deryacım mrb
türk kahvesiaç karnına içtim zatii...bişide yemedim sonra kahveyi önce içtim kıss
gerçekten loc çiçeklere ii gelio ben çileğime dökerim loclu su....
hürrreeemmmmmmmmmmmiiimmmmmmm sultanımmmm hoşgeldinnnn çok merak ettik seniiii çok özledik ayrıca...
kayınvaldene geçmiş olsun başınız saolsun mekanı cennet olsun babaannenizin....sen iisin yaa mutlu oldum wallaa
işteeeeeeeeeeeeeeeeee budurrrrrrrrrrr hürremmm karşınızdaaaaiyiki geldin kuzuuuuu
ohhhh maaşallah sanaaa Allahım esirgesin ikinizide.....
Mrb cnmayy int bağlantım da sorun oldu da nasılsın neler yaptıın cnm:26:
canım okula başladımya bugün canımı cıktı canım 20 tane çocuk var kimi ağladı kimi zırladı kimi sınıftan kaçtı amannnnnnnnnn valla ayaklarım nasıl sızlıyor anlatamam şu haftayı bi çıkarsaydık rahatlicamkaynatmışınız yine
canım okula başladımya bugün canımı cıktı canım 20 tane çocuk var kimi ağladı kimi zırladı kimi sınıftan kaçtı amannnnnnnnnn valla ayaklarım nasıl sızlıyor anlatamam şu haftayı bi çıkarsaydık rahatlicamkaynatmışınız yine
Allah kolaylik versin isin zor vlalla
ayyy zor valla uğraşmak 20 taneeee:18::18:küçük şekercikleerişin zor şikerim:26:
sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.
400 fatiha daha ekle hayatim bir onceki msj gordunmu 500 de o vardi bugun verdim.toplam 900 eklicen bugunluk
Masallah sevinccim... Agzina saglik Allah razi olsun senden...
Bende nazo icin 100 tane Fatiha okudum daha devam edicem ama araya regl girmisti yine yarin kaldigim yerden devam ederim artik.. Ben toplam rakam veririm nazoya Boyle karisir
tabi zor sevin hanım sen bir oğluşuna bakıyon benim 20 tane olduayyyyy sevinnnççç bi yemek yedilerrrr aboooovvvv ömrümü yediler ömrümü hele o anneleri karı gelmiş diyoki ben gezmeye gidecem geç alsam olurmu bide çocukları ikiz daha ilk günden çocuklarının başına dikecek dedim valla olmaz siz birini ayarlayın saatinde alsın karıyı bi gör gezmemden erken dönecem diye ağlicak nerdeyse Allahım nasıl anne ya bunlar ama okulda en ufak bişe eksik olsun abbbooovvvvvv dırdır allah dırdır
hmm oda olabilirmiş evet yeşil dolmalık biberdenmi yaptın yoksam kırmızıı salçalıktamı?Kırmızıdan daha güzel olurne doldurdunuz siz peki içine? bu arada kedine yapmadınmı kız niye kaynanana yapıyonki bırak o sana yapsıın
kız ben gittim göbüşlü göbüşlü kimse bişey sormadı şaşırdım valla... göbek iyice büyüyünce soruyolar erken doğum ihtimaline karşı..neyse sen bildiğin giib yap tabi ne olur ne olmaz sana sorarlar belkide:26:
hadi ya bak sen iyi hadi heyacanın yarıda kalmadı cnm yetiştim geldim.öyleyim ya ben iyi insanımdır herkes öyle söyler.ay kıs çok sevindim üçüde hamile hııııııııııııı ne güzel allah tamamını erdirsin inşallah.senden ne var ne yok ?
sağol cnm sıkı durun ben bir daha ERKEK anası oluyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.ama tan HÜRREM SULTANIM dimi eklesin hadi eklesin.
dedimye kadının birininki fırtlamş diye dışarı:26:
evet canım malzeme olunca kolayda malzemelerı doğru kombınlıyebılmekte cok önemlibardakları lohusa serbetı dağıtmak ıcın hazırladım sekerım eee gormemışın yeğenı olmuş napcanı sasırmış bıde bu gormemısım bebeği olsa neler yapar sız dusunun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?