beni heç tanımamışın
adanalılar çoğalıyor desene
kız bırak içsin progestanları karı bayılır yatar ben hülyalara dalıyodum resmen oda uçuşa geçer kesin
seçenekleri deneyim aklıma bişi gelio ...resim ne koysam acep söle bakim....cıbıldak değelim bu seferama yanıom yaaaa...klima açık hep zati....
dimi ama bide hamişken olcak işmi hastayımda zaten grip oldum galiba ağlaya ağlaya :2: napsamkii c vitaminine ihtiyacım vay poytakal suyu içiiim bari sıktrıyımda :26:
geliyonmu karı yoksa süpürgene binmişin:96:
maraş soğudu ha kuzum sen hala ne kliması çalıştırıyon?sıcakmı kız daha adana?valla kafana göre takıl baksana sevinç hanımın zevkini bozmuşuz koyda rahatlasın:)
:96: he bende yedimmmmm
sakla kız sakla yicek bişe bulamasın
canı ne istiyorsa alsın gelsin beraber yiyin
adanalılar çoğalıyor desene
kız bırak içsin progestanları karı bayılır yatar ben hülyalara dalıyodum resmen oda uçuşa geçer kesin
sendemi gelin gittin oraya canım..sevinç gibi yoksa iş içinmi ordasın...adananın neresinde büyüdün bakim
ikram ederim yeriz bunda bişi yok
ama kimsenin evinde ortalıkta duran şeyi izinsiz yimem ben ya
ikram edilmedenayıp valla
hemde ne uyutma sarhoş gibi olurr walla...hadi ya uyutuyosa tamam kız tabağa koyiyim ortalığa bırakıyım o yer zaten onu
ewet ya burası hala sıcak ama geceleri neyseki serinliyo biraz...maraş soğudu ha kuzum sen hala ne kliması çalıştırıyon?sıcakmı kız daha adana?valla kafana göre takıl baksana sevinç hanımın zevkini bozmuşuz koyda rahatlasın:)
yok gelin gelmedimde eşimle burda bi okulda tanıştık burda kaldım eşimde buralı değil adana turgut özalda büyüdüm sen neredensinnn:)
maraş soğudu ha kuzum sen hala ne kliması çalıştırıyon?sıcakmı kız daha adana?valla kafana göre takıl baksana sevinç hanımın zevkini bozmuşuz koyda rahatlasın:)
yok gelin gelmedimde eşimle burda bi okulda tanıştık burda kaldım eşimde buralı değil adana turgut özalda büyüdüm sen neredensinnn:)
gelirim şok olur cartt diye doğuru verirsin heee
evet göz zevkimi bozdu he anam maraş soğudu heee
beydağlı 27 eylül dimi canım yazıyom karıya özelden msj atacam
anaaam okuldan öğretmen arkadaşınımı ayarttın karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?