yok artık.... Canım yanlışın var adam 3 çocuk isterken böyle bişeyi yasaklamaz bence... Kürtaj yasasını bekliyoruz biz,içinde doğum sonrası izin için iyileştirmeler var ama o yasanın içinde böyle bişey okumadım ben..
valla cnm öğrendiğimden beri yani karnım çıktıgından beri sivri ve yuvarlak olarak büyüro ve cinsiyet kesin kız.normalde böyle olunca erkek derler ama alakası yok..
hadi yaa üzüldüm bak şimdi kız gibi geliyodu bana ama inşallah kızdır yaa bu arada pazartesi izne ayrılıyormuşuz 11:20ye randevu aldım ordanda antepe geçcekmişiz :26: pazardan gideriz heralde malatyaya 1 gece orda kalırız akrabamda ertesi günüde doktor işini halledip öğleden sonraya giderizay sevinsemmi üzülsemmi bilemedim fazla gezemiycem orda gene eve tıkılıp kalmak istemiyom kendi evin gibide rahat edemiyonda başkasında helede kaynoşta çekinirim hiçten edemem heraldee :26: uyumak istesem uyumaya çekinirim bişii istse canım ona çekinirim naapcam bilmiyom :26::26: uyuyamıyomda orda yastıkları hep yün sert ert yatamıyoom yerimide çok yadırgayan biriyim zaten neyse bakcaz artıkın herşeyin çaresinee :26:
ohhh çok severim ellerine sağlık şimdiden : )
bende oturuyorum..topike nezaman gelsem kimse olmuyo zaten sayfalarda pek ilerlemiyo bende çıkıyorum geri napim : D
merhaba hamişler ve hamiş adayları nasılsınız bakalım. benim de batım eklenmemiş amaaabenim batım da 7 ekim
ayyy bayilazammmmm zamane oyle buyumuste kuculmus dua et teyze dememisler
son lafina cok guldum
kiz benim babam gelememisti kurkimiz cikti
dedemize el opmeye gittik seninki gelecekmi
kızlar arkadaş özelden msj atmış bakarmısınız güzel şeyler var
c&f butik
ayy kıyamam sana :) ne çekincen çekinme..hamileliğinin tadını çıkar..ister uyu ister bişeler iste..o senin en büyük lüksün şuan..
bajkalım senin nasıl bi tecrüben olcak cnm korkma yaa korkcak bişi yok:18:çok zor bişimiş hep ööle diyolar ama geçicekcanım dedim zaten ne zaman istersen gel diye ama bana bahaneler uydurmasa hiç sinirlenmicem
ben ona şu gün gel bugün gel demiyorumki hem kendi dedi kendi vazgeçti sonrada suçluluk hisedip bissürü şey söylüyor negerek var ama kızım ben şugün gelmeye karar verdim de bitti
gelmezmi canım bizim babamla aramız iyi canım hergün arar beni kardeşimi arayıp soruyor zaten ne zaman diye hastaneye gitceğimde arar noldu diye gelcem diyor bana haber ver diyor
sorma canım son zamanlar daha bi heycanlıymış :18:
dün bide nst doluydu beni doğumhanenin nst sine yolladı bekleme dedi
ayyy orası daha bi ürkütücü kıssss:18:
bu da beni erken doğurtturcak inadına 40ıda geçecem:18: basak bu msjin ustune kesin erken dogurur :18: ne korkutuyon kizz
ben bile korktum heeee :18::18: aklima oglumu dogurdugum geldi
hemsire nst bagladi gosyergeye gore bu sanciyla dogurman gerekiyor demesinmi
ama bende tik yok :18::18: ayyy ne gundu apar topar sezeryene girmistim :18:
kime verdin bilgilerini kuzum bana verseydin keşkemAk sakallı dede mibilgileride yazmıştım yazmamışsın bu satii kadar neyse amaannnnn önemli diil şekerim zaten bilen biliiyiii
cnm kadın normal doğum yapmş vajinası dışarıya doğru çıkmşmı nolmş tam hatırlıyamadım yani bozulmşkıız yazık kimse ne gülüyoon ya cnm nası olmuuş yani..?hamile kalırda düşük yaşamazsam inşlah Rabbim yardım etsin bende normal doğum yapmayı düşünüyodum:26: nası feci derecede hasar görmüş yaa ayy yazık kimse:44:normal doğum yaptığı için mi olmuş acaba başka bişeyden mi:26:bak korktum şimdi normal doğumdan:18::18:nasııı yaaa ilk kez duydum böyle bişiii:26:
gelmiyon bari zahmet edip geçmişi oku ne yazmışız sanabaşak korkma annem o kadın kendi kendinemi doğurmuş?
