Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

adanalılar çoğalıyor desene

kız bırak içsin progestanları karı bayılır yatar ben hülyalara dalıyodum resmen oda uçuşa geçer kesin

hadi ya uyutuyosa tamam kız tabağa koyiyim ortalığa bırakıyım o yer zaten onu

seçenekleri deneyim aklıma bişi gelio ...resim ne koysam acep söle bakim....cıbıldak değelim bu sefer ama yanıom yaaaa...klima açık hep zati....

maraş soğudu ha kuzum sen hala ne kliması çalıştırıyon?sıcakmı kız daha adana?valla kafana göre takıl baksana sevinç hanımın zevkini bozmuşuz koyda rahatlasın:)

dimi ama bide hamişken olcak işmi hastayımda zaten grip oldum galiba ağlaya ağlaya :2: napsamkii c vitaminine ihtiyacım vay poytakal suyu içiiim bari sıktrıyımda :26:

ağlama kuzum üzme kendinide bebişinide hadi git sık portakal suyunu ve sakinleş bebeğin için canım..

geliyonmu karı yoksa süpürgene binmişin:96:
gelirim şok olur cartt diye doğuru verirsin heee
maraş soğudu ha kuzum sen hala ne kliması çalıştırıyon?sıcakmı kız daha adana?valla kafana göre takıl baksana sevinç hanımın zevkini bozmuşuz koyda rahatlasın:)

evet göz zevkimi bozdu he anam maraş soğudu heee

:96: he bende yedimmmmm
sakla kız sakla yicek bişe bulamasın
canı ne istiyorsa alsın gelsin beraber yiyin

ikram ederim yeriz bunda bişi yok

ama kimsenin evinde ortalıkta duran şeyi izinsiz yimem ben ya

ikram edilmedenayıp valla

yok gelin gelmedimde eşimle burda bi okulda tanıştık burda kaldım eşimde buralı değil adana turgut özalda büyüdüm sen neredensinnn:)

hadi ya uyutuyosa tamam kız tabağa koyiyim ortalığa bırakıyım o yer zaten onu
hemde ne uyutma sarhoş gibi olurr walla...
ewet ya burası hala sıcak ama geceleri neyseki serinliyo biraz...

kız ben vermiştim yaa 27 si diyeeeee

adana kıs burası sıcak biraz...hala klimada yatıoz....çok gürültü gelio pencereleri açınca ...okiii takılırım kafama göre buarada az önce konuştuk kocişimle o direk urfaya gidecekmiş nasıl gelcem bilemiom...nurdağında bırakimmi seni dio oldu paşam dedim bende

inşaallah bir dahaki ay bebişin evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…