anladım canım....ben söyleyemiyommmm deşifre oluyorumdaaa
:)tamam dur halledecez onu sen canını sıkma şimdi ona enerjinden düşersin sonra kim laf yetiştirecek bize:)
seray gııızz benimde 18.10 bat inşallah gelmezlerr
:18::18::18::18::18:
Hıpoytakalsuyumu sıktıyttım içtim hadi meyve hazırlad yiyek didi halim yok sen hazıyla didim şimdikte paşa paşa meyve hazırlıyo böle olcan erkek milletinee
inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
karılarrrrr çenenizin yayı kopsunsize yetişcem die daha gidip kahvemi yapamadım pelinin avatarını ekleyemedimmm accık susun gııııı
aklıma bir akşam burda herşeyi ulu orta konuşupta mesajları sildiğimiz geldi
taamm kız smileylerindemi yok yoksaaa
kızlar ben kocişimle yemeğe gidecem bişey yapamadım ben akşama muhabbetlerinizi gelince okurum öpüldünüz
aklıma bir akşam burda herşeyi ulu orta konuşupta mesajları sildiğimiz geldi
taamm kız smileylerindemi yok yoksaaa
ay teşekkür ederim hanımlar yaa biras moralim bozuk dün geceden beri kociş sıpası doğum günümü unutmuşgecede beri surat yapmakla meşgulüm onaa tutamadım kendimi ağladım 2 sefey hamişlik duygusallığı olsa gerek çok sulu göz oldum yav :26::18: gerçi bu aralar çok yoğun çalışıyolar unutmuş ama banane malatyaya neyim gidip geldikçe alsaydı hazırlasaydı hediyemi önceden ben 1 ay öncesinden başlıyom ne hediye alsam aşkıma diye :44: bissürü sürpriz neyim hazırlıyom ama nerdee.. geçen sene tektaş yüzük almıştı ne güzel öle pahalı bişii istemiyomda hatırlasa bi çiçk alsa yada ne biliim netten neyim sipariş verse yeterdi mesela çok güzel meyve pasta sepetleri neyim var insan öle bişiide alabilir hamile kadına onlardan güzel hediyemi olur ama nerde düşünce yokki bizim odunlardaa bak gee aklımageldi tutamadım göz yaşlarımı bu 3 oldu yaa :84: neyse 2gündür misafir ağırlıyom yorgunluktan gelemedim fırsatımda olmadı benden böyle
inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
karılarrrrr çenenizin yayı kopsunsize yetişcem die daha gidip kahvemi yapamadım pelinin avatarını ekleyemedimmm accık susun gııııı
yok valla ben 22 yaşındaydım o beni ayarttı:)
aayyy ewet yaaa sevinç geçende benimde aklıma geldim yolum düşerse gidecem kız o tarafaaa
adana kıs burası sıcak biraz...hala klimada yatıoz....çok gürültü gelio pencereleri açınca ...okiii takılırım kafama görebuarada az önce konuştuk kocişimle o direk urfaya gidecekmiş nasıl gelcem bilemiom...nurdağında bırakimmi seni dio oldu paşam dedim bende
hee hep öyle olur biri düğünde ayartır biri bayramda kandırır
git kankam git
inşaallah giderimbakarsın yolda rastlaşırız burdaolursan tabiii
benim kocişde ikzler..bazen bir karar alıyo bir bakıyorum sabahında sanki o kararı alan kendi değil..çok değişkensiniz yani...
bende kova burcuyum
tanımıyokki birbirimiziiii :96:
inşaallah bir dahaki ay bebişin evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir sizee
kızlar ben kocişimle yemeğe gidecem bişey yapamadım ben akşama muhabbetlerinizi gelince okurum öpüldünüz
pelin kim gızzzzzzzzzzz
aayyy ewet yaaa sevinç geçende benimde aklıma geldim yolum düşerse gidecem kız o tarafaaa
he walla doğruu kız sana yazdığım mesacı görmedinmi sennn
Benim kocisdeeee ikizler kiiiayy aynı valla sekerim var değişkenlik bu ikizlerde bende koç burcuyummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?