inşallah bende 2. çalşmalara başlamş olurum
Sevinç naptın hayatım....:26:doktorda kötü bişii yoktur inş yengenmiydi kimdi..:44:
aşşağıyı hissetmezsen nasıl ıkınıcan
:19 yooo annen gitmis olur sende egenin pokuyla oynuyor olursun
:13:Kız nası olacakdoktorlar sana ıkın diyiiii yaaa sen de var gücünle ıkınıp duracan gene aaaa acı hissetmeden ıkınacan yani öyle bişiii tatlım.. int bak araştır çok yaptıran var benimde bi kaç ark yaptırmıştı yani ben tam bilmiyorum iyi ya da kötü diyemem sadece söylüyom yani böyle bişiy de var diyeee..şekerim
babam sakaryada çalışiyiiiiiiiiBasak karisi senin banan sakaryada ne yapii annen ankarada
benimki dogumda ev cok kalabalik diye gelmek istemedi siz gelirsiniz didi annem oglumun odasini yerlestirmeye gelmisti dogum oncesi bide kadin tutup evi dip bucak temizletme isim vardi annem organize etmeye geldi ben dogurdum erkenden
Ayyy bu akşam muhyeşem yuzyıl vargene neler olacak acaba:18:
Eweeet oglumu cimdirdim yimeeenide yidi dinleniyoo azcik
canım ben de epidural normal doğum yaptım...zaten bana epidural dozu verene kadar açıklık 10 cm olmuştu..yani sancıları çektim...ama hiç abartıldığı gibi değil..şöyle tarif edeyim...adet sancısı gibi..ama biraz daha şiddetli...bıçak saplanır gibi kasıklarına...hani gaz sancısında olur ya kramp gibi...öyle bişey...devamlı olsa tabi dayanılmaz...ama gelip gidiyo...geldiğinde derin nefes alıp veriyosun o rahatlatıyo..sancı gidince oohh rahatlıyosun..önemli olan doğuma çabuk gitmen..ben 2 saat falan sancı çektim..hemen geldi meleğim...hiç sesim çıkmadı ne sancı çekerken ne doğururken..rabbim sen yardım et diye dua ettim hep...epidurali vermeselerde olurdu..son yarım saat doğum anı için verildi...ıkınma hissim kayboldu tabii..ebeler bastırdı karnımdan...ama çok rahat bi doğum şekli..başka bişekil düşünme bence...allah yardımcın olsun...
Eweeet oglumu cimdirdim yimeeenide yidi dinleniyoo azcik
Şekerim nicola kim bilmiyorum ama bence hatuna epidural verdikleri için öyle rahat anlatıyo normal doğumu farkında değil zaarvermeselerde olurdu diyo ama zaten yarım saat önceden vermişler o farkettirmiştir muhakkak kız heeç normal doğum adet sancısı gibi olur mu
Saol hayatim safra kesesinde tastan suphelendi yarin sabak ilacli film cekilecek tsk ederim
Yooo sohbet edd ede yaptiko çiçuğun halini düşünemiyom jettgill bi annnenin elinde
yaka paça çimdirilip şapşup yimee yediriliyo sürüklene sürüklene kanepeye oturturup dinlenmesi söyleniyo
ayy k.kocatepenin epidural sezaryen doğum videosunu izledim
off ne çok ağladımbirden kendimi tutamadım bebeği görünce
tepe taklak tutuyo bebği sallıyo doktor
anne endişeleniyo "ağlamıyo" diye
doktor "ağlıyo merak etme" diyo
meğer sessiz ağlıyomuş kuzum
sonradan bağırmaya başlıyo
ayy normal mormal sezeryan mezeryan hiç önemli değil o bebk sağlıkla doğsunda
çatlaklar selilütler yağlar kukuşlar ona feda olsun
güzel anlatmş bence tatlım mantıklı geldi bana doktora soriyimde yapabilirsek epidural olsun
Yooo sohbet edd ede yaptik
aferin ha sunu bileydin 38 girdigim hafta dogurdum bir gun bir gundur bebek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?