çıkıyor demiştiya benimkinin hemen çıkması kafamı karıştırdı o test değilmi diye ama galaba plt değeri yüksek çıkarsa araştırılması geriyor yanlış anlamadıysammm .....

ben kızım
sevinç hanım sabak sabak pek bişi yazamadan çıkmşsınız

sınav öncesi ceptenmi yazdınız

ben mi başak mı başak dimi

başak tabiki biz öyle sevişirdik eskiden

tabii tatlım önemli olan o yine de miden bulanamsın çok kötü bişi
kıs son halvetlerde sen mi baskındın kocan mıcinsiyetini bulcam da

baskın ne demek kıı istekliliği mi kastettinn ??

valla benim kocam herdaim baskın da bu ayki halvetlerde bende istekliydim baya

hatta hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce yapıştım adama

konuştur bakalım koca karı maharifetlerini

herkese günaydın güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum kızlar

ben dün hastanede virüs kaptım sanırım fena halde nezleyimm

bütün gece uyuyamadım gözler sulu sulu burun tıkalı başım da ağrıyo

allahtan ateşim yok ne tavsiye ediyosunuz napayım korkuyorum

yok canım sana yapılan pıhtılaşma testi değil... özelde yaptırınca 3 haftada filan anca çıkıyo devleti bilmiyorum... ayrıca çok da maliyetli bi test..umudum da yazmış sana yapılan o anki kanın durumuna bakılan bi test sanırım, o sana yapılan testten bana 2 haftada bir yapılıyo,ben çok mantıklı bulmadım açıkçası...dr unun sende kan pıhtılaşması oldugundan emin olması lazımki değerlerini incelesin...

geçmiş olsun canım, bol c vitamini ve dinlenme malesefki başka bişey öneremiyorum sana....keşke burnun aksa baş ağrın geçer...dikkat et kendine...

ahaaa kanka miden mi bulanıyo günün ne zaman acep

yok cnm ımkansız muhtemelen daha yenı yumurtluyormdur adetımeee dahaa cookkk bu ay korunuyorum ben :26::26::26: sen hala gıtmedınmıı spor salonunu basmayaa erkekler hep bole derr haaa bızden baska kımse yok askımm erkekler var sadece fılann senı supelendırmıcekkı rahat edecekk hemen gıtt

gunaydın kızlarrr

ben ne kadr cok ruya goruyorumm kaynanam der kıs uykusunamı yatıyosun

ruyamda hastanede tets yapıyordukk 2 cızgıı kandaa ama dgerı cıkmıyo bozukmus hemsıre ıdrar testı yapacaz dıyoo yomuk ama 2 cızgıı nasıl sevınıyodumm cok gercekcıydıı

geçmiş olsun canım, bol c vitamini ve dinlenme malesefki başka bişey öneremiyorum sana....keşke burnun aksa baş ağrın geçer...dikkat et kendine...

saol tatlım ılık su bal ve limondan bi karışım yaptım içiyorum boğazım da yanıyo bebişe zararı olmaz dimi yaa

ben kızım
sevinç hanım sabak sabak pek bişi yazamadan çıkmşsınız

sınav öncesi ceptenmi yazdınız
Ewet sabak kalktim ewimin isini yaptim kaavalti yaptim oglumu komsuya biraktim
sinava gittim

insallah hayatim hayirlisiylan

Sinavim cook guzel gecti bugun oglumun okulunda veli toplantisi vardi kocam gitti
sinif annesi secimi varmis ben yokum beni secmisler
esime dedim ben olmak istemiyorum sanada demedimmi ne dedim
herkes sevinc hanim olsun dedi ne yaptiysan artik oralarda diyor
sabotajcilar offf offf kendi isim yetmiyor bide okulla ugras poffff
bide her siniftan mudur icin temsilci secilirmis onada ogretmen beni istemis
esim zahmet etmis ikisi bir arada olmaz demis

anladım cnm dün kocam ağzından kaçırdı galiba beni kandırmış çok kalabaloıktı erken geldm dedi kızlar varmı dedim bikaçtane dedi basmak şart oldu ya kıskancım ben hemde çok yeğenlerini sevnce deliriyorum yapmayım diyorum içim içimi yiyo

inşallah güzel bir sonuç alırsın memure olursun başımıza

gerçi sende birsürü ünvan var baksana sınıf annesi de olmuşsun birsürü miniğin olmuş

Son düzenleme:

inşallah güzel bir sonuç alırsın memure olursun başımıza

gerçi sende birsürü ünvan var baksana sınıf annesi de olmuşsun birsürü miniğin olmuş
Heee git gide cogaliyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…