valla ben henüz hamiş değilim fakat 2 sene önce kardeşimin bebeğine almıştım 150 gibi bişeydi hemde markası falan da yoktu bana fiyatı uygun geldi bir de güzelse hiç kaçırmaumarım bende birgün bebiş alışverişine çıkarım çok eğlencelidir eminim Allah sağlıcakla kucağına almasını nasip etsin. cinsiyeti belli oldu mu
gittim ben ona düşükten sonraki kontrolde 400 tl bayıldım hatta tahlillere gecen sene...sonrasında ilgisi pek olmadı o nedenle gitmedim hatta hamile oldugumu ogrendiğimde gidim dedim düşük yapıomusum die aradım ekime gün verdiler...anlıcan ondanda sogudum git istersen ..sevinçte ona gidio...
kızlar napıyonuzzz yaaahu ..size en acilinden bi soru dün bebişime uyku seti baktım, bi tane beğendim..adam 130 tl ama akşam akşam sana 80 olur dedi... ben karar veremedim sizce pahalımı? daha uyguna olurmuki araştırsammı?? çok güzel şeyler aldım açılışı yaptım bebişim için Allah kullandırmayı nasip etsin..
off şöyle kafamıza göre bı doktor yok yaaa :44::44::44::44:
Bebek Battaniye, Nevresim Takımı GittiGidiyor'da canım pek bilmiom bak o adrese daha ucuza vardır benceAllahım kullandırmayı nasip etsin aminnnnn
Bebek Battaniye, Nevresim Takımı GittiGidiyor'da canım pek bilmiom bak o adrese daha ucuza vardır benceAllahım kullandırmayı nasip etsin aminnnnn
güzeldi cnm ama karar veremedm bi pahalımı acaba dedim ama yastıgı filan da var... kızım olacak, alışveriş olayına bende ilk defa dün başladım güzelmiş:) allah nasip eder inş.sanada
sağol canım benim bakarım burayada...dumannnnn unnadoyu tavsiye ederim takip et güzel indirimler oluyo bazenhttp://www.unnado.com/begin.php
cnm bencede uygunnn gülee gülee kullansın minişinnnn
seray valla bencede cok sırın bunlarrrrr ben english home dan almıstımmm 150 tl yee ama bunlarda cook guzeelll neyse bebegımız oldugunda bıtanede bundan alırızfıyatlarıda caziiippp
evet cnm bak böyle sitelerden de bakabilirim,acele etmeyim dimi
SELAMMMMMMMMMMMMMMMMMM kızlar nasılsınız?
Tünaydın hanımlaaar nasılsınııız? 45 dk oldu kalkalı mammiş hazırlıyom kendim pattis haşlıyom sabahları midem bi tuhaf oluyo böle iştahsız oluyom bari pattis haşlaması yapem didim kalkınca en kolay onu yiyebiliyom bide yeşillik ekmek arası falan :26: ha bide zeytin domatis salatalık falan :26: neyse öle yaani inşallah kahvaltım düzene girer yaa :26: neyse pazartesiden sonra giricektir düzene :26:
Tünaydın hanımlaaar nasılsınııız? 45 dk oldu kalkalı mammiş hazırlıyom kendim pattis haşlıyom sabahları midem bi tuhaf oluyo böle iştahsız oluyom bari pattis haşlaması yapem didim kalkınca en kolay onu yiyebiliyom bide yeşillik ekmek arası falan :26: ha bide zeytin domatis salatalık falan :26: neyse öle yaani inşallah kahvaltım düzene girer yaa :26: neyse pazartesiden sonra giricektir düzene :26:
iyiyim seraycım walla işte büyüyüp gidiyoruz.
resim koyda görek kıssss göbüşünüüü
şeker neden koyuyosunuz paşam ve sevinç
koyamam kıs şimdi bebişim olunca beraber resmimizi koyarım inşallah rabbim nasip etsin .senin nasıl gidio yokmu değişiklik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?