kızlar bizim facede bir grup var dular falan okuduğumuz bebiş sıkıNtılarını paylaştığımı.... tedavide olan bir arkadaş bu gün bir şey paylaşmış orada GİTTİĞİ HAS MUASEBEDE KONUŞULUYORMUŞ DEVLET ÜREMEYE YARDIMCI TEDVİDE (İNFERTİLİTE VE TÜP BEBKTE )BAZI YASAKLAR GETİRECEKMİŞ TAMAMEN İPTALİNDEN BİLE SÖZ EDİLİYORMUŞ HABERİNİZ VARMIII
iiyim deryacım sen nasılsın bunlar hep böleler sonra derler hiç gelmion geliomda varmısınız deli karılar. yeni üyemizsin sanırım geri dönüş yapıp okumaya üşeniorum artıkın ondan soruorum lütfen cvpla:)))hanfendiler gibi yarı yolda koma beniii
sevinç denen bi hatun dolanıo yaa arada o karıya seslendim duymadı kaçtı şimdi fırça kayacamm korkacak ödü pörtleyecekkkk sonra al başına belayııııı[/QUOT
cnm baktım sen çıkmışsın sonra bende çıktım:26:şimdi gördüm yazını seviinç kaçar arada pat diyeee oğluşunu banyo ettiriir yada boyama çizgi neyiim yaptırır....
Kııızzlarr mrb nasılsınııızakşama ne yemek yapsam fikir verebilir misiniz hanımlarrr:26:
Üfffffhanımlar niye cvp vermiiniiiz biricik cvp vermeden kaçtıııın annem duman hacer sizde cvp yazmıyoonuuz başkada kimse yokkk üüüüf sıkıldım zatii işim var dışarı çıkcam ark buluşup alışveriş merkezi gezecem gidiyoom ttüüüstüüüm hıııııh
kız sen doğurmadınmı
nasılsınız kızlarr??
bengisu faceden fotolarına baktım pembiş pembiş de ne yakışmış hamile badisi öyle,kızınmı olacak yoksa:)
cnm kk da okudumda bi kadın nrmal doğum yapmş vajinası feci derecede hasar görmüş
sağol canım yaa banada kız gibim geliyo ya bakalım kısmet karnım top gibi çıkmadı pek öyle hafif yaygın gibim sende görmüşsündür senin nasıldı kız bu zamanlarda 13+1 günlüğüz inşallah cumaya gidebilirsek cinsiyeti öğreniriz
kız benim göbek sipsivri çok komik fırlayacak gibi:) herkes erkek diyo ama o teoriyi çürüttük biz
napıyonuz kızlarr...ben batımı verdimdi yazmamışlar
hadi yaa yusyuvarlaktamı pekii? :26: ay bi öğreneydik şu cinsiyeti bi yaa çok merak ediyoom :18::18:
napiim yimeğe girişcem şimdi karışık dolma yapcem karar verdim annanemin yolladığı bissürü dolmalık biber varda acaba kalanıyla dolmalık içli biber turşusumu yapsam didim bide onu deneyim bakalım
iiyim deryacım sen nasılsın bunlar hep böleler sonra derler hiç gelmion geliomda varmısınız deli karılar. yeni üyemizsin sanırım geri dönüş yapıp okumaya üşeniorum artıkın ondan soruorum lütfen cvpla:)))hanfendiler gibi yarı yolda koma beniii
sevinç denen bi hatun dolanıo yaa arada o karıya seslendim duymadı kaçtı şimdi fırça kayacamm korkacak ödü pörtleyecekkkk sonra al başına belayııııı
sevinç denen bi hatun dolanıo yaa arada o karıya seslendim duymadı kaçtı şimdi fırça kayacamm korkacak ödü pörtleyecekkkk sonra al başına belayııııı[/QUOT
cnm baktım sen çıkmışsın sonra bende çıktım:26:şimdi gördüm yazını seviinç kaçar arada pat diyeee oğluşunu banyo ettiriir yada boyama çizgi neyiim yaptırır....
Kııızzlarr mrb nasılsınııızakşama ne yemek yapsam fikir verebilir misiniz hanımlarrr:26: ben yimeee gidiyom
gıı kimsecikler yok heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?