Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

git anam git keşkem önceden gitseydim diyorum
hem uğraş olur hemde okumak gibisi yok
Slm cnm
1tane kedim cnm
Yikadim walla cok uysal tirmalamiyo bile eldilenleri giyip yikadim amma kir akti ama

yazıkkkkkkk

sen kedileri seviyodun dimi

banda hamiş kedi demiştin bi kere ordan hatırlıyorum

evet bende diyememokuyalım inşalah bitsn

baslayalım hemn ozman abla sanadaa fatıha suresı demıı yarın baslarımm ınsallah bıtırırızz

evet fatiha kendini zorlamadan nekadar okuyabilirsen benim için kardır
valla ben sana okuyamadım ama paşa senden önce söylediği için ona yardım ettim hatta arada okuyabildiğim kadar okumaya çalışıyorum paşanın arkadaşı için önce onunki bitseydi sanada yardım edecektim ama siz önce bitirmişiniz

git anam git keşkem önceden gitseydim diyorum
hem uğraş olur hemde okumak gibisi yok

yazıkkkkkkk

sen kedileri seviyodun dimi

banda hamiş kedi demiştin bi kere ordan hatırlıyorum

Ewet cnmm haywanlari sewerimm
Ayy unutmamissinn daa ne guselll
Hamisleri hep nazli uysal sewecen kedilere benzetirim nedense annem den gecti bana ama hep annem oyle derdi nazli kediler gibidir hamisler ahh anacimdan kalan bi soz iste beynime girmis bnde nerde hamis gorsem hamile kedi diom

Hayir canim bize yapilan trombofili paneli denilen bir test, hangi genlerimizde kan pihtilasmasi oldugunu gostermek icin yapiliyor, iki-Uc haftada cikiyor

AMA doktorunun senden istedigi tam kan sayimi olarak yapilan ve buyuk olasilikla plt'ye bakiliyordur... Bu plt platelet kandaki pihtilasmayi saglayan hucrelerdir. Plt 150-450 arasi olmasi lazim.yuksek olanlar thrombosit rahatsizliklari olanlar , 150'den kucuk olanlar da tam tersi oluyor.

Neyse ozetle, senin kastettigin testlerini yaptirmiyor doktorun, hemogrami yani tam kan sayimi testini sende katana gore gidip yaptirabilirsin. Onemli olan trombofili panelini yaptirmak.

ben bolumumu ıstemıyorum tatlımmm alan dısı tercıh yapmak ama benı amcım basarırmıyımm bı nevı sıfırdan basalayacamm

niye başaramayacan insan istedikten sonra neleri başarmaz benden 1buçuk yaş küçük kız kardeşimde kpssy hazırlanıyor pazar günü girecek valla hem çalışıyor hem çocuğunun derslerini yaptırıp sonrada kendi oturup ders çalışıyor liseden mezun olalıda nerdeyse 20 sene oldu üstelikte dışardan bitirmişti yani senin bilgiler daha taze senin gibi

Bende okurum canim, ne kadar okursam sana bildiririm Ozel mesaj atarim..sure vermiyim ama bu iki haftada okurum okuabildigimce..

ayy ne güzel bi benzetme kötü diil bence iltifat gibi
bende diyemediğimden zaten daha yarısı bitmediya
canım kendini zorlamadan oku

keşke okusamda kendimi yorsam bu ara kendime hayrım yok

gece rahat uyuyamamak sabah dayak yemiş gibi kalkmak
gün içinde canım hiç bişi yapmak istemiyoinşallah sende yaşarsında görürüsün

duamı ediyon bedduamı belli değil neyse böyle bedduaya can kurban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…