Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşşşş yoktur böyle bir şeyyy biz bir gün yapıp o gün yetkililere mail atmayı düşünüyoruzz

valla cnm öğrendiğimden beri yani karnım çıktıgından beri sivri ve yuvarlak olarak büyüro ve cinsiyet kesin kız.normalde böyle olunca erkek derler ama alakası yok..

hadi yaa üzüldüm bak şimdi kız gibi geliyodu bana ama inşallah kızdır yaa bu arada pazartesi izne ayrılıyormuşuz 11:20ye randevu aldım ordanda antepe geçcekmişiz :26: pazardan gideriz heralde malatyaya 1 gece orda kalırız akrabamda ertesi günüde doktor işini halledip öğleden sonraya gideriz ay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim fazla gezemiycem orda gene eve tıkılıp kalmak istemiyom kendi evin gibide rahat edemiyonda başkasında helede kaynoşta çekinirim hiçten edemem heraldee :26: uyumak istesem uyumaya çekinirim bişii istse canım ona çekinirim naapcam bilmiyom :26::26: uyuyamıyomda orda yastıkları hep yün sert ert yatamıyoom yerimide çok yadırgayan biriyim zaten neyse bakcaz artıkın herşeyin çaresinee :26:

ayy kıyamam sana :) ne çekincen çekinme..hamileliğinin tadını çıkar..ister uyu ister bişeler iste..o senin en büyük lüksün şuan..

ohhh çok severim ellerine sağlık şimdiden : )
bende oturuyorum..topike nezaman gelsem kimse olmuyo zaten sayfalarda pek ilerlemiyo bende çıkıyorum geri napim : D

hangisini seviyon kız dolmasınımı turşusunumu :26: turşusu güze oluyomu yaa dolma yaptığım halde daha 21 tane dolmalık biberim var buzluğa atamam yer yok kurutmamda artıkın annanem kurutulmuş biber yollamış sağolsun naapsamki turşusunumu kursam ay bu laf komik oldu haa bu gidişle turşusnu kurcam acaaa içine salatalık, lahana, havuç, fasülye,kırmızı biber, sarımsak doğrayıp doldurayım diyom nasıl olurki acabaa yeşil domatis olaydı ondanda doğrardım ama yokuluu güsel olurmu sizce kaynoşuna bu turşudan yapan arkadaş neler koyuyodu acaba içine? sordum sölemedidee

laa laa polyy msjını aldm cnm
ben bi geçmişe dalıp geliyim

slm kızlarrrrr....nasılsınız? ben iş yaptım bugün...yatak odamın perdelerini yıkadım camını sildim...sonracıma evi süpürdüm sildim toz aldım...bıcı bıcımı yaptım şimdi oturdum...kocişim evde yok 2 gün gölbaşı adıyaman kahta urfa antep kilis yapacak....kayınvaldemlere giderim heralde...baş ağrısı vardı kayınbabamın mr çekilmişti sonucu çıkmış perşembe ışın tedavisine tekrar başlanacakmış beyinde yayılma var mı demişler nese kayınvaldem tam anlayamamış...oraya gidem bugün ...gelmeye çalışırım yine...

Son düzenleme:
ayyy bayilazammmmm zamane oyle buyumuste kuculmus dua et teyze dememisler

son lafina cok guldum
kiz benim babam gelememisti kurkimiz cikti
dedemize el opmeye gittik seninki gelecekmi

gülersin tabii

senin baba niye gelemedi?

benmbaba zati burda sakaryada ikamet ediyi

gelcek inşallah

kızlar arkadaş özelden msj atmış bakarmısınız güzel şeyler var
c&f butik

kuzum fena diiller ama bayaa basit şeyler yapmışlar yengem çok daha güzellerini yapıyo gene keçe işinden çiçekli çok güzel klozet takımı falan yapmıştı bizim aile bayaa yeteneklii kapı süsü falan yaptırmayı düşünüyom bende yengeme hattaa cinsiyetimiz bi belli olsunda pazartesiye hayırlısıyla bi cicilerini yavaş yavaş hazırlarız artık kuzumun

ayy kıyamam sana :) ne çekincen çekinme..hamileliğinin tadını çıkar..ister uyu ister bişeler iste..o senin en büyük lüksün şuan..

