Cnm benm elimin lezzeti cok gzel o yuzden hem her yemegi melemen tursu konserve ne vrsa ben yaparim genlde görümcmle:))))
tabi zor sevin hanım sen bir oğluşuna bakıyon benim 20 tane olduayyyyy sevinnnççç bi yemek yedilerrrr aboooovvvv ömrümü yediler ömrümü hele o anneleri karı gelmiş diyoki ben gezmeye gidecem geç alsam olurmu bide çocukları ikiz daha ilk günden çocuklarının başına dikecek dedim valla olmaz siz birini ayarlayın saatinde alsın karıyı bi gör gezmemden erken dönecem diye ağlicak nerdeyse Allahım nasıl anne ya bunlar ama okulda en ufak bişe eksik olsun abbbooovvvvvv dırdır allah dırdır
üzülm cnm kadıncağızında vardır bi bildiği belkim erkenden gelmek istemiyodur anneler her zaman haklıdır :26:napim canım zorla da olmazki bi sürü şey sayıyor bana bahane bende sinirlendim ne zaman istiyosan ozamn gel dedim napim zaten eşimle yaptık herşeyi bişey kalmadı yani ona sadece yanımda olup destek olacak artık ne zaman isterse ozaman gelsin sormicam nezaman gelcen diye alındım
ayy çok heyecanlandım yeşilcim yaakızlar dr dan geldim bebiş iyiymiş çok şükür
benim hafif sancılarım varmış hemşire nst de ağrın varmı dedi bende yook dedim :44:
ama kasılmalar ondanmış yalancı sancı oluyomuş düzenli aralıklarla olursa gerçek sancıymış
5 ekimle 8 ekim arası alırız dedi bebişi haftaya tekrar gitcem eğer bişi görürsem haftaya da alabilirim dedi
sen de bööle göbekli olmaya çalışıyon amahaa haaacnm yüyamda seni görürsem ona rüya değil kabus denir koca göbeeeğenlen aboooooow
tövbe estağf,irullahhhhhhbasakks karısı liste muhabbetini okudum geçmişten taktiğeede bakk...himen kont. ettim aaa ne göriyiiiim daha beni yazmamışş bende sonra gelenleri yazmış tüüüüyy ben geldiim günden beri topikteyim her daim nankör köftee yaz bakkkkem hhııh
noolmuş kız ne fırlatmııış bebeğimii:26:
hııımmm küçük şekerciklermişşşgelde gör onları şekercik yapabilmek için en az 15güne ihtiyacım var bide anneleri bana hocam diyoya çocuklarda hoccaaaammm diyolar kız valla çocuk gibi değiller her biri küçük avrat küçük herif
üzülm cnm kadıncağızında vardır bi bildiği belkim erkenden gelmek istemiyodur anneler her zaman haklıdır :26:
özel olcak ama tatlım baban gelcekmi torununu görmek istermi
ayy çok heyecanlandım yeşilcim yaa
planlı sezaryeninde bu güzelliği var kenini ona göre ayarlayabiliyosun
sağlıkla gelinde ne zaman gelirse
ama onu kucağına alacak olman çok heyecanlandırdı beni
sen de bööle göbekli olmaya çalışıyon ama
tövbe estağf,irullahhhhhh
deli karı sen bilgilerini verdinmide seni ekleyim listeye ne yazıyım sadece
derya:.. yazıp bırakıyımı
yoksam ak sakallı dedenin rüyama girip bilgilerini bana vermesi için dua mı etseydim
Masallah sevinccim... Agzina saglik Allah razi olsun senden...
