Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben evleneli 4 ay oluyor korunmadığımz halde olmadı bebişimiz. yumurtlama zamanını mı denk getiremiyoruz yoksa bir sorunmu var bilmiyorum. emin olmak için doktora gideyim diyorum. hormon testi ya da iltihap var mı diye ne yapmalıyım? doktora ne zaman gitmeliyim. bir yerlerde adetin 3. günü diye okumuştum

dahja erken cnm doktor bakarmı bilmem acele etme

aslında erken ama süekli aklımda bu düşünce sürekli bu forumdayım sanırım stres yapıyorum :2: bana verecek taktikleriniz yok mu hamişler sen ne zamandır evlisin cnm

1: sürekli aklında olursa ve stres yaparsan zaten olmuyor :101: önce bundan vazgeçmelisin canım :101:
bir kaç ay zamana bırakmayı dene daha çok çok yeniii

aslında erken ama süekli aklımda bu düşünce sürekli bu forumdayım sanırım stres yapıyorum :2: bana verecek taktikleriniz yok mu hamişler sen ne zamandır evlisin cnm

canım doktrlar bıle bakmıyo ı ben yalan solemsıtım 1 sene oldu dıye bır kac ay daha bekle olmassa adet 2 gunu gıdersın adet duzunlı oluyomu

karı adını söyleme tenezzülünde bulunma ama benim face tüm bilgilerimi gör
küstüm sana

olmadı bende yalan söylerim doktorlara adetlerim hep düzenlidir ve ilk günü sancıılı geçer. onun dışında takvime göre yumoş günlerinde olmam lazım ama bana sanki dün bitti gibi geliyor. çünkü dün kasıklarım çok ağrıdı ve bugün akınım kalmadı kızlar siin yumoş günleriniz nasıl geçiyor? nasıl anlıyorsunz? ay ben sizin sayfanızı çok sevdim çok aktifsiniz artık benim sayfam belli

bal çörekotu tarçın kürünü yapanlar bu mucize üçlüyü ben de önemsiyorum kullananların çoğu hamile kalıyor ben soğan küründen bir fayda göremedim bu ay ümidim var
sat 14 eylül bat 9 ekim

bal çörekotu tarçın kürünü yapanlar bu mucize üçlüyü ben de önemsiyorum kullananların çoğu hamile kalıyor ben soğan küründen bir fayda göremedim bu ay ümidim var
sat 14 eylül bat 9 ekim

bende bu ay 7 gün falan b, ç,t yedim. şimdi yumoş günlerindeyim sanırım dün çok sancım vardı ama bugün geçti umarım değerlendirebilmişimdir bugün 15. gün ama kimbilir belki erken yumurtluorumdur. ovulasyon testi sipariş edip önümüzdeki ay rahat etmek en iyisi bu arada benim sat 7 eylül bat 7 ekim

ben 3 yılık evliyim cnm
bende hiç korunmadan 2.5 yıl hamile kalamadım.

ama evlendikten 10ay sonra doktora gitmiştim 1 yıl dolduktan sonra gel dedi bana
sonrada testler filan işte
önce bence yumurtlama günlerini takip et

canım ader oldugunda 14 15 16 gunlerı sıkı carpıss

hemen doktra gıtme kurler var onları uygula mesala kendıne sogan kaynat esıne kecı boynuzu

nazo napıyonn taşındımı sizinkilerr boya badana bittimi

yok canım geçen pazar yarısını boyadık bıraktık duruyor çünkü çalışıyor
ve aynı zamanda yarın kpss sınavı var ona çalışıyor kafasını derslere veriyor yarın sınavdan sonra geri kalan kısmı boyayacaz ve kardeşimde temizleyecek pazarteside eşim 2 adam tutacak taşınacak eşyalar

nazo bat virrr:26::26:

virsemmi bilemedim

ben akşam çayda içmedim çok fazla suda içmemiştim ama neden öyle oldu anlamadım
inşallah canım en güzel hediye bebek

canım en az 1 sene geçmesi lazım vücudun alışması için ama illa beklemem diyorsan bir seneyi geçti dersin doktora adetin 2 ila 4. gün arasında gidersin

amin senden aldık nazoya soruyokk senle ben aynı gün iki pıhtılı karı

neyse vereyim 28 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…