durucum sende mi adanalısın??
durucum sende mi adanalısın??
kapris yapma karı hormonlar zirveye tırmanmış ne dememi bekliyon hee haklısın bunların hepsi böyle boşa gitsin o zaman :101:
bunumu bekliyon napakçöpemi atak adamları
var kız olmazmı sen yeterki iste kuzumkarnın niye ağrıyoki:26:
her işte bir hayır vardır bekle ve hayrını gör heyatımmm
banane seray anlatsın
saat 1 e kadar uyursan her yerin ağrır tutulur falla
kaveyi şekersiz iç bari anca ayılın
kuzum benim karnınmı ağrıyor sıcak tut kendini ösledim ben seniiii nezaman gelecen belli değil demi?
seraymı anlatsın ahada küstüm canım arkadaşım koyar bilem:)
saat sekiz oldu
benhazırlıklarımı yapıyım
kaynoşun gelme ihtimaline karşı
evdeki badem fındık ceviz şeker çikolata kanüzümü vitaminlerim ve hatta progestanımı bilem saklayım
geliyo sonra avuça vuç götürüyo
saat 11den sonra geldiği taktirde ışıklar sönük ve pijamalar giyinip olarak karşılanacak "bende yatıyodum istersen gel buyur" denecek
bugünde kapı açmazsak olmaz
kandırdım seni istediğim zaman arayacam açmada gör resillik çıkarırım
gız susss
hıh ne boşayacam süründürürüm aklı başına gelene kadarsıkıysa bidaa unutsun helede hamişkeeen hassasım biliyo tikkat etseydiii didim hediyede almadın bri pazartesiye izin al yarında malatyaya gidek gezek pazarteside kontrole gidiiim didim yok alamam diyooo gıcık yaa bari izne ayrılsakdenetleme kalktığın göre çıkabiiriz sıkıldım burdaa bunaldım iyicene :84::84:
rezilliği uzaktan nası çıkarcan
ineceğin hava alnını biliyon gelde ööle çıkar
ayyyy gidim yapıverim yaaa sonrada derya ablaya yollim falıma baksın bakemmhastalandım ya dün ondan ağrıo (
hıhhhnapim bayılmışım resmen kaç kere helaya kalktım yatıom geri uyuyom bende şaşırdım kendimee wallaa...bol şekerli içcem o daha ii açar beni bugün ctesi nasılsa sabaha kadar uyumasakda olurrr yarın işe gitmicek kocişimmm...zati o hiç uyuyamıooo (( kaç gündür...
sevinçççç benim batı söleyim 18.10.2012 17.10 evlilik yıldönümümüzz...inşallah erken olmam yaaa
evveetttt dün dedimki hayret karnım falan agrımıo hiç adet olmuş gibi değilim dedim bugün senmisin onu diyen dedibelli değil cnm daha hafta içi belli olur ...haber ederim ben sana...bende ösledim wallaaa...
hee karı hızını alamaz progestanıda yutar neme lazımmm
sakla herşeyilambalarıda kapat
pijamaya sığıyonmu hayla
saat sekiz oldu
evdeki badem fındık ceviz şeker çikolata kanüzümü vitaminlerim ve hatta progestanımı bilem saklayım
saat 11den sonra geldiği taktirde ışıklar sönük ve pijamalar giyinip olarak karşılanacak "bende yatıyodum istersen gel buyur" denecek
her türlü çıkarırım
inerim sabiha gökçene tocanıda bulurum
he progestanda şeker gibi yumuşak bişi belli olmaz onun işitabağa koysam onuda yer inanki
off ne kaka oldum ben yaa ayıp vala saklanırmı heç yiyecekkler
ay ama o gün ramazandan bu yana günde bi kaç tane ağzıma attığım kanüzümlerimin hepsini yemiş vallahi kriz geçirdim
picamama sığıyom hemde geçen yılki picamam
belini göbeemin altına getiriyom ne varmış sığmıycak
kız laf aramızda benimki de unutsa çıldırırım walla direk saldırırm
koy kuzum koy:)nasıl unuttun sen açtınya ................
kendi kendine nazar etmişin benimde bugün yine kanamam varkendine iyi bak cıbıldak gezme:)
senden beklenir ha ama sınıf anası olmuşun vakit bulupta gelemezsin
adanalılar çoğalıyor deseneheee oda adanalı üstelik maraştaaa
kız bırak içsin progestanları karı bayılır yatar ben hülyalara dalıyodum resmen oda uçuşa geçer kesinsaat sekiz oldu
evet canım aslen kayseriliyiz ama orda büyüdüm ama şimdi maraaştayım
ahahah hapına gerek yok kız yiyecek içicek ne varsa sakla yitergüzel fikir yavrim giy pijamalarını hatta şimdiden uyku bastırdı yatıcaktım tam dersin böylece girse bile fazla oturamazdaa ha ayrıca ben sana dimedimmi in kaynoşa ondan canın ne istiyosa ye diyeee hepmi o seninkileri götürüceeek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?