Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm benm elimin lezzeti cok gzel o yuzden hem her yemegi melemen tursu konserve ne vrsa ben yaparim genlde görümcmle:))))

kız sana ne koydun dolmanın içine didim cevap verseneee bugün öğlen mutfağım programında hopadaydı orda yaptılar içine salatalık biber fasülye yeşil domates doğradılar sarımakta koydu lahanada konuyomuş gliba o harcı doldurdu dolmalık bibere sendemi öle yapıyon kelek turşusunu tavsiye ederim bak harika oluyor

anaa anaya bak küçüük çocukları sana satacak kendi gezip tozacak ooh ne alaaa aferim iyi dimişsin alıştırmıycan bu velileri öyle yüzde vermiycen tepene çıkıyolar sonraa

neyse hadi ben çıkıyom zaten kimse yok 21 sayfa dedikodu yapmışsınız anca okudum az konuşun len biraaaz bu arada 11:30da kalktım başım herz amanki gibimçok fenaa ağrıyodu kocişe dünden makarna vardı hemen bi mercimek çorbası mücver yaptım turşu çıkarttım o yedi gitti evi az toparladım yukarı çıktım pizza yaptım arkadaşa sonra diğer arkadaşlarda geldi beraber oturduk çay içtik biissürü pasta vardı onları yidik tabi 3ündede 1er çocuk ağrıyan başım iyicene şişti daha 2 sinin 1er tanesi okuldaydı yoksa küçücük odada 5 çocuk olcaktı zaten ağrıyan başıma tuz biber oldu yaani eve kedimi zor attım az yatıyım didim uyuyamadım zaten 2 kere kapı çaldı birinde arkadaşım pastalardan getirdi sonracığıma du didim koca karı şeysi deneyim pattis bağladım başıma öle geri uzandım sonra kocişle konuştuk gelirken siparişlerimi verdim minosette aldırdım artık naapiim yatakta başımda pattisli yemeniyle gördü beni hemen yanı uzandı sarıldı didim çok kötü ağrıyo kocişte didi e hamilesin ağrır tabi benim ağrıycak hali yok ya didi sonra kalktım yataktan 1 hapıi kiye böldüm büyüğünü içtim kocişe başıma masaj yaptırdım bu arada şakasına eşşek sıpası senin yüzünden ağrıyo diye şakasına karnıma hafifçe çaktıydım bi kociş hemen karışma çocuğaa diyooo aman hemende yavrusunu savundu nooluyosa babalık duygusu kabardı birden neyse evde yemek olduğu halde akşam o pastalardan yidik çayla sonra ağrım geçti rahatladım oh be dünya varmış didim kociş gene işe gitti bende facete takıldım annemlere beğendiğim bebek eşyalarının kıyafetlerinin linklerini attım ordan çok beğendiler hepsinide sonracığımaa geçen neruttçeindiğimiz resimlerle yavrumun ultrason resmini telefonla çekip face'e atı annemler baksın diye sonra zaten kociş geldi yattı bende bi kk ya bakm didim kimseler yoktu geçmişi okudum cevaplarıı verdim, raporumu verdim şimdide yatmaya gidiyooom geç bilem kaldım :26: neyse hadi iyi geceler tatlı rüyalar hoşçakalııın

üzülm cnm kadıncağızında vardır bi bildiği belkim erkenden gelmek istemiyodur anneler her zaman haklıdır :26:
özel olcak ama tatlım baban gelcekmi torununu görmek istermi
ayy çok heyecanlandım yeşilcim yaa
planlı sezaryeninde bu güzelliği var kenini ona göre ayarlayabiliyosun
sağlıkla gelinde ne zaman gelirse
ama onu kucağına alacak olman çok heyecanlandırdı beni
haa haaacnm yüyamda seni görürsem ona rüya değil kabus denirkoca göbeeeğenlen aboooooow
sen de bööle göbekli olmaya çalışıyon ama
tövbe estağf,irullahhhhhh
deli karı sen bilgilerini verdinmide seni ekleyim listeye ne yazıyım sadece
derya:.. yazıp bırakıyımı
yoksam ak sakallı dedenin rüyama girip bilgilerini bana vermesi için dua mı etseydim

ayyy bayilazammmmm zamane oyle buyumuste kuculmus dua et teyze dememisler

son lafina cok guldum
kiz benim babam gelememisti kurkimiz cikti
dedemize el opmeye gittik seninki gelecekmi

Masallah sevinccim... Agzina saglik Allah razi olsun senden...
Bende nazo icin 100 tane Fatiha okudum daha devam edicem ama araya regl girmisti yine yarin kaldigim yerden devam ederim artik.. Ben toplam rakam veririm nazoya Boyle karisir

