bı zamanlar papatya ile hurr vardı ne oldu onlara acaba:44::106:
kızlar ben evleneli 4 ay oluyor korunmadığımz halde olmadı bebişimiz. yumurtlama zamanını mı denk getiremiyoruz yoksa bir sorunmu var bilmiyorum. emin olmak için doktora gideyim diyorum. hormon testi ya da iltihap var mı diye ne yapmalıyım? doktora ne zaman gitmeliyim. bir yerlerde adetin 3. günü diye okumuştum
benim batı yazdınmı kıssss 18 ekim ısrarla vermek gelio bu sefer içimden....hepimizin son bat verişi olur inşalllaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız kocan normalde bööler diildi ne biçim çıkımş
bi resminizi paylamştın
dahja erken cnm doktor bakarmı bilmem acele etme
aslında erken ama süekli aklımda bu düşünce sürekli bu forumdayım sanırım stres yapıyorum :2: bana verecek taktikleriniz yok mu hamişler sen ne zamandır evlisin cnm
aslında erken ama süekli aklımda bu düşünce sürekli bu forumdayım sanırım stres yapıyorum :2: bana verecek taktikleriniz yok mu hamişler sen ne zamandır evlisin cnm
karı adını söyleme tenezzülünde bulunma ama benim face tüm bilgilerimi gör
küstüm sana
bal çörekotu tarçın kürünü yapanlar bu mucize üçlüyü ben de önemsiyorum kullananların çoğu hamile kalıyor ben soğan küründen bir fayda göremedim bu ay ümidim var
sat 14 eylül bat 9 ekim
olmadı bende yalan söylerim doktorlaraadetlerim hep düzenlidir ve ilk günü sancıılı geçer. onun dışında takvime göre yumoş günlerinde olmam lazım ama bana sanki dün bitti gibi geliyor. çünkü dün kasıklarım çok ağrıdı ve bugün akınım kalmadı kızlar siin yumoş günleriniz nasıl geçiyor? nasıl anlıyorsunz? ay ben sizin sayfanızı çok sevdim çok aktifsiniz artık benim sayfam belli
en so hamıleydı kanması vardıı bende facesıde var hec gırmıyo :44::44::44::44::26::26::26:
nazo napıyonn taşındımı sizinkilerr boya badana bittimi
nazo bat virrr:26::26:
ben adet olmadan bir gün önce öleydim ama cok su içme ihtiyacı duydum ve içtim ondan heralde dedim...ama adet oldum aynıyım hala....ayyyy inşallahhh cnmmm başka hediye falanda istememmm...zati biz hediye almayız fazla öle özel günlerde...yemeğe cıkarız sadece...
kızlar ben evleneli 4 ay oluyor korunmadığımz halde olmadı bebişimiz. yumurtlama zamanını mı denk getiremiyoruz yoksa bir sorunmu var bilmiyorum. emin olmak için doktora gideyim diyorum. hormon testi ya da iltihap var mı diye ne yapmalıyım? doktora ne zaman gitmeliyim. bir yerlerde adetin 3. günü diye okumuştum
amin senden aldık nazoya soruyokk senle ben aynı gün iki pıhtılı karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?