Bende nazo icin 100 tane Fatiha okudum daha devam edicem ama araya regl girmisti yine yarin kaldigim yerden devam ederim artik.. Ben toplam rakam veririm nazoya Boyle karisir
evet canım ya çok heycanlı gerçekten :18: dün bide hemşire az sancın var deyince daha bi heycan yaptım:18: ayyy cook heyecanli bizi habersiz birakma cnm saglikla sihhatle insallahh
Annende gelir uzulme tamammi hem sana ve bebegine daha uzun bakabilurr
canım dedim zaten ne zaman istersen gel diye ama bana bahaneler uydurmasa hiç sinirlenmicemüzülm cnm kadıncağızında vardır bi bildiği belkim erkenden gelmek istemiyodur anneler her zaman haklıdır :26:
özel olcak ama tatlım baban gelcekmi torununu görmek istermi
ayy çok heyecanlandım yeşilcim yaa
planlı sezaryeninde bu güzelliği var kenini ona göre ayarlayabiliyosun
sağlıkla gelinde ne zaman gelirse
ama onu kucağına alacak olman çok heyecanlandırdı beni
evet canım ya çok heycanlı gerçekten :18: dün bide hemşire az sancın var deyince daha bi heycan yaptım
gelsin bakalım anneciğim ne zaman isterse...
canım dedim zaten ne zaman istersen gel diye ama bana bahaneler uydurmasa hiç sinirlenmicem
ben ona şu gün gel bugün gel demiyorumki hem kendi dedi kendi vazgeçti sonrada suçluluk hisedip bissürü şey söylüyor negerek var ama kızım ben şugün gelmeye karar verdim de bitti
gelmezmi canım bizim babamla aramız iyi canım hergün arar beni kardeşimi arayıp soruyor zaten ne zaman diye hastaneye gitceğimde arar noldu diye gelcem diyor bana haber ver diyor
sorma canım son zamanlar daha bi heycanlıymış :18:
dün bide nst doluydu beni doğumhanenin nst sine yolladı bekleme dedi
ayyy orası daha bi ürkütücü kıssss:18:
hııımmm küçük şekerciklermişşşgelde gör onları şekercik yapabilmek için en az 15güne ihtiyacım var bide anneleri bana hocam diyoya çocuklarda hoccaaaammm diyolar kız valla çocuk gibi değiller her biri küçük avrat küçük herif
sen de bööle göbekli olmaya çalışıyon ama
tövbe estağf,irullahhhhhh
deli karı sen bilgilerini verdinmide seni ekleyim listeye ne yazıyım sadece
derya:.. yazıp bırakıyımı
yoksam ak sakallı dedenin rüyama girip bilgilerini bana vermesi için dua mı etseydim
kankacım nasılsınnnn nerde bu karılarrr sabah sabah kankanı çıldırttılar yineee sor çabukk dayanamıcam anlatçammm
cnm kk da okudumda bi kadın nrmal doğum yapmş vajinası feci derecede hasar görmüş
iiyim deryacım sen nasılsın bunlar hep böleler sonra derler hiç gelmion geliomda varmısınız deli karılar. yeni üyemizsin sanırım geri dönüş yapıp okumaya üşeniorum artıkın ondan soruorum lütfen cvpla:)))hanfendiler gibi yarı yolda koma beniiicnm nasılsıın gerçekten herkes niirdeeeesen kimle konuşuyon kız...:26:
bide bebiş geldi ben ordayken minicik yeni doğmuş daha giyinik bile değildi maşallah nasıl güzeldi:18: basak bu msjin ustune kesin erken dogurur :18: ne korkutuyon kizz
ben bile korktum heeee :18::18: aklima oglumu dogurdugum geldi
hemsire nst bagladi gosyergeye gore bu sanciyla dogurman gerekiyor demesinmi
ama bende tik yok :18::18: ayyy ne gundu apar topar sezeryene girmistim :18:
tünaydın kıslarr
pek denk gelemiyos bu aralarr
kendime sınır koydum ,internete fazla takılmıyom artıkk
yeşilcim çok sevindimm allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin..
başak korkma annem o kadın kendi kendinemi doğurmuş?
doktorlar olduğunda kesi atıyolar ve hasar görmesini engelliyorlr
korkma herkesin başına aynı şeyler gelmiyoo
yazmadığım diğer hatunlar kendinize çook iyi bakınn...
kız sen doğurmadınmıbide bebiş geldi ben ordayken minicik yeni doğmuş daha giyinik bile değildi maşallah nasıl güzeldi
bişi olmaz adaşım korkmaaazz
sende korkma canım bende tabi korkmasam iyi olacak
dinlen sen bol bol eroşum takılma fazla
amin canım bakalım ne zaman gelecek bizim Güney bebek heycanla bekliyoruz
sende kendine dikkat et canım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?