öylede kuzum daha 1 buçuk yıllık bile olmadık evleneli toplasan 3-4 kere gittik kalmaya anlayışlıdr neyseki kaynoşum falan ama genede çekiniyo insaan :26:

bajkalım senin nasıl bi tecrüben olcak cnm korkma yaa korkcak bişi yok:18:çok zor bişimiş hep ööle diyolar ama geçicekistersen ben gelirim yanına sana bakarım sonra bende orda doğururum sende bana bakarsıngeçinip gideris
bu da beni erken doğurtturcak inadına 40ıda geçecem
Ak sakallı dede mi bilgileride yazmıştımyazmamışsın bu satii kadar neyse amaannnnn önemli diil şekerim zaten bilen biliiyiii
kime verdin bilgilerini kuzum bana verseydin keşkembunca zamandır burdasın eklenmen gerek artık yoksa kapıyı kitleriz bida giremezsin listede olmayanlara girmek yasajkburası nadide bi topik ver bilgilerini aşkım
cnm kadın normal doğum yapmş vajinası dışarıya doğru çıkmşmı nolmş tam hatırlıyamadım yani bozulmş
ama annesininkide öyle olmş bu ırsi bişimiş:18:
annemede soramamki ne durumda diye
gelmiyon bari zahmet edip geçmişi oku ne yazmışız sana

evde doğurduğu için diil cnm ırsi olduğu için öyule hasar görmş:26:
hadi yaa doğurtan becerememiş dimekkiiii :26::26: peki bu fırlatma şeysi ne kız

Son düzenleme:

inşallah sorun yoktur cnm güle güle git kocanıda .çok salma ööle şımarmasın çabuk gelsin

suan senin durumun özel durumunu kullanıp hatta üzerine biraz da ekleyebilirsin her türlü rahatına bakıyosun canım bu kadar basit yastığını da yanında götür dicem ama yer kaplar:26: Artık ordaki en yumuşak yastıgı seçeceksin kendine senin rahat uyuman lazım uyu ki bebiş büyüsün

geçmişi okuyom deli karı

okuma banane okumaa accıkda benle sohbet ediveeer hee 40ını geçte beben karnında bokunu yapsında yesin yada kordonu dolansın boynuna kızııım en ideali 38. hafta falan zate doğumlarda genede o zaman oluyor geç doğum tehlikeli canım aklında bulunsun :18:

rapor vermek istiyorum
kocam bugün börülceyi kahvaltıya çağırmış
duyunca kızdım bir iki laf saydım:99:söylendim dırdır ettim:100:
hastaymış evde kimse yokmş
benm araya koyduğum mesafeden sonra gelmez diye düşünmştm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı
geldi kahvaltı yaptık yarım ağız sohbet ettim
üzüldüm açıkçası onca şeyden sonra bile iyilik abidesi göynüme söz geçiremedim
insanın hastalıkta çok ihtiyacı oluyo bi hatır sorana
ama yine de kendimi tuttum yüz vermedim
bebğin kıyafetlerini görmek istedi
yıkadım ütüledim poşetledim kaldırdımdedim
ısrar etti "poşetinden bakarım ellemem" dedi
iyi o zaman dedim poşetinden gösterdim
çok isterdim bu zor zamanlarıonda yanında olmayı onu yemeğe çağımayı ilgilenmeyi ama kanıma dokunuyo gururum dur diyo
bi tarafımda karşındakinin yaptığını yaparsan ondan ne farkınkalır ki diyo
bi tarafımda iyilik et kötülük bul demişler salakmısın sen diyo

Son düzenleme:
bi börülce en fazla ne yapmışolabilir..... Kesin sen cadılık yapmışsındır küslük olmaz kocişin üzülür bebek olunca işin düşer belki kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…