Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Annem benimde kac aydir 6-7 gun damla damla surunduruyor kurtajlar saolsun adetin 2. gunu basladim cnm bugun 4. gun iciyom iyi gidiyo maasallah 15 gun yapcem
yarasın egecike

ben dedim bişeyler diye ama sen çok şey yapmışsınn....

kız başka mesacda yazmıştımm yaaa neyse boşver unuttum walla....

Bakiyom hemen

hergün 1 su bardağı bazen daha fazla tepeden su koydum

gündüz güneşinte tuttum hep

bi günde çok rüzgarlı bi havada balkonun kenarına koymuşum rüzgar uçurdu düştü:26::26:

neeeeeeeeeey ne yaptın öyle çiçekmi bakılır kız onlarda canlı narin davranacaksın konuşacaksın özeneceksin tızııııııım

Annem benimde kac aydir 6-7 gun damla damla surunduruyor kurtajlar saolsun adetin 2. gunu basladim cnm bugun 4. gun iciyom iyi gidiyo maasallah 15 gun yapcem

Bakiyom hemen

bende 3. günü başladım hadi bakalım hayırlısı içelim 15 gün....evde durursam tabiiii

Bakiyom hemen
kız hayır yorulma yaaa önemli bişey değil.....

ayy sevinç benimde adet düzenim kürtajlardan sonra böyle oldu nerdeyse kan bile gelmiyo,bir paket pedi bitiren ben en fazla 2 taneyle bitiriyorum
Eki Görüntüle 516544 nemoooooooooooooooooo ile memooooooo

kız sen nemo dediğinde bende direk memo yazacaktım

kıslarrrr benim totom uyuştu yawww kardeşim burda bi kahve yapimmm...soğan suyumu kaynatimm...gelirimmm inşallah yineee...sizi seviommm...öpüldünüz...Allah a emanet olun....

hergün 1 su bardağı bazen daha fazla tepeden su koydum

gündüz güneşinte tuttum hep

bi günde çok rüzgarlı bi havada balkonun kenarına koymuşum rüzgar uçurdu düştü:26::26:
ayyyy bu egeyede bakamaz yaa zavallı çocukkk
benimde iki aydır daha az oluyo canım geçen ay üç gün gecikti bu ayda üç gün erken geldi :44::44::44::44::44::44::44::44usulayı şaşırdı benimki

ya benimkisi 10 gün gecikti 5 gün erken geldiii
bende 3. günü başladım hadi bakalım hayırlısı içelim 15 gün....evde durursam tabiiii

heç sorma bacım neyseki aspirin içiyom o iyi zorluyor

kıslarrrr benim totom uyuştu yawww kardeşim burda bi kahve yapimmm...soğan suyumu kaynatimm...gelirimmm inşallah yineee...sizi seviommm...öpüldünüz...Allah a emanet olun....

karı ne kaavesii soğan aç karnına içiliyoooo sonra 10-15 dk bişi yiyip içmicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…