Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hıh poytakal suyumu sıktıyttım içtim hadi meyve hazırlad yiyek didi halim yok sen hazıyla didim şimdikte paşa paşa meyve hazırlıyo böle olcan erkek milletinee

Son düzenleme:
seray gııızz benimde 18.10 bat inşallah gelmezlerr
:18::18::18::18::18:

inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

karılarrrrr çenenizin yayı kopsun size yetişcem die daha gidip kahvemi yapamadım pelinin avatarını ekleyemedimmm accık susun gııııı

kızlar ben kocişimle yemeğe gidecem bişey yapamadım ben akşama muhabbetlerinizi gelince okurum öpüldünüz

Hıpoytakalsuyumu sıktıyttım içtim hadi meyve hazırlad yiyek didi halim yok sen hazıyla didim şimdikte paşa paşa meyve hazırlıyo böle olcan erkek milletinee

benimkide hazırladı kız walla yiyos şimdi o maç seyrediyo bende burdayım işte:125:

Cnm üzülme hamissss hamisss..kız bizde is yok güç yok kafamız rahat düşünüyoruz ne sürpriz yapsak diyee.adamlar öyle miii hecccc çalışıp duruyolar bak ne güzel bı öncekinde yüzük almissss arada olur onlar bizim kadar onemsemiyolarki bu günleri..bosverrr affediver kiiiii

Cnm benim dogum gunün kutlu olsun bu Aradaaa..

inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

karılarrrrr çenenizin yayı kopsun size yetişcem die daha gidip kahvemi yapamadım pelinin avatarını ekleyemedimmm accık susun gııııı

he walla doğruu kız sana yazdığım mesacı görmedinmi sennn

kız nurdağında senin ne işin vaar tanıdıkmı var benim kaynoşlarda orda oturuyoo heç güzel biyer diil sevmedim ben çok sıkılıyom orda

inşaallah bir dahaki ay bebişin evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir sizee

inşallahhhhh canım benimmmm hepimize nasip etsin rabbim o güzel hediyeden...

kızlar ben kocişimle yemeğe gidecem bişey yapamadım ben akşama muhabbetlerinizi gelince okurum öpüldünüz

ohhhhh afiyet olsunnnn...

pelin kim gızzzzzzzzzzz

duru_46 = pelinbenim annemlerin evinden apartman komsum olur kendisi bitanecik arkadaşımmm...

aayyy ewet yaaa sevinç geçende benimde aklıma geldim yolum düşerse gidecem kız o tarafaaa

netarafa gidionuz yaaa çatlicam miraktan özelden yazsanızaaaa litfen amaaaaa

he walla doğruu kız sana yazdığım mesacı görmedinmi sennn

gördümmmmm yetişemiomkiiii sizee...ben yazana kadar sayfa ilerliooosigara istiommmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…