günaydın hatunlarrr
geçmişi okudum geldimmmm
1- başak görümcenle olan mevzuyu okudum canım,ama sırf sen iyilik yapıp karşılık görmedin diye kinlenmen doğrumu?
-sen iyilikleri karşılığı olsun diyemi yapıyosun?
-sanırsam sana kasti olarak yaptığı bişi yok,sadece sen onu sevmiyon ve sana iyilik yapmıyo diye hoşlanmıyon ondan
-neyse bu konu senin mevzun beni ilgilendirmez ama sanırsam sen biraz kötü gelinsin annem
sana ne yapsalar batıyoo,iyilik için bile deseler altında bişi arıcann,,,(bu mesajdan sonra bi daha girmezsem bilinki başak kafama bişi fırlatmıştır)
2-sevinç olişin okula alışmışş ,ohh dersler ,boyamalar az girsemde geçmişi mutlaka okuyomm,,
3-paşa işin hayırlı olsun,
4-nazom bi ara bende sana sayı vereceğim okuyorum az az bende
5-diğer kıslar kendinize iyi bakınn ,,takipteyim sizleride
sıra bana gelirseeee
-geziyom bol bol
-köye gidiyorum,anneme gidiyorumm
-kocam bana iphone telefon almış hediye...
-iyiyim keyfim yerinde
-cumartesi doktora gideceğim ikili testim var ...
sen,in koca huymu dğişştirdi dikkat et senide değiştirmesinben artık yemek yapıomm mercımek corbası bıle yaptımmm dusun yanııbugunde patates yemegı pılavv salataa bebiş napıoo annne benı artıkk cıkarr halamın ustune ısıcem dıyomuuu
hoşgeldn cnm aramıza bize katılırsın merak ettiklerini öğrenirsin inşallah bebeğin çok bekletmez seniben üye olmuştum ama baya zaman girmedım kımseye bisey yazamadımm.. bende evlıyım 3 buçuk yıldır bebeğim henüz yok kadın hastalıkları problenlerım var aslında cokta anlatıp paylasacagım soracagım sey var ...
formu cok kullanmayıda bilmiyorum açıkcası ama burda yazılan sohbetler herkesın paylasımları hosuma gıdıyo...
Hayirlisi takmayacaktin hani ne o ates olcmeler felan yinebirakkkkkkkkkk
evet canım esma eşimin ananesinin ismi bende kırmadım koyarız didim:)
başakcım girerim kaynoştan, habersiz bırakmam sizi inşallah sağlıkla doğsunlardasenin beşik hazırmı ben pembe beşik alcam inşallah:) odasıda pembe boyancak süsülü bi odası olsun istiyorum ben yaaaa hoşgeldin yazıları falan inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar
günaydııınn herkeseee
o benim topraaam bisi dimes bana
seraycim simdi ogleye dogru bir acikiriz ya o zaman ic 10-15 dk sonra yimeeni yeee saracoglu oyle yapabilirsiniz diyo
ben artik sabah yapmiom ogleden once bide aksam yemeenden once acikinca yemen yapiyom
ustune 15 dk sonra yimeemi yiyom
iyiyiz sen nasılsn cnm hoşgeldinnnnnnngünaydınlarrrrrrnasılsınız kızlarrrr
Ogluma cizgi calistiriyom siz devam edin saat 12 de gidiyoo gelirim ben laaa basak karisi menudasini kaybettin diye ne cemkiriyon
senin kicanin ici kuruyupta baska birine bir gurmeye kacmasinda tikkat et :101:
sen,in koca huymu dğişştirdi dikkat et senide değiştirmesin
bebişim halasının üstüne çiş diill kaka yapmak istiyo o derece sinirlendi yavrum
hoşgeldn cnm aramıza bize katılırsın merak ettiklerini öğrenirsin inşallah bebeğin çok bekletmez seni
günaydın cnmmm...seninlede hemşeriyiz sanırım sevinçin dediğine göre
tmm canım öle yapimmm zaten zabahın köründe hiç yapmamıştım öğlen uyandığım için bugünlük erken kalktımm
huy deıstırmedıı kızzz yapmasamda bıse demezzbırazz yemek yapımm ev yemegı yesınn dedımm bugune kadar adam agzını acmadıı bıraz hakettı bu hızmetıı
deli maymuş uyuz koca totoşımarık çatlak karı
iyil,ikleri karşılık için yapmıyoruz ama yine de ihtiyacın olan zor günde hiç bişi göremeyince sinirlenmez miyiz
yoksa şöylemi deriz "ayy canım börülcem ben onun zor gününde yanındaydım o bana hiçç yardım etmedi
bi yaralı parmağıma işemedi ahh canım benm canı sağolsun"
böyle söylersek salak olmazmıyız
çık dışarı senle özel konşcaz:88::88::88::88::88:
hmm seninki yiyo yani
benmki yapsamda yemiyo sadece belirli yemekler işte
adam madem yiyo yapsana kuzum o zaman demkki sen tembellikten yapmıyodun
evt cnm oyleymıssbu topiği adanalılar ele gecırdıı sende bebıs varmıydıı:26::26: bırde hangı doktora gıdıosun kadın dogumcuu ???
