Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı

ınşallah canım yararsa sanada yolalrım kız kargoyla nolcak var elımde bı kaç tane

sağol canım sen iç işe yararsa isterim senden

temizleyici coştururmuymuş FESLEĞENİN HAZİN SONU

BAŞAKKK fesleğen İN makarna OUT

ben çıkıyorum kızlar iygeceler hepinizeeee

iyi geceler canım

cnm bende kk da gezerken raslamıştım mekkeden getirtilen çiçeği doğum başlayınca suya koyuyolarmış çiçek suda açılıyormuş oaçıldıkça rahimde açılıyormuş doğum bitince çıkarıyormuşunuz tekrar kapanıyormuş diye yazmışlardı kızlar bilemem artık hurafemi gerçek mi...ama işte hurafe bile olsa bi umut sonuçta cnm

bende çiçek bakamam onun içinde yok ewimde ama olsaydı bilen birisine sorardım yada senin gibi fırtınaya bir narin çiçeeği birakmazdım heralde
ben almamıştım hediyeydi
artık öğrendin bidaha öyle yapmazsın
:13::13:
:13::13::13: yaniii bide loc varya ondan dökmüş zavallı çiçekkk uçmuşta kurtulmuş
loc coşturmuştu ama
nnneeyyyyyyyyyyyyyyçiçek intihar etmiş desene

zavallı çiöekkk bitkisel temizleyici çoştursun diye dökmüş en sonunda çiçek kendini kaldırmış atmış balkondan aşağı

temizleyici coştururmuymuş FESLEĞENİN HAZİN SONU

BAŞAKKK fesleğen İN makarna OUT

bişi olmazzzz şifa olsun korkmaaa

olacağı o az kaldı senin herif orda yatıyor zaten
orda personel odaları var tüyden yataklaryatıyo arada ne var
bi gün benide at bi odaya diyom ama

orası öle bıde 10 senedır hamıle kalamıyomuş bırı o otu getırtmışler ertesı ay hamıle kalmış felan bı kaç yerdede bunu okudum hayırlısı artık ılk deneyen ben olcam sanırım bızım grupta lann basak karısı ne o yuz vermıyon uyuntu yolarım sarı tuylerını

vilmaaa pembe kürkü görünce aklıma sen geliyon

bi gün buluşcam senle pembe kürkle

ben geldim bebeler ksra bakmayın sizleri ihmal ettim hep bu uyz kociş yüzünden hekocişim arkamdaotruyo sonra anlatırım zn hikaye neme lazım okur mukurne var ne yok geçmişe gidemedim ksra bakmayım bugün çok yorldum dün pazara gittim onları yorgnlktan muftakta temizleyimde öle koyuyum dedim uyumuş kalmısın neyse sabah yaparım dedim dün yatmadan kaynanam aradı eltim yengem işe girmiş demiş neyse anlatım vs işte sabah old bizi kahvaltıya çagırdı telefon açtı ev ayaktadedim dün aradıgında deseydi evi mtfagı temizlerdim eşimle kavga ettim sonra küplere bindi aman dedi iptal ediyormd edi sonra hayde kavga ettik neyse gittim oraya dünyanın şeyini hazırlamış eltim kahvaltı etmedi asıl bombaya geliryormd ediya kilo verdi okadar belli degil eşim dedi totosndan uydryo dedi hanıms eni kafaya alıyo dedi neyse gelelim lafa her seferinde kaç paranız var kenarda senin çocougun yok bilemezsin masrafları çok oluyo vs dedidedim çocugm olması önemlid egil maşanın masrafı yetiyo dedim kapadım çenemi b kızla ben ne yapıcem yakendini bir pok sananlardan nefret ediyorm bu arada enişten 50 tl yol parası verdi aylıgımdan degil yane ay ne hosma gitti insanın emegini almasıablam 150 diyor haftalıgı deyoda belkim 200 vericek allah bilirda ediyordma insafa gelsin 200 versinablam parası olsa sana 250 vericek dedibendeki olay anne ş allahımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…