Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen bişi yapamıyorumve hatta içimden geçirdiğim söylemek istediğim şeyleri bile söyleyemiyorumö zavgeçiyorum söylemekten

ayencim bende evimi toplıyım accık sonra görüşürüz bebişim

aynen sana katılıyorummm ıyı oldukcaa degerın olmuyooo arada bı dıslerını caktırmadan göstermek gerekıyorr

Selamun aleykummmm

ne ediyosunuz bakeeem?

aksamdan beri oku oku bitiremedim...

rapor veriiiimmm
dun:
sabah kalktim, sogan suyumu ictim... kahvaltimi yaptim, borulce telefon acti, bir saat konustuk... o bugunlerde dertli yaaa konusacak dertlesecek birini ariyor. o da benmisim
sonra kalktim carsiya gittim,
faturami odedim,
abimle bulustum,
kahve ictik kafede,
sonra bacimla bulustuk hepberaber
o da cocuklarinin gitar dersi vardi oraya gittik..
ordan ciktik abim bize geldi
bende hemen yemek yaptim,
tavuklu patates yemegi, salcali makarna ve tursu...
sogan suyumu ictim
yemegimizi yedik, sonra esim geldi aksam gecti...o da acmis... evde pizza vardi birde balik..
sonra onlar yemek yediler.. biraz tv baktik, benimki carpismak istedi ama yok didiimmm nolmaz yorgunum

bugun
sabah kalktim,esim ise gitti...
yatakda telden sizin mesajlarini okudum...yine bos bos konusmussunuz sayfalari doldurmussunuz saka yaptim ihhaahahaha yasasin kotuluk
iste ancak bitirdim simdik kahvalti hazirliycam..
sogan suyumu ictim az once
abim uyanir, bacimida cagircam, agiz tadiyla kahvaltimizi yapak...

hepinize hayirli bir gun olsun insallah... Rabbim bizi herzaman iyiye ve guzele yoneltsin...kotuluklerden cirkin ve kotu insanlar ve olaylar uzak tutsun...

Rabbim Gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesin, hayirli olani gonlumuze razi eylesin....

hepinize cok guzel bir gun diliyorum

buarada iyiki dogmusum..dimi basak

kaldım canım geçen sene 23 ağustosta 5,5 aylık hamileyken düştü bebeğim( bu senede ağustosta kimyasal gebelik yaşadım...cüneyt bey çok ii bi dr bende hep duyuyorum ama pahalı bayağ...walla sanırım ii bi dr muş...ama cüneyt bey kadarmı bilmiorum...benim ablam pratisyen dr onun yanındaki ebe arkadaşı önerdi ablamla beraber gittik konustuk...bakalım 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurta takibine başlayalım dedi...aralıkda giderim hamile kalmazsam...bende pıhtılaşmada çıktı bide o durum var...

Son düzenleme:

benımde mayısta 6 aylık bebegımın kalbı durduu gecen ayda kımyasal gebelık gecırdım hemen hemen aynıyız senle ayrıca bendede kan pıhtılasması varr ama cok yuksek degerlerde degılll.... cuneyt 200 tl cnmm bayram nekadarkıı????

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmmmm...maaşallahh ne yoğun bi gün geçirmişsinnn....afiyet olsun bakalımmm....bende soğan suyumu kaynatimde içim yaaa aklıma gelmişken

çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah ...evet cnm şimdi bilgilerini okudum... benimde fazla yüksek değerlerde değilmiş durumum dr öle dedi...bayram bey 20 tl fark alıo... ssk varmı...

inşallah cnm bende beyaz beşik düşünüyorum daha alamadık
ben sobalı odada oturcam o yüzden odası olmıycak sadece beşik

sevinç senin evdemi sobalıydı
ewet maaleseff

inanmiyorum yaaaa sen dur kari bunu bana yapmicaktin
sende olmasan kimse soruma cevap vermiyo diyoodunya
bundansonra basak hnm sana yardimci olsun
seni reddediyorum toprakliktan

evt cnm varda 20 tl miiii ben bayram bukanıı acıbademde fılan doktorluk yapıo dıye duymustumm sankııı bende oncekı gebelıgımdede cuneytee gıdıodummm evet ıyı bı doktor dıyo herkes ama nebılım duyarsız bı adamm yaa ıcıme sınmıyo benımm:26::26: kan pıhtılasması degerlerımızde orta degerlerdee belkıde bundan dolayı kaybetmedık bebegımısııı?? amiinn cnmm inşallah allah hepımıse hayırlı evlatlar nasıp ederr

ewet maaleseff

inanmiyorum yaaaa sen dur kari bunu bana yapmicaktin
sende olmasan kimse soruma cevap vermiyo diyoodunya
bundansonra basak hnm sana yardimci olsun
seni reddediyorum toprakliktan

ne dedık yaww ne var bundaaaa basakk ama kocasını cok sevıyoo kocası ıstese yemek yapmazmııı :26::26::26:

evet 20 tl bende şaşırdımm...acıbademde hiç duymadım öncesinde yaptıysa bilmiom ama senelerdir orda hatta oranın kurucusu sadece kadın hastalıkları dogum üzerine....ben zaten pıhtılaşmadan dolayı kaybettiğimi düşünmüorum...sürekli kanamalı bi gebelik geçirdim bayağ sorunluydu..3 lü testte nöral tüp defekti çıktı sonra amniyosentez yaptırdım 10 gün sonrada düştü bebeğim....bak adresi verimm Ziyapaşa Kadın Doğum ve Çocuk Hastalılkarı Merkezi | ADANA

evt gercekten cok uzucmuss ama bendebayram bukanı cok duydum herkes memnun heraldee bı denemk lazım onudaaa kanamalımı gecırdınn ( benım hıc kanamam olmamıstıı ama yınede kaybettımm benıkıde bencede kan pıhtılasmasından degıll amaaa cuneyt baska bı arastırma test tahlıl yapmıyor sadece gebe oldugunu ogrenır ogrenmez gel kortızon ve ıgne olacaksınn dıoo okadarr

banada öle dedi dr lar hamile kalır kalmaz hemen cleaxan die bi iğnneye başlaman lazım dediler ama bayram bey korkma bişe olmaz geciksin adetin 5 gün falan sonra pozitifse gel tedavine başlayalım dedi....cüneyt bey testleri nerde yaptırıo ayrı bi ücret ödüomusun? ben çünkü en son balcalıya gittiğimde doğru dürüst ilgilenen olmayınca ağlayarak çıktım ve aradım eimi istemiom dr a falan gitmicem dedim oda acıbademe git ozaman dedi orda süleyman cansun demir varmış bayağ ii bi dr ama pahalı işte 250 tl... bi muayene parasıyla bitiyomu bitmiomu bilmeyince insan bişelere cesaret edemio ...hayırlısı hakkımızda...

Esimin amcasinin hnmi dr gidecekmis 2 kizi 2 de gelini var sabah beni aradi beraber gidelim diye onu dr goturecem
merak eden gercek arkadaslarima sevgiyle...

sevinnnnçççççç köri sosu aldımda köri soslu tavuk yapcam şimdi tariflerde süt var hep sütüm yok almayada üseniom su koyimmi yerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…