Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzuuuu gel adanaya giderik beraber götürrüm ben seni balcalıda yaptırrız olmasa yada seyhan uygulamada ne yediniz kıssss ?

kuzzummm sen ordamıydınnnntamam kuzuzucum şu ilk adetimi bi görim seyhan uygulamaya gidecem.............bakhele merak ettim sen soğan kürü yaptınmı nasıl yapılıyor?

canım yok ya maraştan adana 2saatlik yol oda otaban sarsılmana imkan yok bide otobüs değil kendi arabamız eşim çok dikkat ediyodu

Son düzenleme:

canım dr unla bi konuş,düşük tehlikende yoksa yolculukta bi sakınca olmaz.. ama otobüs yolculugu biraz sıkıntılı, uzun süren hareketsizlik sıkıntı olabilir...

Kür 2: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca içiniz. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adetinize on gün kala on gün boyunca yine günde iki kez uygulayınız.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

kuzzummm sen ordamıydınnnntamam kuzuzucum şu ilk adetimi bi görim seyhan uygulamaya gidecem.............bakhele merak ettim sen soğan kürü yaptınmı nasıl yapılıyor?

kuzum adetinle beraber başla sabah akşam aç karna 14-15 gün içiyosun yumurtlama zamanında bıakmş olman lazım ama 1 orta boy yemeklik soğanı 4e 6ya böl 1buçuk bardak suyla 8 dakka kaynat ılınınca süz iç ben öle hamiş kaldım

canım yok ya maraştan adana 2saatlik yol oda otaban sarsılmana imkan yok bide otobüs değil kendi arabamız eşim çok dikkat ediyodu

hmm iyiymiş sizinki ben pütürgeden 1buçuk saat malatyaya ordan 5 saat maraşa ordanda nurdağına geçcez dahaa anam hamişliğibahane dip gitmesem herüfe yazık özlüyo ailesini ama çok sıkılıyom ordada naapcam 10 gün bilmiyom :26:

canım dr unla bi konuş,düşük tehlikende yoksa yolculukta bi sakınca olmaz.. ama otobüs yolculugu biraz sıkıntılı, uzun süren hareketsizlik sıkıntı olabilir...

ivet bende korkuyooom :26::18: doktora gidecem zaten bidaa sorarım ozamana onuda uçağa binmeden öncede rapor almam lazım zaten bide ozaman görünürüm :26:

kuzucum sağol pkolu olan kızlar bile var sende yap tabiiiii heralde ben 6ay korunacam kuzum yaaaa baksana şu testlerimi bi yaptırim içim rahat etsin inş...ondan sonra soğan kürüne bakarıızzzzzz

inşallah cnmmm...bende sorulara bakıodum saraçoğlunun sitesindeki...noldu senin tahlil ne dedi drun okuyamadım geçmişi...arayamadımda ...dakikam bitio 10 dk kalmış haberim yok

merhaba hocam, ben Azerbaycandan sizi izliyorum, cok taktir ediyorum, sizin sogan kuru burdaki herkesi mutlu etdi, bende uygulamak istiyorum, benim adetim, 21.06.2012de basladi, ben hangi tarihde uygulamaliyim kuru...lutfen net olarakk tarihi dermisiniz. lutfen.
CEVAP :
Adet bittikten bir hafta sonra başlayabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

bu birinin saraçoğluna sorusu cevapda yumurtlama dönemine gelio demek zararı olmuyo yumurtlamada demi ne diosun bu konuda?

ivet saraçoğlu öle diyo ama ben cesaret edipte yumurtlama döneminde kullanamadım adetimle beraber başladım kistlerimide küçülttü hem siz bilirsiniz canım ne zaman bşlasanız başlayın ben söktürücü etkisinden dolayı bişii olur diye korktuydum işede yaradı çok şükür

tabi cnmmm bende ondan korktugum için sordum zaten...ama orda cvpda öle görünce içim rahatladı....çok saoll...

neyse bende uyuyabilirsem geri yatem bari başım ağrıyo gene :26: 4 saatlik uykuyla durdum tüm gün 2 saat uyudum wcye kalktıktan sonra gene kaçtıydı uykum şimdi kaldığım yerden devam ediim bariii :26: hadi iyi geceleeer

Gunaydin karilarrrr mutlu pazarlarr kocisimin hafta tatili bugun
kaavaltimizi yaptik cay iciyiiiik

Gunaydin karilarrrr mutlu pazarlarr kocisimin hafta tatili bugun
kaavaltimizi yaptik cay iciyiiiik

günaydın sevinççç
afiyet olsunn

günaydın sevgili hatunlarrr
herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııııııııııı

gunaydinlar herkese....kk'nin tatli seker hatunlariiiiii....hepinize iyi pazarlarrrrr
hayirli bir gun olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…