Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

güzeldi cnm ama karar veremedm bi pahalımı acaba dedim ama yastıgı filan da var... kızım olacak, alışveriş olayına bende ilk defa dün başladım güzelmiş:) allah nasip eder inş.sanada

off şöyle kafamıza göre bı doktor yok yaaa :44::44::44::44:

Bebek Battaniye, Nevresim Takımı GittiGidiyor'da canım pek bilmiom bak o adrese daha ucuza vardır bence Allahım kullandırmayı nasip etsin aminnnnn

seray valla bencede cok sırın bunlarrrrr ben english home dan almıstımmm 150 tl yee ama bunlarda cook guzeelll neyse bebegımız oldugunda bıtanede bundan alırız fıyatlarıda caziiippp

bencede internette cok takip ediom ben markafoni limango unnado westing türkiye...süper şeler var

evet cnm bak böyle sitelerden de bakabilirim,acele etmeyim dimi

bencede acele etme kısss netten bak...ben alışveriş yapmıştım görümcemin bebeğine cok güzel cıkıo ürünleri

SELAMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızlar nasılsınız?

slmmmmm sultanımmmmm iyiyim ben sen nasılsınnnn?

Son düzenleme:
Tünaydın hanımlaaar nasılsınııız? 45 dk oldu kalkalı mammiş hazırlıyom kendim pattis haşlıyom sabahları midem bi tuhaf oluyo böle iştahsız oluyom bari pattis haşlaması yapem didim kalkınca en kolay onu yiyebiliyom bide yeşillik ekmek arası falan :26: ha bide zeytin domatis salatalık falan :26: neyse öle yaani inşallah kahvaltım düzene girer yaa :26: neyse pazartesiden sonra giricektir düzene :26:

cnm patates haslamasııı mıgdenııı kaynatırrr benden solemesıı ben hamıleyken patates haslamasından cokk cektımmm zehırr gıbı oluyodu mıgdemdee :26::26:

sanada tünaydın cnm afiyet olsun bebişe yarasın.bu arada hayırlısı olsun hamişliğin cnm.daha yeni öğrendim allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah

koyamam kıs şimdi bebişim olunca beraber resmimizi koyarım inşallah rabbim nasip etsin .senin nasıl gidio yokmu değişiklik?

bebişin olunca zati koycan bizde göbüşlü resmini görelim didiydik tabi sen bilirsin kuzucummmm...yok yaaa temmuzda adet oldum adetim bitince test yaptım hamiş çıktım sonra beta hcg mi takip etti dr ertesi gün bi baktım düşmüş kimyasal gebelikmiş...bekliom işte 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurta takibine başlayalım dedi dr..bekliozz bakalımm

ben yaptım köri soslu tavuğu kardeşim uyududa acımdan ölcektim şimdi yicemmm görüşürüz sonra...öpüldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…