kızlar mrbbb
deryacım ben pazar günü girdim rapor verdimhaberin olsn yazdım eltinlede ne oldgunu şimdi okadar çene çalmışınızki nerden bulam:2::2:eltin
gene ataga geçti bebem haberin varmı girip okyorm çıkıyorm eve geç geliyorm inan 6.30 uyanıyorum 7.30 yola çıkıyorum 835 ordayımeltim kilo verdim diyor ama az vermiş haberi yok zaaar o kimki benle kaşık atacak
sevinnnnçççççç köri sosu aldımda köri soslu tavuk yapcam şimdi tariflerde süt var hep sütüm yok almayada üseniom su koyimmi yerine?
banada öle dedi dr lar hamile kalır kalmaz hemen cleaxan die bi iğnneye başlaman lazım dediler ama bayram bey korkma bişe olmaz geciksin adetin 5 gün falan sonra pozitifse gel tedavine başlayalım dedi....cüneyt bey testleri nerde yaptırıo ayrı bi ücret ödüomusun? ben çünkü en son balcalıya gittiğimde doğru dürüst ilgilenen olmayınca ağlayarak çıktım ve aradım eimi istemiom dr a falan gitmicem dedim oda acıbademe git ozaman dedi orda süleyman cansun demir varmış bayağ ii bi dr ama pahalı işte 250 tl... bi muayene parasıyla bitiyomu bitmiomu bilmeyince insan bişelere cesaret edemio ...hayırlısı hakkımızda...
sevinnnnçççççç köri sosu aldımda köri soslu tavuk yapcam şimdi tariflerde süt var hep sütüm yok almayada üseniom su koyimmi yerine?
cnm ben köriyi cok severımmm ve körii kremayla cok guzel oluyorrr kremayla yappp kremalı körilii bırde mantarlııı enfesss
Canim o sos sutlu olur su ile nasil olur bilemem ama ozelligi sut usenmede al o kadar emek verecen guzel olsun dimi
yokki krema çok üşeniom markete gitmeyeee( ilk defa denicem o sosu...meraktan yapıom ama süt yok evde kremada yok...
cnm gıt usenme al yaaa lezzetlı olsun yemegınn madem yapıosunn emegın bosa gıtmesınnnsuyla kötü olur bencee
yokki krema çok üşeniom markete gitmeyeee( ilk defa denicem o sosu...meraktan yapıom ama süt yok evde kremada yok...
merhaba datlim naassinn cikmam gerekiyo slm alipta cikayim didim
gorusuruz
Cnm iiyim sen nasılsıın..seraycım su ile hiç denemedim bencede usenme gitde al talım ama çok üşeniyorum suyla yapıcam diyosanda baharatını felan bol tut ki ordan tamamlasın lezzetini bence
bende iyiyim cnmmm ...yapamıcam şimdi sanırım...sıkma yemeye gitcezzartık tam tarifiyle yaparım...
cnm cuneyt bet balcalıdada hocalık yaptıgı ıcınn orda yaptırıyor tahlıllerrı ama oraya gıdıncede pek sallamıyo gıbı yaaa nebılımm bılgılı bı dokor ama ınsan bırazdaa ılgı beklıo :26::26: hamıleykenn moralı bozulunca ınsanın kötü oluyo yaniii
evet en iyisi öyle yap...hadi afiyet olsun sıkmanayy bende çok acıktım bişeyler yiyimde öyle geliyiiim öpt kızlar hepiniziiii
evet orda sadece dersslere giriomuş...haklısın yaaa ilgi alaka cok önemli dr un konusup rahatlatması lazım ...ama yok nerde ...düşük yapıon dio yolluo biri..kanaman olcak 2-3 gün içinde dedi bana kimyasal gebelik geçirdimde ama kanamam falan olmadı...sonra gittiğim dr beta hcg ne bakalım düşmüşmü dedi düşmediyse kürtaj gerekebilir dedi...bunu diğer dr düşünemedimi...ben cok çektim bu drlardan wallaa..düşünüomda bazen benmi çok ilgi bekliom acaba diom :26::26::26:
kuzum sen kimsinyeni görüyom kız ben senii yeni katıldın anlaşılan aramıza hoş geldin canım
uff vallaaa dogruu dıosunn 200 tl alıyor ama ondada ılgıı yokkkkk cok sey beklemıyoruz sadece bızı bılgılendırmesınıı beklıyoruzz onuda sormassak yoookkk soylemıyolarr:26::26: ebru tarımıda cok ovudeler bu ay onada gıdecem ben sende bı gıt ıstersennn gereklı butun tahlıllerı yaptırıyomus atlamıyormus hıc bıseyııı
kızlar napıyonuzzz yaaahu ..size en acilinden bi soru dün bebişime uyku seti baktım, bi tane beğendim..adam 130 tl ama akşam akşam sana 80 olur dedi... ben karar veremedim sizce pahalımı? daha uyguna olurmuki araştırsammı?? çok güzel şeyler aldım açılışı yaptım bebişim için Allah kullandırmayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?