Durucum bende yaptırıcam pıhtı testini ama regl olup bittikten sonra....doktor öyyle diiidii..:18:hıııım şimdi bende miirak ettim..sonuçları bildir şekeriim..:26:inş herşey normal çıkar
tamam canım yarın sonuçlarımı alacam mutlaka yazarım ama anlamadım baksana bu test o testmi?bende kaybedeli 2hafta oldu ama doktorum adet gör falan demedii........seninde doktorun hastanedemi yaparız dedi sen nekadarlık kaybettin canım bebeğini?
Cnm 6 haftalıkken kaybettim...kanamayla gitti...doktor yaklaşık bir ay sonra adet görürsün birhafta on gün gecikebilir dedi...:26:ilk düşük old.için sadece kan pıhtılaşması varmı yok mu ona bakarız dedi...adetin bitsin ondan sonra yaptırırsın dedi..Bilemedim bende şimdi senin doktor niye adeti bekletmedi acaba...?Ya da benimki niye adetten sonra diidii kii..?Hastanede yaptırıcam..?Ama benim bildiğim sağlık ocakları bu testi yapmıyo ki...?sen nerde yaptırdın..?hastanede değil mi...?:26:
akıllı ol aklını alırım
Aboooow karı ya bak heleee...hııııııh Verdiiğiim çiiceeelerimideee geri alıyaaam Topikin sahibesi basakss sayesinde bizde biraraya geldik dertleşiiyiik diddiiiim sankiim yalan mı....? hııııııııııııh kari sensin bide basak
çok sağol canımda yani şunu anlamadım bu test yapıldığında eğer değerim 150_450 arası çıkarsa bı sıkıntı yok ama yüksek çıkarsa kan pıhtılaşması rahatsızlığının araştırılması lazım mı demek olyor yoksa bu doktorun yaptığı tamamen alakasız bi testmi nolur cevap yaz......
ayyyyyy o salak testten son gebeligimden once banada ozel hastanede doktor yapti bise yok didi bendd gonul rahatligiyla gebe kaldim ve bebegim 14 haftalik karnimda olduarastirma hastanesine gittim trombofili paneli ve genetik testler yaptirdim 3-4 hafta surdu ustelik iki sektorde birden pihtilasma cikti protein s dusuk cikti salak dr yuzunden git seyhan uygulamaya en iyi orda yapiliyor turkiyenin sayili genetik merkezlerinden birisi kadin dogum doktorum gonderdi de tum testler bedava beni dinle yasayan bilir
ben kızımkari sensin bide basak
ayyyyyy o salak testten son gebeligimden once banada ozel hastanede doktor yapti bise yok didi bendd gonul rahatligiyla gebe kaldim ve bebegim 14 haftalik karnimda olduarastirma hastanesine gittim trombofili paneli ve genetik testler yaptirdim 3-4 hafta surdu ustelik iki sektorde birden pihtilasma cikti protein s dusuk cikti salak dr yuzunden git seyhan uygulamaya en iyi orda yapiliyor turkiyenin sayili genetik merkezlerinden birisi kadin dogum doktorum gonderdi de tum testler bedava beni dinle yasayan bilir
ben mi başak mı başak dimi
tabii tatlım önemli olan o yine de miden bulanamsın çok kötü bişi
kıs son halvetlerde sen mi baskındın kocan mıcinsiyetini bulcam da
mrb kızlar bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür alttan bakmadı karnımdan usg baktı kanaman devam eder içerde kanaman var hala dedi nese 3_4 ay korunun dedi tamam dedik ben kan pıhtılaşması testi istiyorum dedim ilk önce gerek yok dedi seninki öle bişe değildi dedi ama ne bilinecekki ben istiyorum deyince tamam yaptıralım dedi labaratuvara git kan ver 1 saate çıkar sonucun dedi nasıl yani dedim benim duyduğuma göre büyük hastanelerde yapılan hemende çıkmayan bi testmiş dedim yok çıkar en geç yarına dedi anlam veremedim gittim kan alan kızada sordum bu test düşüklere yol açan kan pıhtılaşması testimi dedim evet dedi ben anlamadım yaaa burda okuduğuma göre çok teferruatlı bi testti bu nasıl yarına çıkıyor bu hastenede yaaaa?sizinde böle hemen çıktımı yoksa bu test o test değilmi?
