a.s canım ne yapalım topikçe bi sıkıldık ama şimdi biraz geçti sıkıntım burda yazışınca
beddua ile karışık dua
saat 00.00 itibari ile ahanda 31 haftanın içine girmişim
adrenalin yapıyo bu takvim kaldırcam onu istiyo
Ayy cnm kıyamaam....hhıııım şimdi iyiyseen seviiiindiiiim
ordan kaldırsan aklından çıkacakmı sankigün gün hesaplıyorsundur sen onu
en azından içimdeki sıkıntı dağıldı
derya nbr kuzum
benm başım ağrıdı çıktım çıkıcam valla ha
derya nbr kuzum
benm başım ağrıdı çıktım çıkıcam valla ha
benimde yeğenler azıcık pcnin başından kalksam işin bittimi kalkıyomusun diyolar onlarda benim başımı ağrıttılar burda şimdi işim bitti desem ALLAH ALLAH diye koşarlar
gerçi doğru telefonumda kayıtlı:44:
dağılır dağılır konşmak her zaman iyidir bende yazşırken herşeyi unutuyorum burası olmasa kafamda bi yığın şey olurdu
ordalarmı şu anbenimde yeğenler azıcık pcnin başından kalksam işin bittimi kalkıyomusun diyolar onlarda benim başımı ağrıttılar burda şimdi işim bitti desem ALLAH ALLAH diye koşarlar
İiidiiiir şiikeriiim napıyım..ark yimeğe çağırdıydı abooo çok yimişiim soda içiyoom... kıyamam kuzum yat da uyu bebişte sende dileen...
ay seninde işin zor kıııız... niye sende kaliiiileeer kıııı...?:26:
ordalarmı şu an
he tek yatmak zor geliyo ama kcoam geç gelcek hiç bekleyemem gidiyimde yatıyım dimi öptüm sizi çok yeme bidahakine önündenmi aldılar
Hayir canim bize yapilan trombofili paneli denilen bir test, hangi genlerimizde kan pihtilasmasi oldugunu gostermek icin yapiliyor, iki-Uc haftada cikiyor
AMA doktorunun senden istedigi tam kan sayimi olarak yapilan ve buyuk olasilikla plt'ye bakiliyordur... Bu plt platelet kandaki pihtilasmayi saglayan hucrelerdir. Plt 150-450 arasi olmasi lazim.yuksek olanlar thrombosit rahatsizliklari olanlar , 150'den kucuk olanlar da tam tersi oluyor.
Neyse ozetle, senin kastettigin testlerini yaptirmiyor doktorun, hemogrami yani tam kan sayimi testini sende katana gore gidip yaptirabilirsin. Onemli olan trombofili panelini yaptirmak.
canım sonra anlatırım eşim geldi şimdi çıkmam lazım çok öpüyorum hepinizi
he tek yatmak zor geliyo ama kcoam geç gelcek hiç bekleyemem gidiyimde yatıyım dimi öptüm sizi çok yeme bidahakine önündenmi aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?