ben kesin yaptıracam bu pıhtılaşma testini yoksa badahaki hamilelikte kafayı yerim
kuzuuuu gel adanaya giderik beraber götürrüm ben seni balcalıda yaptırrız olmasa yada seyhan uygulamadane yediniz kıssss ?
kız yolculuktan falan öyle olmuş olmasııın :18: kaç saatti gittiğin yer neyle gittiydin otobüslemi? ay biz ekimde kocişm memlekete gidicezde 1.5+5+1 saat yolculuk yapcam te burdan nurdağına indi bindi olcak korkuyom oyüzden yaa bişii olcak diye sonra 21indede memlekete gitcem uçakla ankraya incem ordan annemler alcak çankırıya geçcez onda sorun yokta antep yolculuğu korutuyo beni zaten zırt pırt çişim geliyoo naapcem bilmiyom :26:
kız yolculuktan falan öyle olmuş olmasııın :18: kaç saatti gittiğin yer neyle gittiydin otobüslemi? ay biz ekimde kocişm memlekete gidicezde 1.5+5+1 saat yolculuk yapcam te burdan nurdağına indi bindi olcak korkuyom oyüzden yaa bişii olcak diye sonra 21indede memlekete gitcem uçakla ankraya incem ordan annemler alcak çankırıya geçcez onda sorun yokta antep yolculuğu korutuyo beni zaten zırt pırt çişim geliyoo naapcem bilmiyom :26:
kuzzummm sen ordamıydınnnntamam kuzuzucum şu ilk adetimi bi görim seyhan uygulamaya gidecem.............bakhele merak ettim sen soğan kürü yaptınmı nasıl yapılıyor?
kuzzummm sen ordamıydınnnntamam kuzuzucum şu ilk adetimi bi görim seyhan uygulamaya gidecem.............bakhele merak ettim sen soğan kürü yaptınmı nasıl yapılıyor?
yapmadım buay yapcam ptesi başlıcam adetin 3. günü başlıyan da var bitince başlayanda var ...tarif verim bak burdan oku İbrahim Saraçoğlu Soğan Kürü Tarifi | Mina Baharat
canım yok ya maraştan adana 2saatlik yol oda otaban sarsılmana imkan yok bide otobüs değil kendi arabamız eşim çok dikkat ediyodu
canım dr unla bi konuş,düşük tehlikende yoksa yolculukta bi sakınca olmaz.. ama otobüs yolculugu biraz sıkıntılı, uzun süren hareketsizlik sıkıntı olabilir...
kuzucum sağol pkolu olan kızlar bile var sende yap tabiiiii heralde ben 6ay korunacam kuzum yaaaa baksana şu testlerimi bi yaptırim içim rahat etsin inş...ondan sonra soğan kürüne bakarıızzzzzz
merhaba hocam, ben Azerbaycandan sizi izliyorum, cok taktir ediyorum, sizin sogan kuru burdaki herkesi mutlu etdi, bende uygulamak istiyorum, benim adetim, 21.06.2012de basladi, ben hangi tarihde uygulamaliyim kuru...lutfen net olarakk tarihi dermisiniz. lutfen.
CEVAP :
Adet bittikten bir hafta sonra başlayabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.
bu birinin saraçoğluna sorusu cevapda yumurtlama dönemine gelio demek zararı olmuyo yumurtlamada demine diosun bu konuda?
ivet saraçoğlu öle diyo ama ben cesaret edipte yumurtlama döneminde kullanamadım adetimle beraber başladım kistlerimide küçülttü hem siz bilirsiniz canım ne zaman bşlasanız başlayın ben söktürücü etkisinden dolayı bişii olur diye korktuydum işede yaradı çok şükür
tabi cnmmm bende ondan korktugum için sordum zaten...ama orda cvpda öle görünce içim rahatladı....çok saoll...
Gunaydin karilarrrr mutlu pazarlarr kocisimin hafta tatili bugun
kaavaltimizi yaptikcay iciyiiiik
Gunaydin karilarrrr mutlu pazarlarr kocisimin hafta tatili bugun
kaavaltimizi yaptikcay iciyiiiik
günaydın sevinççç
afiyet olsunn
günaydın sevgili hatunlarrr
herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?