herkese günaydın güzel bir haftasonu geçirmenizi diliyorum kızlar
ben dün hastanede virüs kaptım sanırım fena halde nezleyimm
bütün gece uyuyamadım gözler sulu sulu burun tıkalı başım da ağrıyo
allahtan ateşim yok ne tavsiye ediyosunuz napayım korkuyorum
ahaaa kanka miden mi bulanıyo günün ne zaman acep
geçmiş olsun canım, bol c vitamini ve dinlenme malesefki başka bişey öneremiyorum sana....keşke burnun aksa baş ağrın geçer...dikkat et kendine...
saol tatlım ılık su bal ve limondan bi karışım yaptım içiyorum boğazım da yanıyo bebişe zararı olmaz dimi yaa
Ewet sabak kalktim ewimin isini yaptim kaavalti yaptim oglumu komsuya biraktimben kızım
sevinç hanım sabak sabak pek bişi yazamadan çıkmşsınız
sınav öncesi ceptenmi yazdınız
gunaydın kızlarrr
ben ne kadr cok ruya goruyorummkaynanam der kıs uykusunamı yatıyosun
ruyamda hastanede tets yapıyordukk 2 cızgıı kandaa ama dgerı cıkmıyo bozukmus hemsıre ıdrar testı yapacaz dıyoo yomuk ama 2 cızgıı nasıl sevınıyodumm cok gercekcıydıı
yok cnm ımkansız muhtemelen daha yenı yumurtluyormdur adetımeee dahaa cookkk bu ay korunuyorum ben :26::26::26: sen hala gıtmedınmıı spor salonunu basmayaa erkekler hep bole derr haaa bızden baska kımse yok askımm erkekler var sadece fılann senı supelendırmıcekkı rahat edecekk hemen gıtt
Sinavim cook guzel gectibugun oglumun okulunda veli toplantisi vardi kocam gitti
sinif annesi secimi varmisben yokum beni secmisler
esime dedim ben olmak istemiyorum sanada demedimmi ne dedim
herkes sevinc hanim olsun dedi ne yaptiysan artik oralarda diyor
sabotajcilar offf offf kendi isim yetmiyor bide okulla ugras poffff
bide her siniftan mudur icin temsilci secilirmis onada ogretmen beni istemis
esim zahmet etmis ikisi bir arada olmaz demis
kari sensin bide basak
sevinç sen maraşta hangi hastaneye gittin ya burdaki doktorlar bi garip yaaaa gayet normal bişeymiş gibi davranıyolar...ben öğretmenim canım ya hangi ara gidim ben de şaştım valla.....
Heee git gide cogaliyoooinşallah güzel bir sonuç alırsın memure olursun başımıza
gerçi sende birsürü ünvan var baksana sınıf annesi de olmuşsun birsürü miniğin olmuş
sevinç sen maraşta hangi hastaneye gittin ya burdaki doktorlar bi garip yaaaa gayet normal bişeymiş gibi davranıyolar...ben öğretmenim canım ya hangi ara gidim ben de şaştım valla.....
Kuzum sen marasta yaptiracak olursan coook uzun suruyo ben burda yaptirmadim sonucta adanaya gonderiyolarmis kani tip fak ilgilenmiyor megapark cok para istiyor gittim genetik.merkeze onceden randevu aldim zaten cok sakin oluyor dedim boyle boyle dusuklerim var kadin dogumcum bu testleri istiyor esimide goturdum alttarafi vereceginiz bir tup kan 3 hafta sonra sonuc cikmis tel actim gittim aldim bide ne goriiiiim1298 ve 677 heterezigot sok oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?