ay çocukta bakmadın onuda mandallayıp balkona asma uçar gider sonra
zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı
ınşallah canım yararsa sanada yolalrım kız kargoyla nolcak var elımde bı kaç tane
temizleyici coştururmuymuş FESLEĞENİN HAZİN SONU
BAŞAKKK fesleğen İN makarna OUT
ben çıkıyorum kızlar iygeceler hepinizeeee
güle güle datlum bende çıkyom karılar görüşürük
kızlar nasılsınız bakalım.. ya bısey sorcam bılgısı olan varmı acaba... hz fatımanın elı dıye bır bıtkı varmış.. mekkeden hacca gıdenler tarfından getırılıyomuş. gorumcemın kaynanası getırtmış.. hamıle kalmak ıcınmış hemde hamılelerın kolay doğum yapması ıcın kullanılıyormuş.. temız suyun ıcıne akşamdan koyup sabah ıcılcek dıye okudum bıyerden.. az once surahının ıcıne attım.. sabah ıcıcem ama emın olamıyorum varmı bır fıkrı olan:26::26::26: başak karısı normal doğum yapcaksan vereyım sanadabu sıtede bı kaç yerde okudum ıse yarıyo dıyenler olmuş ama
ben almamıştım hediyeydibende çiçek bakamam onun içinde yok ewimde ama olsaydı bilen birisine sorardımyada senin gibi fırtınaya bir narin çiçeeği birakmazdım heralde
:13::13:artık öğrendin bidaha öyle yapmazsın
loc coşturmuştu ama:13::13::13: yaniii bide loc varya ondan dökmüş zavallı çiçekkkuçmuşta kurtulmuş
nnneeyyyyyyyyyyyyyyçiçek intihar etmiş desene
zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı
temizleyici coştururmuymuş FESLEĞENİN HAZİN SONU
BAŞAKKK fesleğen İN makarna OUT
orda personel odaları var tüyden yataklarbişi olmazzzz şifa olsun korkmaaa
olacağı o az kaldı senin herif orda yatıyor zaten
bende çıkıyorum kızlar iyi geceler size
k...ö...n yakın
kızçeler iyi gecelerr nasılsınız
evet burayıanladım
burasımı yoksam bu semte yakınmı
cnm bende kk da gezerken raslamıştım mekkeden getirtilen çiçeği doğum başlayınca suya koyuyolarmış çiçek suda açılıyormuş oaçıldıkça rahimde açılıyormuş doğum bitince çıkarıyormuşunuz tekrar kapanıyormuş diye yazmışlardı kızlar bilemem artık hurafemi gerçek mi...ama işte hurafe bile olsa bi umut sonuçta cnm
Ayyy hatun daha çözeceekben çıkıyeem cnm iyi gclerrr öpt sen de seneye bulursun artık o semte yakın
vilmaaa pembe kürkü görünce aklıma sen geliyon
bi gün buluşcam senle pembe kürkle
H.g.diin cnmm
kadın sen ne geziyon bu saatte hadi yatak biizm erken yatmmaız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?