Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok artık.... canım yanlışın var adam 3 çocuk isterken böyle bişeyi yasaklamaz bence... kürtaj yasasını bekliyoruz biz,içinde doğum sonrası izin için iyileştirmeler var ama o yasanın içinde böyle bişey okumadım ben..

Üfffff hanımlar niye cvp vermiiniiiz biricik cvp vermeden kaçtıııın annemduman hacer sizde cvp yazmıyoonuuz başkada kimse yokkk üüüüf sıkıldım zatii işim var dışarı çıkcam ark buluşup alışveriş merkezi gezecem gidiyoom ttüüüstüüüm hıııııh

Kııızzlarr mrb nasılsınııızakşama ne yemek yapsam fikir verebilir misiniz hanımlarrr:26:

bende ne yapam diye düşünüyommrcime çorbam var biraz yanına napsam acabaa evde sebze olarak az bi patlıcanla kabak pattis domais soğn sarımsak vs. falan var kuru kıymam var naapsamkii :26: senin elinde olan malzemeleri söyleona göre yemek buluym sana canım

yavrucum yaa ben bi yandan çalışıyorum zor oluyo girmek..üzgünüm gitmişsin

kız sen doğurmadınmı

nasılsınız kızlarr??

bengisu faceden fotolarına baktım pembiş pembiş de ne yakışmış hamile badisi öyle,kızınmı olacak yoksa:)

sağol canım yaa banada kız gibim geliyo ya bakalım kısmet karnım top gibi çıkmadı pek öyle hafif yaygın gibim sende görmüşsündür senin nasıldı kız bu zamanlarda 13+1 günlüğüz inşallah cumaya gidebilirsek cinsiyeti öğreniriz

kız benim göbek sipsivri çok komik fırlayacak gibi:) herkes erkek diyo ama o teoriyi çürüttük biz

hadi yaa yusyuvarlaktamı pekii? :26: ay bi öğreneydik şu cinsiyeti bi yaa çok merak ediyoom :18::18:

valla cnm öğrendiğimden beri yani karnım çıktıgından beri sivri ve yuvarlak olarak büyüro ve cinsiyet kesin kız.normalde böyle olunca erkek derler ama alakası yok..

napiim yimeğe girişcem şimdi karışık dolma yapcem karar verdim annanemin yolladığı bissürü dolmalık biber varda acaba kalanıyla dolmalık içli biber turşusumu yapsam didim bide onu deneyim bakalım

ohhh çok severim ellerine sağlık şimdiden : )
bende oturuyorum..topike nezaman gelsem kimse olmuyo zaten sayfalarda pek ilerlemiyo bende çıkıyorum geri napim : D

cepten girmiştim komşu geldi çıkıverdim

ben okula gittim sınıfa masaörtüsü ve perde olayını hallettik
daha yeni geldim bi baktım kimsecikler yokkk

merhaba hamişler ve hamiş adayları nasılsınız bakalım. benim de batım eklenmemiş amaaa benim batım da 7 ekim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…