Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinnnnçççççç köri sosu aldımda köri soslu tavuk yapcam şimdi tariflerde süt var hep sütüm yok almayada üseniom su koyimmi yerine?

cnm ben köriyi cok severımmm ve körii kremayla cok guzel oluyorrr kremayla yappp kremalı körilii bırde mantarlııı enfesss

cnm cuneyt bet balcalıdada hocalık yaptıgı ıcınn orda yaptırıyor tahlıllerrı ama oraya gıdıncede pek sallamıyo gıbı yaaa nebılımm bılgılı bı dokor ama ınsan bırazdaa ılgı beklıo :26::26: hamıleykenn moralı bozulunca ınsanın kötü oluyo yaniii

sevinnnnçççççç köri sosu aldımda köri soslu tavuk yapcam şimdi tariflerde süt var hep sütüm yok almayada üseniom su koyimmi yerine?

Canim o sos sutlu olur su ile nasil olur bilemem ama ozelligi sut usenmede al o kadar emek verecen guzel olsun dimi

cnm ben köriyi cok severımmm ve körii kremayla cok guzel oluyorrr kremayla yappp kremalı körilii bırde mantarlııı enfesss

yokki krema çok üşeniom markete gitmeyeee ( ilk defa denicem o sosu...meraktan yapıom ama süt yok evde kremada yok...

Canim o sos sutlu olur su ile nasil olur bilemem ama ozelligi sut usenmede al o kadar emek verecen guzel olsun dimi

aslında cnm pattisli sıkma istiooo kardeşime desemde götürse beni bizim kuzenler yapıoşarmış mahallede satıolarmış yeni başlamışlar offff cok acıktım yaaaa soğanımı içem ılımıştır

cnm gıt usenme al yaaa lezzetlı olsun yemegınn madem yapıosunn emegın bosa gıtmesınnn suyla kötü olur bencee

kardeşime söleim bakim götürrüm derse sıkma yemeye yapmamm yoksa mecbur alcamm iiki sordum size yaaa yoksa suyla denicektim...

yokki krema çok üşeniom markete gitmeyeee ( ilk defa denicem o sosu...meraktan yapıom ama süt yok evde kremada yok...

Cnm iiyim sen nasılsıın..seraycım su ile hiç denemedim bencede usenme gitde al talım ama çok üşeniyorum suyla yapıcam diyosanda baharatını felan bol tut ki ordan tamamlasın lezzetini bence

Cnm iiyim sen nasılsıın..seraycım su ile hiç denemedim bencede usenme gitde al talım ama çok üşeniyorum suyla yapıcam diyosanda baharatını felan bol tut ki ordan tamamlasın lezzetini bence

bende iyiyim cnmmm ...yapamıcam şimdi sanırım...sıkma yemeye gitcezz artık tam tarifiyle yaparım...

evet orda sadece dersslere giriomuş...haklısın yaaa ilgi alaka cok önemli dr un konusup rahatlatması lazım ...ama yok nerde ...düşük yapıon dio yolluo biri..kanaman olcak 2-3 gün içinde dedi bana kimyasal gebelik geçirdimde ama kanamam falan olmadı...sonra gittiğim dr beta hcg ne bakalım düşmüşmü dedi düşmediyse kürtaj gerekebilir dedi...bunu diğer dr düşünemedimi...ben cok çektim bu drlardan wallaa..düşünüomda bazen benmi çok ilgi bekliom acaba diom :26::26::26:

uff vallaaa dogruu dıosunn 200 tl alıyor ama ondada ılgıı yokkkkk cok sey beklemıyoruz sadece bızı bılgılendırmesınıı beklıyoruzz onuda sormassak yoookkk soylemıyolarr:26::26: ebru tarımıda cok ovudeler bu ay onada gıdecem ben sende bı gıt ıstersennn gereklı butun tahlıllerı yaptırıyomus atlamıyormus hıc bıseyııı

kızlar napıyonuzzz yaaahu ..size en acilinden bi soru dün bebişime uyku seti baktım, bi tane beğendim..adam 130 tl ama akşam akşam sana 80 olur dedi... ben karar veremedim sizce pahalımı? daha uyguna olurmuki araştırsammı?? çok güzel şeyler aldım açılışı yaptım bebişim için Allah kullandırmayı nasip etsin..

kuzum sen kimsin yeni görüyom kız ben senii yeni katıldın anlaşılan aramıza hoş geldin canım

ben aranıza yeni katıldım işler çok yoğun olduğundan pek fazla giremiyorum. sende 87lisin sanırım yavaş yavaş sizleri tanımaya başladım çok keyifli bir topiğiniz var bende dahil olayım dedim

gittim ben ona düşükten sonraki kontrolde 400 tl bayıldım hatta tahlillere gecen sene...sonrasında ilgisi pek olmadı o nedenle gitmedim hatta hamile oldugumu ogrendiğimde gidim dedim düşük yapıomusum die aradım ekime gün verdiler...anlıcan ondanda sogudum git istersen ..sevinçte ona gidio...

valla ben henüz hamiş değilim fakat 2 sene önce kardeşimin bebeğine almıştım 150 gibi bişeydi hemde markası falan da yoktu bana fiyatı uygun geldi bir de güzelse hiç kaçırma umarım bende birgün bebiş alışverişine çıkarım çok eğlencelidir eminim Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin. cinsiyeti belli oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…