aynen cnmmaalesefki gerçek bu kimse istemez bööle olsnaynen sana katılıyorummm ıyı oldukcaa degerın olmuyooo arada bı dıslerını caktırmadan göstermek gerekıyorr
evet cnm iyiki varsın annenin tlf verde tşk ediyim seni doğurmasa ne yapardıkSelamun aleykummmm
ne ediyosunuz bakeeem?
aksamdan beri oku oku bitiremedim...
rapor veriiiimmm
dun:
sabah kalktim, sogan suyumu ictim... kahvaltimi yaptim, borulce telefon acti, bir saat konustuk... o bugunlerde dertli yaaa konusacak dertlesecek birini ariyor. o da benmisim
sonra kalktim carsiya gittim,
faturami odedim,
abimle bulustum,
kahve ictik kafede,
sonra bacimla bulustuk hepberaber
o da cocuklarinin gitar dersi vardi oraya gittik..
ordan ciktik abim bize geldi
bende hemen yemek yaptim,
tavuklu patates yemegi, salcali makarna ve tursu...
sogan suyumu ictim
yemegimizi yedik, sonra esim geldi aksam gecti...o da acmis... evde pizza vardi birde balik..
sonra onlar yemek yediler.. biraz tv baktik, benimki carpismak istedi ama yok didiimmm nolmazyorgunum
bugun
sabah kalktim,esim ise gitti...
yatakda telden sizin mesajlarini okudum...yine bos bos konusmussunuz sayfalari doldurmussunuzsaka yaptim ihhaahahaha yasasin kotuluk
iste ancak bitirdim simdik kahvalti hazirliycam..
sogan suyumu ictim az once
abim uyanir, bacimida cagircam, agiz tadiyla kahvaltimizi yapak...
hepinize hayirli bir gun olsun insallah... Rabbim bizi herzaman iyiye ve guzele yoneltsin...kotuluklerden cirkin ve kotu insanlar ve olaylar uzak tutsun...
Rabbim Gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesin, hayirli olani gonlumuze razi eylesin....
hepinize cok guzel bir gun diliyorum
buarada iyiki dogmusum..dimi basak
ne dedık yaww ne var bundaaaabasakk ama kocasını cok sevıyoo kocası ıstese yemek yapmazmııı :26::26::26:
[
Epidural sezeryan var bidee o da mı yasaklandı ki acaba yaa:26:kız sen de artık araştır da kararını ver neyi bekliyon şekerim
listeyi gördüüm tşk ederiim cnmmm
kopyala yapıştır yapıyeeem:26:
kiymali patates tavasi firindami yapiyorsun canim?? menu guzel eline saglik afiyetle yiyin... benimde tarhanam var cok guzel oluyor tarhana corbasi... icine taze kirmizi biber havuc patates kuru sogan koy hepsini birde kaynasin sonra mikserle icinde tencerenin cirp... harika...Kari ne yimek yaptin
ben tarhana corbasi ( icinde bolca D vitamini var ev yapimi)
kiymali patatez tavasi
tereyagli bulgur pilavi
cacik salata ve tursu :
valla kavurmaya ben de bayılırım canımı çektirdin - annem çok et olduğu zaman kurbanda falan kavurur koyar biraz dolaba buzluğa falan süper olur
ama kız neden kışlık et yapıyosun hiç anlamadım yazın daha mı lezzetli oluyor etler
Saat altiya on kala oglum gelir banyo yaptirip yemeeni yidiririm
sonra cizgi ve boyama calisiriz
sonra kocam gelir onunla ben yemek yerim oglum dayanamiyor o saate kadar
sonra bulasik ve cay fasli bugun hastaneden sonra bide okula ugradim
cok yoruluyom ben yaww piffff ne zaman gelirsem artik gorusuruz bayanlar
Canim bildigin gibi yap o zaman bu arada ben adetin 2. gunu basladim bengi oyle basla didi
bugun tam 1 hafta oldu bir haftam kaldi demekki icerisi tertemiz
sizde hergün çizgi çalışıyonuz sende iyi öğerndin çizmeyi bu arada
aynen cnmmaalesefki gerçek bu kimse istemez bööle olsn
evet cnm iyiki varsın annenin tlf verde tşk ediyim seni doğurmasa ne yapardık
yasak annem keyif için karnını kestiremiyon
araştırıyom işte normal doğm yaparsam kukuşuma neler olu diye
yapcak bişi yok arkadaşım yaşasın normal doğum kendimizi alıştırak
Oglumla ilgilenmek zorundayim
ilgili bir anneyim ewet egitim hayatima yeniden basladimsenide gorecez
yerim seni cok komiksinnnnn
napıyonuzzz
oturuyoruz sen:26:
bnde..yapcak ne varki başka:44:
haa haaa ayyy utanmaz delüüü ne deyiii Allah seniiiaynen cnmmaalesefki gerçek bu kimse istemez bööle olsn
evet cnm iyiki varsın annenin tlf verde tşk ediyim seni doğurmasa ne yapardık
yasak annem keyif için karnını kestiremiyon
araştırıyom işte normal doğm yaparsam kukuşuma neler olu diye
yapcak bişi yok arkadaşım yaşasın normal doğum kendimizi alıştırak
haa haaa ayyy utanmaz delüüü ne deyiii Allah seniiicnm bu arada epiduralli doğum sezeryan olmuyo zatii sadece belden aşşasını uyuşturuyolar gene normal doğum yapıyosun öyle yaptıranlar da var bi araştır istersen
anladm cnm ama ne farkederki sadece acı çekmeden doğum yapmş oluyopsun dimi
Yoo bendd 2. bebegimi buyutuyor olacam kismetseinşallah tabii o zaman sen çoktan alzaymır olmş ve bu didiklerini unutmuş olursun
kıymalı patates tavasını nasıl yaptın benim de akşam yemeği yapmam lazım eve gidip
Evet cnm bilincin felan açık ama acı hissetmiyosun daha rahat oluyomuş diyenler var bilmem artık
Yoo bendd 2. bebegimi buyutuyor olacam kismetse
canim kiymayi soganla kavuruyorum 3-4 dis sarimsak salcasinida koy az biber az domates
sonra biraz su koy sotelesir gibi olsun dogranmis patatesini (ortadan ikiye kes dogra 1 cm kalinliginda )
Koy tuz karabiber az pul biber koy patatesin en ustune kabugu soyulmus dogranmi 2-3 domates koy en uste 2-3 tane ikiye kesilmis yesil biber 1 su bardagi su kisik ateste pisir pismeye yakin cok hafif karistir
tencerede pisecek firinda degil
ben tavuk kiymasiyla yapiyorum super oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?