evet şimdiye kadar hep böyle gördüöm çevremden iyi olduğun zaman eziliyosun cnmzor gününde yanında olmak gerekir zaten ,bu konuda bişi demiyom sana ama senin kinlenecek belli bi mevzun yok ...
sadece sana yarddım etmedi diye kızıyosun sen ..
sen salak yerine koyulma,ezilme konusuna o kadar takmışsın ki iyiliklerin karşılıksız yapılması gerektiğini unutmuşsun..
hepimizin yaptıkları iyilikler boşa çıkabiliyor,ama bu kadar nefretlenmeene kızıyorumm
mesela ev hediyesi yapmadı diyosunn kadın sana bebeğin beşiğini alalım demiş ama bununla yırtıcak diyosun
sana ev hediyesi olarak koltuk takımı yada mutfak dolabımı alacaktı tabiki hayırr
alacağı yatak yorgan nevresim tabak çanak
kadın sana beşik alayım diyo kaabul etmiyosun tabak çanakmı alaydı ev hediysi olarak onumu bekliyodun
biz sadece senin anlattıklarından biliyoz ama sen bu konularda biraz fazla fevrisin...
bende eltimin 2. çocuğuna hediye yapamamıştım maddi sorunlarım vardı 1 altını bile alamamıştım
ama 2 sene sonra sünnet yaptı ve ben 800 tl lik hediye yaptımm
o zamna eltim bana tavır alsaydı,çocuğu sevdirmeseydi hediyemi de kabul etmeseydiiii,,
bu sünnet hediyesi sen bebek hedyesini de arada çıkarttın diyeydi buna benziyo senin olay
ama yine diyorumki senin aile mevzuların sen bilirsinn
sana karışmak bize düşmez ,sadece dışarıdan durum böyle görünüyorr
unutmaki abin evlenince gelin annene ve sana böyle davransa ne hissedersin?
evt benımkı evdede ne olsa yer dısardada ne olsa yeryemek secmezz benımkı tembellıktıı dogruuu :26::26: ama benımkıde bosver yaa yerıs bıseler der hepp :26::26: senınkı sadece sevdıgı seylerı yıyomuss senın yapacagınn bıseyy yokk cnmm haklısınnn sevıncee bakma sen geyşa gıbı kadınsın sen
zor gününde yanında olmak gerekir zaten ,bu konuda bişi demiyom sana ama senin kinlenecek belli bi mevzun yok ...
sadece sana yarddım etmedi diye kızıyosun sen ..
sen salak yerine koyulma,ezilme konusuna o kadar takmışsın ki iyiliklerin karşılıksız yapılması gerektiğini unutmuşsun..
hepimizin yaptıkları iyilikler boşa çıkabiliyor,ama bu kadar nefretlenmeene kızıyorumm
mesela ev hediyesi yapmadı diyosunn kadın sana bebeğin beşiğini alalım demiş ama bununla yırtıcak diyosun
sana ev hediyesi olarak koltuk takımı yada mutfak dolabımı alacaktı tabiki hayırr
alacağı yatak yorgan nevresim tabak çanak
kadın sana beşik alayım diyo kaabul etmiyosun tabak çanakmı alaydı ev hediysi olarak onumu bekliyodun
biz sadece senin anlattıklarından biliyoz ama sen bu konularda biraz fazla fevrisin...
bende eltimin 2. çocuğuna hediye yapamamıştım maddi sorunlarım vardı 1 altını bile alamamıştım
ama 2 sene sonra sünnet yaptı ve ben 800 tl lik hediye yaptımm
o zamna eltim bana tavır alsaydı,çocuğu sevdirmeseydi hediyemi de kabul etmeseydiiii,,
bu sünnet hediyesi sen bebek hedyesini de arada çıkarttın diyeydi buna benziyo senin olay
ama yine diyorumki senin aile mevzuların sen bilirsinn
sana karışmak bize düşmez ,sadece dışarıdan durum böyle görünüyorr
unutmaki abin evlenince gelin annene ve sana böyle davransa ne hissedersin?
evettt cnmmm topiki ele geçirdik...:) bende bebiş yok cnmm...yeni buldum sonunda bi dr ikinci kez gittiğimde anlıcam nasıl oldugunu bayram bukan a karar verdimm...ziyapaşa kadın doğum polikliniğinde...sen kime gidiosunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?