kıslarrrr benim totom uyuştu yawww kardeşim burda bi kahve yapimmm...soğan suyumu kaynatimm...gelirimmm inşallah yineee...sizi seviommm...öpüldünüz...Allah a emanet olun....
bilemem ya hiç çieçke bakmadımki ömrümde
bende çiçek bakamam onun içinde yok ewimde ama olsaydı bilen birisine sorardımyada senin gibi fırtınaya bir narin çiçeeği birakmazdım heralde
Saracıım bal ve badem...,limon,ateş,portakal,kadayıf,mercimek...
:13::13::13: yaniii bide loc varya ondan dökmüş zavallı çiçekkkuçmuşta kurtulmuş
kızlar nasılsınız bakalım.. ya bısey sorcam bılgısı olan varmı acaba... hz fatımanın elı dıye bır bıtkı varmış.. mekkeden hacca gıdenler tarfından getırılıyomuş. gorumcemın kaynanası getırtmış.. hamıle kalmak ıcınmış hemde hamılelerın kolay doğum yapması ıcın kullanılıyormuş.. temız suyun ıcıne akşamdan koyup sabah ıcılcek dıye okudum bıyerden.. az once surahının ıcıne attım.. sabah ıcıcem ama emın olamıyorum varmı bır fıkrı olan:26::26::26: başak karısı normal doğum yapcaksan vereyım sanadabu sıtede bı kaç yerde okudum ıse yarıyo dıyenler olmuş ama
ay çocukta bakmadın onuda mandallayıp balkona asma uçar gider sonra
nnneeyyyyyyyyyyyyyyçiçek intihar etmiş desene
nnneeyyyyyyyyyyyyyyçiçek intihar etmiş desene
vilmaa ben duydum canım ama detayları bilmiyommm:26::26:
kızlar nasılsınız bakalım.. ya bısey sorcam bılgısı olan varmı acaba... hz fatımanın elı dıye bır bıtkı varmış.. mekkeden hacca gıdenler tarfından getırılıyomuş. gorumcemın kaynanası getırtmış.. hamıle kalmak ıcınmış hemde hamılelerın kolay doğum yapması ıcın kullanılıyormuş.. temız suyun ıcıne akşamdan koyup sabah ıcılcek dıye okudum bıyerden.. az once surahının ıcıne attım.. sabah ıcıcem ama emın olamıyorum varmı bır fıkrı olan:26::26::26: başak karısı normal doğum yapcaksan vereyım sanadabu sıtede bı kaç yerde okudum ıse yarıyo dıyenler olmuş ama
ayyyy bu egeyede bakamaz yaa zavallı çocukkk
r
zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı
tatlım şifa niyetine iç inşallah işe yarar
zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı
ayy keske bıleydın sekerım ya valla koydum bı umıt suya ama bakam yarın benden haber alamazsanız fatıha yollayın arkamdan
hav alanında alırık seni
ben çıkıyorum kızlar iygeceler hepinizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?