Niye karissin bende yaziyom okunacak sayi cok biriktirip verirsem haftalar surer boyle sayidan duser kec sayi kalmis bizde arada sorariz olur biter hem nazo gecmisi okuyiiii okumasa bile faceden yazarim yolumuz uzun sayi cok ama herkes biraz yardimci olsa bir aya kalmaz biter

:18: ayyy cook heyecanli bizi habersiz birakma cnm saglikla sihhatle insallahh
Annende gelir uzulme tamammi hem sana ve bebegine daha uzun bakabilurr
evet canım ya çok heycanlı gerçekten :18: dün bide hemşire az sancın var deyince daha bi heycan yaptım
gelsin bakalım anneciğim ne zaman isterse...
canım dedim zaten ne zaman istersen gel diye ama bana bahaneler uydurmasa hiç sinirlenmicem
ben ona şu gün gel bugün gel demiyorumki hem kendi dedi kendi vazgeçti sonrada suçluluk hisedip bissürü şey söylüyor negerek var ama kızım ben şugün gelmeye karar verdim de bitti

gelmezmi canım bizim babamla aramız iyi canım hergün arar beni kardeşimi arayıp soruyor zaten ne zaman diye hastaneye gitceğimde arar noldu diye gelcem diyor bana haber ver diyor

sorma canım son zamanlar daha bi heycanlıymış :18:
dün bide nst doluydu beni doğumhanenin nst sine yolladı bekleme dedi
ayyy orası daha bi ürkütücü kıssss:18:

:18: basak bu msjin ustune kesin erken dogurur :18: ne korkutuyon kizz
ben bile korktum heeee :18::18: aklima oglumu dogurdugum geldi
hemsire nst bagladi gosyergeye gore bu sanciyla dogurman gerekiyor demesinmi
ama bende tik yok :18::18: ayyy ne gundu apar topar sezeryene girmistim :18:

kankacım nasılsınnnn nerde bu karılarrr sabah sabah kankanı çıldırttılar yineee sor çabukk dayanamıcam anlatçammm

büyümüşte küçülmüş şekercikler o zaman

Evet cnm inş Allah en kısa zamanda bana ve benim gibilerede hamile kalmayı ve sağlıklı doğumlar yapmayı nasip etsin inş..

Ak sakallı dede mi bilgileride yazmıştımyazmamışsın bu satii kadar neyse amaannnnn önemli diil şekerim zaten bilen biliiyiii

cnm kk da okudumda bi kadın nrmal doğum yapmş vajinası feci derecede hasar görmüş

kıız yazık kimse ne gülüyoonya cnm nası olmuuş yani..?hamile kalırda düşük yaşamazsam inşlah Rabbim yardım etsinbende normal doğum yapmayı düşünüyodum:26: nası feci derecede hasar görmüş yaa ayy yazık kimse:44:normal doğum yaptığı için mi olmuş acaba başka bişeyden mi:26:bak korktum şimdi normal doğumdan:18::18:nasııı yaaa ilk kez duydum böyle bişiii:26:

tünaydın kıslarr
pek denk gelemiyos bu aralarr
kendime sınır koydum ,internete fazla takılmıyom artıkk
yeşilcim çok sevindimm allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin..

başak korkma annem o kadın kendi kendinemi doğurmuş?
doktorlar olduğunda kesi atıyolar ve hasar görmesini engelliyorlr
korkma herkesin başına aynı şeyler gelmiyoo

yazmadığım diğer hatunlar kendinize çook iyi bakınn...

cnm nasılsıın gerçekten herkes niirdeeeesen kimle konuşuyon kız...:26:
iiyim deryacım sen nasılsın bunlar hep böleler sonra derler hiç gelmion geliomda varmısınız deli karılar. yeni üyemizsin sanırım geri dönüş yapıp okumaya üşeniorum artıkın ondan soruorum lütfen cvpla:)))hanfendiler gibi yarı yolda koma beniii
sevinç denen bi hatun dolanıo yaa arada o karıya seslendim duymadı kaçtı şimdi fırça kayacamm korkacak ödü pörtleyecekkkk sonra al başına belayııııı

kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıNtılarını paylaştığımı.... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN BİLE SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII

bide bebiş geldi ben ordayken minicik yeni doğmuş daha giyinik bile değildi maşallah nasıl güzeldi
bişi olmaz adaşım korkmaaazz
sende korkma canım bende tabi korkmasam iyi olacak

dinlen sen bol bol eroşum takılma fazla
amin canım bakalım ne zaman gelecek bizim Güney bebek heycanla bekliyoruz
sende kendine dikkat et canım öpüyorum

kız sen doğurmadınmı

nasılsınız kızlarr??

bengisu faceden fotolarına baktım pembiş pembiş de ne yakışmış hamile badisi öyle,kızınmı olacak yoksa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…