Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm öncelikle anladığım kadarıyla fazlaca takmışsın kafaya daha evleneli 1 olmuş

kimyasal gebeliği her kadın haberizce yaşayabilir büyütecek bişi değil

sadece haberin olmazsa daha iyi olur çünkü üzülmezsin

haberinin olmaması için adetin 1hafta veya 10gün geçmeden test yapmamlısın

kimyasal gebelik yaşamamk için yapılması gerek bişi olsa doktor söylerdi

söylediğin belirtiler hem adet hem hamilelik belirtisi olabilir cnm pek fark yok aralarında

umarım yardımcı olabilmişimdir

lütfen kafana takma bu kadar

Son düzenleme:
iyi çabuk kurtulmuşun
bende pazardan patlıcan aldım dondurucuya koymak için, onlarla uğraşıyorum onun için hemen yazamıyorum

evet şükür bugün erken gitti

belli sen bişile uğraşıyopnm kolay gelsin yeğenler yok bugün dimi izin günün bugün

1. sayfanıza BA-YIL-DIM beni de ekleyin batım 7 ekim. zamanla bende tanıtırım kendimi sizlere :) 26 yaşındayım 4 aydır evliyim eşimin sabırsızlığı sonucu aranızdayım sonunda bende yok battı yok sattı öğrendm ama sizlerden öğreneceğim çok şey var sanırım takipteym

bu arada başakcım eşimle aslında bir problemimiz yok. ancak ailelerden uzakta olunca henüz alışamadık irbirimize sardığımız zamanlar oluyor ama evimizin bir neşeye ihtiyacı var Allahım cümlemizin yuvalarına bu neşeyi nasip eder inşallah

basakss çok teşekkür ederim yazdığın için.. ben 30zumu geçiyorum onun için acale ediyorum aslında.. ama kafaya taktığım doğru sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi..galiba takmamak en iyisi :).. sen hamilelik yaşadınmı daha önce?

amin cnm inşallah üzülme kuzum çok yenisin daha

bize katıl o zaman

neşeyle yumurtla zevkle doğur olurmu

önce yumurtlama günlerinden başlayalım
,
son 3 aylık adet tarihlerin kayıtlımı

kızsa ne olck benımılerde aramıyo bı mutluyum bende aram aslaa borule net falan omusmuyo sebepde esylarm ordaydı ot falan ıstedım dıye

senin kaynoş iyi ama diimi gidiyon sen arada

börülce eksük kalsınen iyi börülce mort börülce

aa abdest alm a gereıyomuydu ben almadan okudum tefcıye gıbı :26::26::26::26:

evdeyken abdestsiz okuyamıyorum ben ama dışarda falan olsam okurum ama genelde dışarı çıkarkende okuyacaksam abdest alıp çıkıyorum

evet şükür bugün erken gitti

belli sen bişile uğraşıyopnm kolay gelsin yeğenler yok bugün dimi izin günün bugün

büyüğünü bugün yolladım evine yarın akşama geri gelecek
küçüğüde çizgi film izliyor bende pc yi aldım hem işimi yapıyorum hem sizle yazışıyorum bir taraftanda dizi izliyorum

sen benden büyükmüşsün bende akıl veriyorum kusura bakma

hamilelik yaşamadım daha önce

ama kimyasal gebelik yaşadıysam bilemiyorm çünkü adetim gecikirdi bazen ama test hiç yapmadım

2.5 sene korunmadım tedavi gördüm

tedavi görmediğin bi anda geldi bebik

Son düzenleme:

ya ben bugun sana 200 yakın okudum hep abdestsız okudum bısey olurmu ben tefcıyemın cogunuda addest almadan okudum :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…