nasıl baktın deli kız
renkleri kırmızı ve açık sarı
Annem benimde kac aydir 6-7 gun damla damla surunduruyor kurtajlar saolsunmaaşşallahhhh hemşomaaa...kısss sevinçççç bende bugün başladım soğan suyuna ...sabah içtim birazdan bende yapcamm...15 gün yapim demi...bide senin adetin kaç gün sürüo yaaa...benimki 5-6 gün sürerdi ama 2 aydır hep banyo yapıom temizleniom bida leke gelio...bakalım bu ay nolcekkk....
yarasın egecike
ben dedim bişeyler diye ama sen çok şey yapmışsınn....
kız başka mesacda yazmıştımm yaaa neyse boşver unuttum walla....
hergün 1 su bardağı bazen daha fazla tepeden su koydum
gündüz güneşinte tuttum hep
bi günde çok rüzgarlı bi havada balkonun kenarına koymuşum rüzgar uçurdu düştü:26::26:
bi günde çok rüzgarlı bi havada balkonun kenarına koymuşum rüzgar uçurdu düştü:26::26:
Aaaageçen gün topik sahibesi kellede alır didiydiiiin
ewet topraam yazdın gördük başak ve ben
başakkkk duydunmu neler yapmış hemşom
Annem benimde kac aydir 6-7 gun damla damla surunduruyor kurtajlar saolsunadetin 2. gunu basladim cnm bugun 4. gun iciyom iyi gidiyo maasallah 15 gun yapcem
Bakiyom hemen
kız hayır yorulma yaaa önemli bişey değil.....Annem benimde kac aydir 6-7 gun damla damla surunduruyor kurtajlar saolsunadetin 2. gunu basladim cnm bugun 4. gun iciyom iyi gidiyo maasallah 15 gun yapcem
Bakiyom hemen
Eki Görüntüle 516544 nemoooooooooooooooooo ile memooooooo
o kazık diiilki topiğin kuralı
hala senin neresinden olduğunu bilemedim accık daha ipucu ver
nasıl niyet edcez canım sordum ama yazmadın burdaki isminlemiiii????
neeeeeeeeeeyne yaptın öyle çiçekmi bakılır kız onlarda canlı narin davranacaksın konuşacaksın özeneceksin tızııııııım
:130::130::130::130:özele bak annem
kıslarrrr benim totom uyuştu yawww kardeşim burda bi kahve yapimmm...soğan suyumu kaynatimm...gelirimmm inşallah yineee...sizi seviommm...öpüldünüz...Allah a emanet olun....
ya benimkisi 10 gün gecikti 5 gün erken geldiiibenimde iki aydır daha az oluyo canım geçen ay üç gün gecikti bu ayda üç gün erken geldi :44::44::44::44::44::44::44::44usulayı şaşırdı benimki
bende 3. günü başladım hadi bakalım hayırlısı içelim 15 gün....evde durursam tabiiii
kız hayır yorulma yaaa önemli bişey değil.....
ayy sevinç benimde adet düzenim kürtajlardan sonra böyle oldu nerdeyse kan bile gelmiyo,bir paket pedi bitiren ben en fazla 2 taneyle bitiriyorum
kız sen nemo dediğinde bende direk memo yazacaktım
kıslarrrr benim totom uyuştu yawww kardeşim burda bi kahve yapimmm...soğan suyumu kaynatimm...gelirimmm inşallah yineee...sizi seviommm...öpüldünüz...Allah a emanet olun....
bilemem ya hiç çieçke bakmadımki ömrümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?