s.a.arkadaşlar haftaya cumaya kadar katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.yapmamız gereken katılan arkadaşlarımıza sırasıyla niyet edip 7 tane meryem suresini okuyup o arkadaşımıza hediye edicez. belki az gelebilir ama fazla topik oldugu için agırlık olmasın kimseye diye 7 tane okuyup cumadan cumaya bagışlayacak arkadaşları bekliyorum.listeyi ben yapıcam siz sadece okudugunuzu ve duanızın kabulünü bildirin yeter .inşallah meryem suresi bize hayırlı ve ugurlu olur ve dualarımız kabul olur amiiiinnnn.katılımınızı bekliyorum arkadaşlar.haftaya cumaya kadar.
Giiii nirdesin sen mirak ettimgünaydın sevinççç
afiyet olsunn
günaydın sevgili hatunlarrr
herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııııııııııı
nabar gızlarrrrrrrrrrrr yarın bat tarihim hiç umudum yokkkkkkkkk amaa. cünkü belirti bile yokkkkkkkkkk... bu ay da olmadı ya..
herkes nasıl hamile kalıyo anlayamıyorum gercektenn.... bu kez test mest yapmak yok.. daha kötü üzülüyo insannnnnnnn
slm kızlarr nasılsınızzz
hadisko hg bu topikte yeniyim.
hobuldukta nasıl yenisin kızzz bizim saramız değilmisin canımmm
bu topiğe ilk defa giriyorum:)
ozaman asıl sen hoşgeldin aramıza canım bizimde bi saramız vardı görünmüo acaba dedimm şaka yapmıon dimi tnaışalım o halde bebek istiyosun sanırım kaç yıldır
hb evet cnm 7 aydır doktora gitmeyi düşünüyorumda adet gününde mi gitsem kan testleri için
kan testi neden kaç yıldır evlisinki
14 aylık evliyim ph testleri falan deniliyor internette araştırdığım kadarıyla adet 2. gününde gidilmesi gerekli falan yazıyor tam da bilmiyorum
sen muayene oldunmu bebek olmama durumunuzmu var anladığım kadarıyla çalışmalar yaptınız çocuk istediniz olmadı ölemi
önce eşini al güsel bi muayene olun hanginizde sorun varsa doktor bilgilendirir tek başına kan testi felan uğraşma derim baktın ikinizdede problem yok ki daha erken 1 yıl 2 aylık evlisinizz zamanı değil demekki kendini çok odaklama önce muayene ol tedavi gerekirse allahın izniyle inşallah olmaya bile gerek kalmadan bebişinize kavuşursunuzz
ama önce muayene eşinle beraber eşine sperm testi sana da ultroson ve doktor muayenesi şart önce sana bakıcak sonra eşinden test isticekler bukadar canım
ivet bende korkuyooom :26::18: doktora gidecem zaten bidaa sorarım ozamana onudauçağa binmeden öncede rapor almam lazım zaten bide ozaman görünürüm :26:
Slm kizlar
Nasilsinzzz
slm bugün pazar ya millet kocasıyls gezmelerde galiba kimseler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?