Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydınlarrrrrr nasılsınız kızlarrrr

deli maymuş uyuz koca totoşımarık çatlak karı
iyil,ikleri karşılık için yapmıyoruz ama yine de ihtiyacın olan zor günde hiç bişi göremeyince sinirlenmez miyiz
yoksa şöylemi deriz "ayy canım börülcem ben onun zor gününde yanındaydım o bana hiçç yardım etmedi
bi yaralı parmağıma işemedi ahh canım benm canı sağolsun"
böyle söylersek salak olmazmıyız
çık dışarı senle özel konşcaz:88::88::88::88::88:

ben artık yemek yapıomm mercımek corbası bıle yaptımmm dusun yanıı bugunde patates yemegı pılavv salataa bebiş napıoo annne benı artıkk cıkarr halamın ustune ısıcem dıyomuuu
sen,in koca huymu dğişştirdi dikkat et senide değiştirmesin

bebişim halasının üstüne çiş diill kaka yapmak istiyo o derece sinirlendi yavrum
hoşgeldn cnm aramıza bize katılırsın merak ettiklerini öğrenirsin inşallah bebeğin çok bekletmez seni

inşallah cnm bende beyaz beşik düşünüyorum daha alamadık
ben sobalı odada oturcam o yüzden odası olmıycak sadece beşik

sevinç senin evdemi sobalıydı

Ogluma cizgi calistiriyom siz devam edin saat 12 de gidiyoo gelirim ben laaa basak karisi menudasini kaybettin diye ne cemkiriyon
senin kicanin ici kuruyupta baska birine bir gurmeye kacmasinda tikkat et :101:

günaydııınn herkeseee

günaydın cnmmm...seninlede hemşeriyiz sanırım sevinçin dediğine göre

tmm canım öle yapimmm zaten zabahın köründe hiç yapmamıştım öğlen uyandığım için bugünlük erken kalktımm

günaydınlarrrrrr nasılsınız kızlarrrr
iyiyiz sen nasılsn cnm hoşgeldinnnnnnn
Ogluma cizgi calistiriyom siz devam edin saat 12 de gidiyoo gelirim ben laaa basak karisi menudasini kaybettin diye ne cemkiriyon
senin kicanin ici kuruyupta baska birine bir gurmeye kacmasinda tikkat et :101:

bunca senedirkurumadıysa bu saatten sonra kurumaz merak etme
arada sulu yimek yapıp veriyom kurumasını engelliyo
ikircikli maymuş

huy deıstırmedıı kızzz yapmasamda bıse demezz bırazz yemek yapımm ev yemegı yesınn dedımm bugune kadar adam agzını acmadıı bıraz hakettı bu hızmetıı

evt cnm oyleymıss bu topiği adanalılar ele gecırdıı sende bebıs varmıydıı:26::26: bırde hangı doktora gıdıosun kadın dogumcuu ???

huy deıstırmedıı kızzz yapmasamda bıse demezz bırazz yemek yapımm ev yemegı yesınn dedımm bugune kadar adam agzını acmadıı bıraz hakettı bu hızmetıı

hmm seninki yiyo yani

benmki yapsamda yemiyo sadece belirli yemekler işte
adam madem yiyo yapsana kuzum o zaman demkki sen tembellikten yapmıyodun

zor gününde yanında olmak gerekir zaten ,bu konuda bişi demiyom sana ama senin kinlenecek belli bi mevzun yok ...
sadece sana yarddım etmedi diye kızıyosun sen ..
sen salak yerine koyulma,ezilme konusuna o kadar takmışsın ki iyiliklerin karşılıksız yapılması gerektiğini unutmuşsun..
hepimizin yaptıkları iyilikler boşa çıkabiliyor,ama bu kadar nefretlenmeene kızıyorumm
mesela ev hediyesi yapmadı diyosunn kadın sana bebeğin beşiğini alalım demiş ama bununla yırtıcak diyosun
sana ev hediyesi olarak koltuk takımı yada mutfak dolabımı alacaktı tabiki hayırr
alacağı yatak yorgan nevresim tabak çanak
kadın sana beşik alayım diyo kaabul etmiyosun tabak çanakmı alaydı ev hediysi olarak onumu bekliyodun
biz sadece senin anlattıklarından biliyoz ama sen bu konularda biraz fazla fevrisin...

