sevinç sen maraşta hangi hastaneye gittin ya burdaki doktorlar bi garip yaaaa gayet normal bişeymiş gibi davranıyolar...ben öğretmenim canım ya hangi ara gidim ben de şaştım valla.....
canım bide seyhan uygulamaya randevu alıptamı gidiliyor yoksa gittin herhangi bir kadın doğumcuyamı girdin doktorunun adı neydi?
canım bide seyhan uygulamaya randevu alıptamı gidiliyor yoksa gittin herhangi bir kadın doğumcuyamı girdin doktorunun adı neydi?
Canim direkt tel aciyon genetik tani merkezinden randevu aliyon yada ne zaman musaitsen su tarihte diyebiliyorsun
kadin dogumcuya girmiyon bana sordu kdogum doktorun kim diye o zaman alpaslan ozdarendeliye gidiyordum marasta onu dedim sen kime gidiyon marasta kuz nirde ogretmensin
Yesil doguruyonmu giz yoksaaaa
:18::18::18::18:
Sesaaaaa hosgeldin dun seni andimmm
Canim direkt tel aciyon genetik tani merkezinden randevu aliyon yada ne zaman musaitsen su tarihte diyebiliyorsun
kadin dogumcuya girmiyon bana sordu kdogum doktorun kim diye o zaman alpaslan ozdarendeliye gidiyordum marasta onu dedim sen kime gidiyon marasta kuz nirde ogretmensin
Sesaaaaa hosgeldin dun seni andimmm
sevınc tebrık ederımm okulada bısey anası olmayı basarmıssın
kari sensin bide basak
Heee ben kadıınamm dabiim hııııh
Slm arkadaslarr
Nasilsinizz
Sewincc yeni gorewinde basarilar dilerimmmm
herkese merhabaaaa
Saol datlim gecen sene zaten sinif anasiydim poffff rahat yoktutebrik ederim sınavın güzel geçmiş,sınıf anasıda olmuşsun görevlerin çoğalıyo walla..yapanlardan biraz uğraştırıcı olduğunu duydum başarılar canım..
Slm arkadaslarr
Nasilsinizz
Sewincc yeni gorewinde basarilar dilerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?