Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aynen sana katılıyorummm ıyı oldukcaa degerın olmuyooo arada bı dıslerını caktırmadan göstermek gerekıyorr
aynen cnmmaalesefki gerçek bu kimse istemez bööle olsn
evet cnm iyiki varsın annenin tlf verde tşk ediyim seni doğurmasa ne yapardık
ne dedık yaww ne var bundaaaa basakk ama kocasını cok sevıyoo kocası ıstese yemek yapmazmııı :26::26::26:

yasak annem keyif için karnını kestiremiyon

araştırıyom işte normal doğm yaparsam kukuşuma neler olu diye
yapcak bişi yok arkadaşım yaşasın normal doğum kendimizi alıştırak

Kari ne yimek yaptin
ben tarhana corbasi ( icinde bolca D vitamini var ev yapimi)
kiymali patatez tavasi
tereyagli bulgur pilavi
cacik salata ve tursu :
kiymali patates tavasi firindami yapiyorsun canim?? menu guzel eline saglik afiyetle yiyin... benimde tarhanam var cok guzel oluyor tarhana corbasi... icine taze kirmizi biber havuc patates kuru sogan koy hepsini birde kaynasin sonra mikserle icinde tencerenin cirp... harika...

bu benim dedigim kazanda kaynatilip donduruluyor buzdolabina koymuyosun.. en azindan annemler koymazdi..disarida kalinca bisey olmuyo zatiii

bizim burda etler ayni canim... yazimiz kisimiz ayni oldugu icin...

sizde hergün çizgi çalışıyonuz sende iyi öğerndin çizmeyi bu arada

Canim bildigin gibi yap o zaman bu arada ben adetin 2. gunu basladim bengi oyle basla didi
bugun tam 1 hafta oldu bir haftam kaldi demekki icerisi tertemiz

iyi senin az kalmis.... saracoglu 7. gun diyordu o yuzden ben adetin 5. gunu basladim.. cokda gec baslamak istemedim.. malum yumurtlamadan once bitirmenin faydasi olur..

ben olmassa iceriye bir tane fitil atar kacarim enfeksiyon varsa temizlesin diye...

yerim seni cok komiksinnnnn

haa haaa ayyy utanmaz delüüü ne deyiii Allah seniiicnm bu arada epiduralli doğum sezeryan olmuyo zatii sadece belden aşşasını uyuşturuyolar gene normal doğum yapıyosun öyle yaptıranlar da var bi araştır istersen

anladm cnm ama ne farkederki sadece acı çekmeden doğum yapmş oluyopsun dimi

Ayyyy sesacıım hurrem sezonu açtı espirisine çok güldüüm valla haaasüper olmuş

Hürremcim mrb bu arada sen eskilerdenmişsin cnm bende yenilerden deryahamişmissin Allah hayırlı doğumlar nasip etsin cnm sana ve tüm hamişlere inş

inşallah tabii o zaman sen çoktan alzaymır olmş ve bu didiklerini unutmuş olursun
Yoo bendd 2. bebegimi buyutuyor olacam kismetse
kıymalı patates tavasını nasıl yaptın benim de akşam yemeği yapmam lazım eve gidip

canim kiymayi soganla kavuruyorum 3-4 dis sarimsak salcasinida koy az biber az domates
sonra biraz su koy sotelesir gibi olsun dogranmis patatesini (ortadan ikiye kes dogra 1 cm kalinliginda )

Koy tuz karabiber az pul biber koy patatesin en ustune kabugu soyulmus dogranmi 2-3 domates koy en uste 2-3 tane ikiye kesilmis yesil biber 1 su bardagi su kisik ateste pisir pismeye yakin cok hafif karistir
tencerede pisecek firinda degil
ben tavuk kiymasiyla yapiyorum super oluyor

inşallah bende 2. çalşmalara başlamş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…