doktorlar olduğunda kesi atıyolar ve hasar görmesini engelliyorlr
korkma herkesin başına aynı şeyler gelmiyoo
yazmadığım diğer hatunlar kendinize çook iyi bakınn...
hadi yaa doğurtan becerememiş dimekkiiii :26::26: peki bu fırlatma şeysi ne kız
ne o öyle bakıp bakıp bişiii yazmamalar falaan
slm kızlarrrrr....nasılsınız? ben iş yaptım bugün...yatak odamın perdelerini yıkadım camını sildim...sonracıma evi süpürdüm sildim toz aldım...bıcı bıcımı yaptım şimdi oturdum...kocişim evde yok 2 gün gölbaşı adıyaman kahta urfa antep kilis yapacak....kayınvaldemlere giderim heralde...baş ağrısı vardı kayınbabamın mr çekilmişti sonucu çıkmış perşembe ışın tedavisine tekrar başlanacakmışbeyinde yayılma var mı demişler nese kayınvaldem tam anlayamamış...oraya gidem bugün ...gelmeye çalışırım yine...
hadi yaa üzüldüm bak şimdi kız gibi geliyodu bana ama inşallah kızdır yaa bu arada pazartesi izne ayrılıyormuşuz 11:20ye randevu aldım ordanda antepe geçcekmişiz :26: Pazardan gideriz heralde malatyaya 1 gece orda kalırız akrabamda ertesi günüde doktor işini halledip öğleden sonraya giderizAy sevinsemmi üzülsemmi bilemedim fazla gezemiycem orda gene eve tıkılıp kalmak istemiyom kendi evin gibide rahat edemiyonda başkasında helede kaynoşta çekinirim hiçten edemem heraldee :26: Uyumak istesem uyumaya çekinirim bişii istse canım ona çekinirim naapcam bilmiyom :26::26: Uyuyamıyomda orda yastıkları hep yün sert ert yatamıyoom yerimide çok yadırgayan biriyim zaten neyse bakcaz artıkın herşeyin çaresinee :26:
geçmişi okuyom deli karı
bi börülce en fazla ne yapmışolabilir..... Kesin sen cadılık yapmışsındır küslük olmaz kocişin üzülür bebek olunca işin düşer belki kızrapor vermek istiyorum
Kocam bugün börülceyi kahvaltıya çağırmış
duyunca kızdım bir iki laf saydım:99:söylendim dırdır ettim:100:
Hastaymış evde kimse yokmş
benm araya koyduğum mesafeden sonra gelmez diye düşünmştm ama hiç düşündüğüm gibi olmadı
geldi kahvaltı yaptık yarım ağı sohbet ettim
üzüldüm açıkçası onca şeyden sonra bile iyilik abidesi göynüme söz geçiremedim
insanın hastalıkta çok ihtiyacı oluyo bi hatır sorana
ama yine de kendimi tuttum yüz vermedim
bebğin kıyafetlerini görmek istedi
yıkadım ütüledim poşetledim kaldırdımdedim
ısrar etti "poşetinden bakarım ellemem" dedi
iyi o zaman dedim poşetinden gösterdim
çok isterdim bu zor zamanlarıonda yanında olmayı onu yemeğe çağımayı ilgilenmeyi ama kanıma dokunuyo gururum dur diyo
Bi tarafımda karşındakinin yaptığını yaparsan ondan ne farkınkalır ki diyo
bi tarafımda iyilik et kötülük bul demişler salakmısın senDiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?