Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anammmm hürrem sultan gelmiş yaa kayıp karııı nerelerdeymişşşşşş bakimmmmmm doğurdunmu yoksa kızzz:)))

Mrb cnmayy int bağlantım da sorun oldu da nasılsın neler yaptıın cnm:26:

canım okula başladımya bugün canımı cıktı canım 20 tane çocuk var kimi ağladı kimi zırladı kimi sınıftan kaçtı amannnnnnnnnn valla ayaklarım nasıl sızlıyor anlatamam şu haftayı bi çıkarsaydık rahatlicamkaynatmışınız yine

Allah kolaylik versin isin zor vlalla

ayyy zor valla uğraşmak 20 taneeee:18::18:küçük şekercikleerişin zor şikerim:26:

Allah kolaylik versin isin zor vlalla

tabi zor sevin hanım sen bir oğluşuna bakıyon benim 20 tane olduayyyyy sevinnnççç bi yemek yedilerrrr aboooovvvv ömrümü yediler ömrümühele o anneleri karı gelmiş diyoki ben gezmeye gidecem geç alsam olurmu bide çocukları ikiz daha ilk günden çocuklarının başına dikecek dedim valla olmaz siz birini ayarlayın saatinde alsın karıyı bi gör gezmemden erken dönecem diye ağlicak nerdeyse Allahım nasıl anne ya bunlarama okulda en ufak bişe eksik olsun abbbooovvvvvv dırdır allah dırdır

ayyy zor valla uğraşmak 20 taneeee:18::18:küçük şekercikleerişin zor şikerim:26:

hııımmm küçük şekerciklermişşşgelde gör onları şekercik yapabilmek için en az 15güne ihtiyacım varbide anneleri bana hocam diyoya çocuklarda hoccaaaammm diyolarkız valla çocuk gibi değiller her biri küçük avrat küçük herif

sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.

Hürrrr hoşgeldin,çok çınladı kulağın dime hadi hayırlı olsun bi erkek daha geliyomuş,Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım...

400 fatiha daha ekle hayatim bir onceki msj gordunmu 500 de o vardi bugun verdim.toplam 900 eklicen bugunluk

gördüm canım ama tam okudum yeğen geldi
sonrada eşim geldi bugün 6 ya kadar izinliydi yemek yedik eşim işe gitti
sonra kardeşim 6 da işten geldi 15 dk sonrada küçük yeğen geldi
sonrada biraz oturdum canım sıkıldı pcyede geçemedim bende gittim biraz yattım uyudum
sonrada kalkınca azıcık oturup mutfağımı topladım
daha sonrada yeğenler acıktık dedi onlara yemek verdim anca oturdum buraya
tamam canım 900 ekliyorum çok sağol sevinçcim valla benden çok okuyorsun mahcup oluyorum

Masallah sevinccim... Agzina saglik Allah razi olsun senden...
Bende nazo icin 100 tane Fatiha okudum daha devam edicem ama araya regl girmisti yine yarin kaldigim yerden devam ederim artik.. Ben toplam rakam veririm nazoya Boyle karisir

tamam canım sen bana özelden mesaj atarsın ozaman eklerim ben

az yesinde bakıcı tutsun ozaman çocuklarına daha ilk günden tamam desen yanmıştın elini verip kolunu kaptırırdın
ALLAH yardımcın olsun

dumancım sen geçmişi okuyorsun heralde ama benim çıkmam lazım hadi iyi geceler sana

Cnm benm elimin lezzeti cok gzel o yuzden hem her yemegi melemen tursu konserve ne vrsa ben yaparim genlde görümcmle:))))

kız noolur noolmaz aliim ben genedeee sonra orda muayene etmeye falan kalkarlar amanın uğraşamam hiç :26::18:

sağol canım yaa aminn sende hoş geldin özlettin kendini oy maaşallah az kalmış

sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.

anaaaam odamı irkeeek kız maaşallah amma Y kromozomu varmış kocişinin hepsini irkek yapmıış ay bakalım bizimki ne olcak henüz doktora gidipte öğrenemedik biii :26: kız söyleyene kadar cinsiyeti çatlattın milleti haa bede okuyana kadar çatladım burdaa

kuzum onca kişiye bardağı nerden bulcan pekiii anca süs takılıp çıkarılabilen olcakki bardaklar yıkanıp tekrar takılsın sendemi öyle yaptın bağlamalı yapsaydın :26: e doğru kombinasyonda benim işim zaten canım benim bende yaparım artıkın yavruma değişik ciciler kapı süsü falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…