Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sağlıcakla bebeğini kucağına alırsn inşallah arkadaşım Allah hayılıssıyla bana a nasip etsin ama eşimle bazı sorunlarımız var bir bebeğimiz olursa bize mutluluk umut getirir. çok zor günler geçiriyorum bana da dua et olur mu

canım ader oldugunda 14 15 16 gunlerı sıkı carpıss

hemen doktra gıtme kurler var onları uygula mesala kendıne sogan kaynat esıne kecı boynuzu

bugün bitti sanıyorum ama 15. gün yine de çalışmalara devam edeyim madem. geçen aylarda yumurtlama dönemi bitince kendime tatil vermeye çalışıyordum sanırım yanlış yaptım. sonuçta sadece o dönemde hamile kalınmazmış sonradan öğrendim

kırmızı gorene adar calıs tatlım eren olur allah iznı ıle

amin cnm inşalah Rabbim senide çok bekletmesin dua ederim tabii devamlı buradki arkadaşlaar ediyorum

ama eşinle sorunlarını çözeceğinden eminmsin bebeğin

26 günlük periyottayım yumurtlama gününü şaşırıyorum herhalde ben de 14. günden sonra bitirmiştim çok pişmanım

sevinçççç byby demeden gittin çarpışmaya gitti dicemmmm hasta ...nese ben çıkıom kızlarrr....öpüldünüz...gelirim belki yine

merhaba kızlar,

bende aranıza yeni katıldım. öncelikle allah isteyen herkese sağlıklı bebiş nasip etsin
1 Yıllık evliyim ve bebek istiyoruz..Korunmayı bırakalı 6 ay oluyo ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. doktorum her kadının dönem dönem yaşadığını büyütmememi yeniden hamile kalabileceğimi söyledi ancak içim bir türlü kabul etmiyor.. neden yaşanır ki bu kimyasal gebelik? yaşamamak için ne yapmak lazım acaba? bu ayda tam yumurtlama dönemlerimde birlikte olduk eşimle 3 gündür göğüslerimde ve kasıklarımda şişme var, sızlıyor göğüslerim hatta, kasıklarımda da ara ara sızlamada oluyo, bel ağrım var, ve 3 gün önce sağ göğüsümden çok küçük bi sıvı geldi ilk defa yaşadım. adetime tam 3 hafta var yani ekmin 4-5 gibi bekliyorum..sizce bunlar erken belirti midir? yine kimyasal gebelik yaşayacağım diye çok korkuyorum.. bunları yaşayanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

lütfen lütfen lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…