bende eltimin 2. çocuğuna hediye yapamamıştım maddi sorunlarım vardı 1 altını bile alamamıştım
ama 2 sene sonra sünnet yaptı ve ben 800 tl lik hediye yaptımm
o zamna eltim bana tavır alsaydı,çocuğu sevdirmeseydi hediyemi de kabul etmeseydiiii,,
bu sünnet hediyesi sen bebek hedyesini de arada çıkarttın diyeydi buna benziyo senin olay

ama yine diyorumki senin aile mevzuların sen bilirsinn
sana karışmak bize düşmez ,sadece dışarıdan durum böyle görünüyorr
unutmaki abin evlenince gelin annene ve sana böyle davransa ne hissedersin?

hmm seninki yiyo yani

benmki yapsamda yemiyo sadece belirli yemekler işte
adam madem yiyo yapsana kuzum o zaman demkki sen tembellikten yapmıyodun

evt benımkı evdede ne olsa yer dısardada ne olsa yer yemek secmezz benımkı tembellıktıı dogruuu :26::26: ama benımkıde bosver yaa yerıs bıseler der hepp :26::26: senınkı sadece sevdıgı seylerı yıyomuss senın yapacagınn bıseyy yokk cnmm haklısınnn sevıncee bakma sen geyşa gıbı kadınsın sen

evt cnm oyleymıss bu topiği adanalılar ele gecırdıı sende bebıs varmıydıı:26::26: bırde hangı doktora gıdıosun kadın dogumcuu ???

evettt cnmmm topiki ele geçirdik...:) bende bebiş yok cnmm...yeni buldum sonunda bi dr ikinci kez gittiğimde anlıcam nasıl oldugunu bayram bukan a karar verdimm...ziyapaşa kadın doğum polikliniğinde...sen kime gidiosunn...

evet şimdiye kadar hep böyle gördüöm çevremden iyi olduğun zaman eziliyosun cnm
kötü olunca kıymetli oluyosun bu genelde böyledir
bende elimden geldiğince hep yüz vermemeye çalışırım
3sene kaynanayla oturdum eğer her dediklerine boyun eğseydim inanki çok ezilirdim ama ben bi taraftanda dişlerimi gösterdim
pek karışamadılar bana
biraz bööle olmak gerekiyo maalesef
----------
hem senin durumun yokmş cnm eltinde durumunun olmadığını görmüştür
bizim böyle zor zamanınmızda (ben görmedim ama eşim söylüyor)daha yeni kollarına kalın kalın altınlar almş ve eşimin çok zoruna gitti "ben böyle durumdayken ablam nisbet yapıyor sanki" diyor
hadi altın aldın kendine bari kardeşine göstermeden takta alınmasın ama dimi
umrumda diil kolundaki altını hiçte sevmem böyle muhabbetleri ama eşim söylediği için anlatıyorum
onun yaptığı tamamen ev hediyesini de aradan çıakrmak cnm
önceden bana sözü vardı evinize perde yaptırcam demişti bana
ev yapıldıktan sonra vazgeçti çöp bile alamadı.
ahh iyi niyetl,i saf kankam senin etrafın iyi kalpli insanlarla dolu herkesi iyi görüyosun

Son düzenleme:

he bakmıyom o deli karıya zati ben kendime yapıyom her yemeği ama yemiyo
geyşa gibiyim evet

senın gorumcen varmııı ??? cnm basagın yasadıgını hemen hemen bende yasıyorumm cok ıyı nıyetlı yaklasıpta karsıdan bı darbe alınca ınsan kınlenıyo emınım basak ona cok sans vermıstr bakmıstr bu kadın hep yapmacık sevılmedıgını hıssettıgı ıcınde böylee kınlenıyorr bende oyleyımm ordan bılıorum nezaman ıyı nıyetlı davransam hemen kullanmaya calıstıı hadı oo neysede yapmacıklık tahammul edılemez bıseyy ısın özü şu ınsan ıyı nıyetlıyken karsıdan sevılmedıgını hıssettıgındee cok uzuluyorr şimdii benım ıyı nıyetımı hep suistımal etmıs bırınede ıyı seyler dusunemıyorm hatta parcalamak ıstıyorumm başakta kınlenıyor ama bısey yapmıyorkıı gıdıptee

evettt cnmmm topiki ele geçirdik...:) bende bebiş yok cnmm...yeni buldum sonunda bi dr ikinci kez gittiğimde anlıcam nasıl oldugunu bayram bukan a karar verdimm...ziyapaşa kadın doğum polikliniğinde...sen kime gidiosunn...

hıcmı hamıle kalamadınn cnm??? yoksa olduda kaybettınmı?? benım gıbıı :26::26: cnm benımkıde zıyapasada cuneyt evrukee ama deıstırmeyı duunuyorum ona gıtmemdekı tek neden rısklı gebelık alanında ıyı dıye bılınmesıı bayram bukandamı rısklı gebelık alanında ıyı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…