dün içinmi
hiç konusunu açmadı
kızdı zaar
durumum komik nazocum
kaynoş bugün erkenm baskın yaptı
8buçukta
şimdi gönderdim
ararsa korkarım
merhaba kızlar,
bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin
1 Yıllık evliyim ve bebek istiyoruz..Korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
lütfen lütfen lütfen yardım edin
korma kız sesı guzel
nazo fatıha suresını ouyomusn ben bugun basladım sana okumaya
çok sağol canım ben bugün fırsat bulamadım biraz sonra işlerim bitince abdest alırım okurum biraz
iyi çabuk kurtulmuşun
bende pazardan patlıcan aldım dondurucuya koymak için, onlarla uğraşıyorum onun için hemen yazamıyorum
korma kız sesı guzel
nazo fatıha suresını ouyomusn ben bugun basladım sana okumaya
cnm öncelikle anladığım kadarıyla fazlaca takmışsın kafaya daha evleneli 1 olmuş
kimyasal gebeliği her kadın haberizce yaşayabilir büyütecek bişi değil
sadece haberin olmazsa daha iyi olur çünkü üzülmezsin
haberinin olmaması için adetin 1hafta veya 10gün geçmeden test yapmamlısın
kimyasal gebelik yaşamamk için yapılması gerek bişi olsa doktor söylerdi
söylediğin belirtiler hem adet hem hamilelik belirtisi olabilir cnm pek fark yok aralarında
umarım yardımcı olabilmişimdir
lütfen kafana takma bu kadar
1. sayfanıza BA-YIL-DIMbeni de ekleyin batım 7 ekim. zamanla bende tanıtırım kendimi sizlere :) 26 yaşındayım 4 aydır evliyim eşimin sabırsızlığı sonucu aranızdayım sonunda bende yok battı yok sattı öğrendm ama sizlerden öğreneceğim çok şey var sanırım takipteym
bu arada başakcım eşimle aslında bir problemimiz yok. ancak ailelerden uzakta olunca henüz alışamadık irbirimize sardığımız zamanlar oluyor ama evimizin bir neşeye ihtiyacı var Allahım cümlemizin yuvalarına bu neşeyi nasip eder inşallah
kızsa ne olck benımılerde aramıyo bı mutluyum bende aram aslaaborule net falan omusmuyo sebepde esylarm ordaydı ot falan ıstedım dıye
aa abdest alm a gereıyomuydu ben almadan okudum tefcıye gıbı :26::26::26::26:
evet şükür bugün erken gitti
belli sen bişile uğraşıyopnm kolay gelsin yeğenler yok bugün dimi izin günün bugün
senin kaynoş iyi ama diimi gidiyon sen arada
börülce eksük kalsınen iyi börülce mort börülce
hiç bööle ayıp yapmazdı:26:
öptüm cnm byyyyyyy
ses tonu dmek ıstemıstımgobeklı aysberk
basakss çok teşekkür ederim yazdığın için.. ben 30zumu geçiyorum onun için acale ediyorum aslında.. ama kafaya taktığım doğru sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi..galiba takmamak en iyisi :).. sen hamilelik yaşadınmı daha önce?
evdeyken abdestsiz okuyamıyorum ben ama dışarda falan olsam okurum ama genelde dışarı çıkarkende okuyacaksam abdest alıp çıkıyorum
büyüğünü bugün yolladım evine yarın akşama geri gelecek
küçüğüde çizgi film izliyor bende pc yi aldım hem işimi yapıyorum hem sizle yazışıyorum bir taraftanda dizi izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?