ben bolumumu ıstemıyorum tatlımmm alan dısı tercıh yapmak ama benı amcım basarırmıyımmbı nevı sıfırdan basalayacamm
git anam git keşkem önceden gitseydim diyorumbasak ben kız meslek lıse mez yanı bızım matamatk dersımzı dogru durust olmadı ben akılsız derlerın uzerıne dusmezdım sımdı ıstıyorum sınava gırmek ama sııfırdan olckk bakalım kendımı denıyecem ınsallah basarılı olrusam dersana falan gtmeyı dusunuyorum
Slm cnm
1tane kedim cnm
Yikadim walla cok uysal tirmalamiyo bile eldilenleri giyip yikadim amma kir akti ama
çok sağol canım inşallah RABBİM in izniyle güzel olur
evet geçen sene yazıştığım topikte duymuştum bende başladım ama kimseye benim için okurmusunuz diyemiyorum onun içinde bitmedi tabi arada başkaları içinde dualar okudum bir türlü bitiremedim birazda tembellik ettim
baslayalım hemn ozman abla sanadaa fatıha suresı demıı yarın baslarımm ınsallah bıtırırızz
git anam git keşkem önceden gitseydim diyorum
hem uğraş olur hemde okumak gibisi yok
yazıkkkkkkk
sen kedileri seviyodun dimi
banda hamiş kedi demiştin bi kere ordan hatırlıyorum
mrb kızlar bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür alttan bakmadı karnımdan usg baktı kanaman devam eder içerde kanaman var hala dedi nese 3_4 ay korunun dedi tamam dedik ben kan pıhtılaşması testi istiyorum dedim ilk önce gerek yok dedi seninki öle bişe değildi dedi ama ne bilinecekki ben istiyorum deyince tamam yaptıralım dedi labaratuvara git kan ver 1 saate çıkar sonucun dedi nasıl yani dedim benim duyduğuma göre büyük hastanelerde yapılan hemende çıkmayan bi testmiş dedim yok çıkar en geç yarına dedi anlam veremedim gittim kan alan kızada sordum bu test düşüklere yol açan kan pıhtılaşması testimi dedim evet dedi ben anlamadım yaaa burda okuduğuma göre çok teferruatlı bi testti bu nasıl yarına çıkıyor bu hastenede yaaaa?sizinde böle hemen çıktımı yoksa bu test o test değilmi?
ben bolumumu ıstemıyorum tatlımmm alan dısı tercıh yapmak ama benı amcım basarırmıyımmbı nevı sıfırdan basalayacamm
evet fatiha kendini zorlamadan nekadar okuyabilirsen benim için kardır
valla ben sana okuyamadım ama paşa senden önce söylediği için ona yardım ettim hatta arada okuyabildiğim kadar okumaya çalışıyorum paşanın arkadaşı için önce onunki bitseydi sanada yardım edecektim ama siz önce bitirmişiniz
evet bende diyememokuyalım inşalah bitsn
Bende okurum canim, ne kadar okursam sana bildiririm Ozel mesaj atarim..sure vermiyim ama bu iki haftada okurum okuabildigimce..
akıllı ol aklını alırım
Aboooow karı ya bak heleee...hııııııh Verdiiğiim çiiceeelerimideee geri alıyaaam Topikin sahibesi basakss sayesinde bizde biraraya geldik dertleşiiyiik diddiiiim sankiim yalan mı....? hııııııııııııh
akıllı ol aklını alırım
Aboooow karı ya bak heleee...hııııııh Verdiiğiim çiiceeelerimideee geri alıyaaam Topikin sahibesi basakss sayesinde bizde biraraya geldik dertleşiiyiik diddiiiim sankiim yalan mı....? hııııııııııııh
isyan
Ewet cnmm haywanlari sewerimm
Ayy unutmamissinn daa ne guselll
Hamisleri hep nazli uysal sewecen kedilere benzetirim nedense annem den gecti bana ama hep annem oyle derdi nazli kediler gibidir hamisler ahh anacimdan kalan bi soz iste beynime girmis bnde nerde hamis gorsem hamile kedi diom
bende diyemediğimden zaten daha yarısı bitmediya
canım kendini zorlamadan oku
ayy ne güzel bi benzetme kötü diil bence iltifat gibi
keşke okusamda kendimi yorsam bu ara kendime hayrım yok
gece rahat uyuyamamak sabah dayak yemiş gibi kalkmak
gün içinde canım hiç bişi yapmak istemiyoinşallah sende yaşarsında görürüsün
Slm kııızlarrrrrr napiniiiz
duamı ediyon bedduamı belli değil neyse böyle bedduaya can kurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?