Saracıım aa bende balıklarının adı neeyy
gel görk,i aynı zamanda ne iş yapıyo kimbilir
yok canım bursadayım ama evim soğuk oluyor şimdi balık içinde erkenden kalarifer yakamamki
kuşlarım vardı mesala komşuya giderken bile götürüyodum evde tek başına sıkılmasın diye
bende bilmiyodum ama bende köyden geldikten sonra açmıştı fesleğenim çiçek ama benimkiler kurudu
tatlım fesleğenin suyunu tabağına koyacaksın öyle üstten verirsen kuruyo bende deneyerek öğrendim ha bide güneşte sıcakta verme akşam serininde ver suyunu o zaman hiç bişey olmuyo
sağol canım inşallah temiz çıkar
biber salçasını ekmeğin üzerine bile sürüp çemen gibi yemesi güzel ama benim mideme dokunuyo o yüzden her yemeğe bırakamıyorum
tama bitanem
ne fareli evi kız gelince anlat merak ettim:26:
muhabbet kuşlarıda çok şekeyley ama yalnız olmuyo onlar canım karısını al bi tane eşin haklı
sağol canım sonuçlar çıksın paylaşırım
yidim bile
sen hala makarna kızartmasına gülüyonmu
olsada yisem canım çekti
yok canım bursadayım ama evim soğuk oluyor şimdi balık içinde erkenden kalarifer yakamamki
kuşlarım vardı mesala komşuya giderken bile götürüyodum evde tek başına sıkılmasın diye
Ayyyyy kız çok güldüümalemsın nazocuum..karı komşuya giderken kuşlarınıda götüriiyiiiiiii
artık sadece tebessüm ediyom..
afiyet olsun sen daha yenim yemek yedin yoksa bu ikinci yimeenmii
Cnm hangi mesac annem dua ile ulgili olansa nazo cvplar sandimtelefondanmı giriyon kuzum şaşırdımkız yavaşsın ,ayrıca mesacıma cevap yazmadın
gel görk,i aynı zamanda ne iş yapıyo kimbilir
mutlaka bişeyler yapıyo,yoksa şimdiye kaç mesac yazmıştı
Hıııııh ben hemşerime gazık atmam sen gibim
isimleri yok canım aslında isim koymak istiyorum ama bulamadım
isimsiz olumuuu heeeç:44::44:renkleri felan nası hadi isiim bulalım hep beraber kızlarrrrrr
mutlaka bişeyler yapıyo,yoksa şimdiye kaç mesac yazmıştı
Cnm hangi mesac annem dua ile ulgili olansa nazo cvplar sandim
sogan suyumu hazirladim kocama cay virdim
oglumu uyuttum hem fatiha hemde tefriciye okuyom
bide ablama feceden bise yazdin baskasinada cvp virdim
yeterlimi
yarasın egecikevalla kaçıncı yemeem bilmiyom kuzum acıktıkça yiyiom
Cnm hangi mesac annem dua ile ulgili olansa nazo cvplar sandim
sogan suyumu hazirladim kocama cay virdim
oglumu uyuttum hem fatiha hemde tefriciye okuyom
bide ablama feceden bise yazdin baskasinada cvp virdim
yeterlimi
aaa ben nasıl baktığımı anlatsam gülersin
tüh bi daha alırsam ööle yaparım
konuşsun ödül olarak alacam keyfi bilirröle diom onada zaten konuşuoz onunla beraber hergün...sözümü dinlerse ödülü büyük olcakk
isimsiz olumuuu heeeç:44::44:renkleri felan nası hadi isiim bulalım hep beraber kızlarrrrrr
ben naptımda deli karı ne kazzıııımı gördün ayol
bence de
dur tahmin ediyim olişi uyutmaya gitti
o arada çamaşır ascak bulaşık makç. boşaltcak çay yapcak kek çırpçak çarpışcak gelcejk
yazdim annem topraaam
nasıl baktın deli kız
renkleri kırmızı ve açık sarı
maaşşallahhhh hemşomaaa...kısss sevinçççç bende bugün başladım soğan suyuna ...sabah içtim birazdan bende yapcamm...15 gün yapim demi...bide senin adetin kaç gün sürüo yaaa...benimki 5-6 gün sürerdi ama 2 aydır hep banyo yapıom temizleniom bida leke gelio...bakalım bu ay nolcekkk....
bence de
dur tahmin ediyim olişi uyutmaya gitti
o arada çamaşır ascak bulaşık makç. boşaltcak çay yapcak kek çırpçak çarpışcak gelcejk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?