Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

umudum_31

hosgeldin ziyaretciiiiii

nabar gızlarrrrrrrrrrrr yarın bat tarihim hiç umudum yokkkkkkkkk amaa. cünkü belirti bile yokkkkkkkkkk... bu ay da olmadı ya..

herkes nasıl hamile kalıyo anlayamıyorum gercektenn.... bu kez test mest yapmak yok.. daha kötü üzülüyo insannnnnnnn

kuran okumayı bilmiyorum ben ögretecek biri bulmalıyım aslında ..

günaydın sevinççç
afiyet olsunn

günaydın sevgili hatunlarrr
herkese iyi hafta sonlarııııııııııııııııııııııı
Giiii nirdesin sen mirak ettim

hayirlisi hayatim

ozaman asıl sen hoşgeldin aramıza canım bizimde bi saramız vardı görünmüo acaba dedimm şaka yapmıon dimi tnaışalım o halde bebek istiyosun sanırım kaç yıldır

hb evet cnm 7 aydır doktora gitmeyi düşünüyorumda adet gününde mi gitsem kan testleri için

14 aylık evliyim ph testleri falan deniliyor internette araştırdığım kadarıyla adet 2. gününde gidilmesi gerekli falan yazıyor tam da bilmiyorum

sen muayene oldunmu bebek olmama durumunuzmu var anladığım kadarıyla çalışmalar yaptınız çocuk istediniz olmadı ölemi

önce eşini al güsel bi muayene olun hanginizde sorun varsa doktor bilgilendirir tek başına kan testi felan uğraşma derim baktın ikinizdede problem yok ki daha erken 1 yıl 2 aylık evlisinizz zamanı değil demekki kendini çok odaklama önce muayene ol tedavi gerekirse allahın izniyle inşallah olmaya bile gerek kalmadan bebişinize kavuşursunuzz
ama önce muayene eşinle beraber eşine sperm testi sana da ultroson ve doktor muayenesi şart önce sana bakıcak sonra eşinden test isticekler bukadar canım

cnm ben smeer testi yaptırdım. iltihap dedi ultrasondan baktı kist falan olsa görürdü sanırım bi de bende kansızlık var adet düzünsizliği de var bazen 30 günde bazen 28 günde bi oluyorum değişiyor yani bunlar etkiler mi bilmiyoruok m. benim kaldığım ilde özel hastanede yok devlette de 1tane kadın doğumcu varr çok sıkıntı yanii

ivet bende korkuyooom :26::18: doktora gidecem zaten bidaa sorarım ozamana onuda uçağa binmeden öncede rapor almam lazım zaten bide ozaman görünürüm :26:

canım rapora gerek yok uçak için,daha küçük bebişin dr un tamam derse rahatlıkla binebilirsin,ben kaç kere bindim hamiş old.öğrendikten sonra bişey sormuyolar... sanırım 27.haftadan sonra rapor gerekiyo... karnın kocaman olacağı için o zaman soruyolar... ama nasıl bi rapor olmalı kızlar bilginiz varmı? kurbana eşimin memleketine gitmeyi düşünüyoruz, o zaman 28 filan oluyorum rapor almam gerekicek,gerçi dr biliyodur onu dime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…