Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

derya nbr kuzum

benm başım ağrıdı çıktım çıkıcam valla ha

derya nbr kuzum

benm başım ağrıdı çıktım çıkıcam valla ha

benimde yeğenler azıcık pcnin başından kalksam işin bittimi kalkıyomusun diyolar onlarda benim başımı ağrıttılar burda şimdi işim bitti desem ALLAH ALLAH diye koşarlar

benimde yeğenler azıcık pcnin başından kalksam işin bittimi kalkıyomusun diyolar onlarda benim başımı ağrıttılar burda şimdi işim bitti desem ALLAH ALLAH diye koşarlar
ordalarmı şu an
İiidiiiir şiikeriiim napıyım..ark yimeğe çağırdıydı abooo çok yimişiim soda içiyoom...kıyamam kuzum yat da uyu bebişte sende dileen...

he tek yatmak zor geliyo ama kcoam geç gelcek hiç bekleyemem gidiyimde yatıyım dimi öptüm sizi çok yeme bidahakine önündenmi aldılar

ordalarmı şu an

he tek yatmak zor geliyo ama kcoam geç gelcek hiç bekleyemem gidiyimde yatıyım dimi öptüm sizi çok yeme bidahakine önündenmi aldılar

evet burdalar neden canım sıkılıyor benim sebepleri onlar ben kaçtım bay

Durucum bende yaptırıcam pıhtı testini ama regl olup bittikten sonra....doktor öyyle diiidii..:18:hıııım şimdi bende miirak ettim..sonuçları bildir şekeriim..:26:inş herşey normal çıkar

çok sağol canımda yani şunu anlamadım bu test yapıldığında eğer değerim 150_450 arası çıkarsa bı sıkıntı yok ama yüksek çıkarsa kan pıhtılaşması rahatsızlığının araştırılması lazım mı demek olyor yoksa bu doktorun yaptığı tamamen alakasız bi testmi nolur cevap yaz......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…