Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bu polyy ide dövcem haa laf atıp kaçıyo hanfendi

bengisu bebikin cinsiyetini öğrendimi kızlar kaçırdımmı yoksam karı 15. haftaya girmiş:26:

cewo vardı bier zamanlar bizimle sohbet eden tüp bebikle tedavisi ile ikizlere hamiş kalmş

aşşağıyı hissetmezsen nasıl ıkınıcan

Kız nası olacak doktorlar sana ıkın diyiiii yaaa sen de var gücünle ıkınıp duracan gene aaaa acı hissetmeden ıkınacan yani öyle bişiii tatlım..int bak araştır çok yaptıran var benimde bi kaç ark yaptırmıştı yani ben tam bilmiyorum iyi ya da kötü diyemem sadece söylüyom yani böyle bişiy de var diyeee..şekerim

Basak karisi senin banan sakaryada ne yapii annen ankarada
benimki dogumda ev cok kalabalik diye gelmek istemedi siz gelirsiniz didi annem oglumun odasini yerlestirmeye gelmisti dogum oncesi bide kadin tutup evi dip bucak temizletme isim vardi annem organize etmeye geldi ben dogurdum erkenden

:13:
babam sakaryada çalışiyiiiiiiii
abim kıprısta askerlik yapiyii
annem ankarada yaşiyiibölünmüşüz len biz
38+... aslında çokta erken diil
Ayyy bu akşam muhyeşem yuzyıl vargene neler olacak acaba:18:

Eweeet oglumu cimdirdim yimeeenide yidi dinleniyoo azcik

o çiçuğun halini düşünemiyom jettgill bi annnenin elinde

yaka paça çimdirilip şapşup yimee yediriliyo sürüklene sürüklene kanepeye oturturup dinlenmesi söyleniyo

Şekerim nicola kim bilmiyorum ama bence hatuna epidural verdikleri için öyle rahat anlatıyo normal doğumu farkında değil zaarvermeselerde olurdu diyo ama zaten yarım saat önceden vermişler o farkettirmiştir muhakkak kız heeç normal doğum adet sancısı gibi olur mu

ayy k.kocatepenin epidural sezaryen doğum videosunu izledim
off ne çok ağladımbirden kendimi tutamadım bebeği görünce
tepe taklak tutuyo bebği sallıyo doktor
anne endişeleniyo "ağlamıyo" diye
doktor "ağlıyo merak etme" diyo
meğer sessiz ağlıyomuş kuzum
sonradan bağırmaya başlıyo
ayy normal mormal sezeryan mezeryan hiç önemli değil o bebk sağlıkla doğsunda
çatlaklar selilütler yağlar kukuşlar ona feda olsun

güzel anlatmş bence tatlım mantıklı geldi bana doktora soriyimde yapabilirsek epidural olsun

o çiçuğun halini düşünemiyom jettgill bi annnenin elinde

yaka paça çimdirilip şapşup yimee yediriliyo sürüklene sürüklene kanepeye oturturup dinlenmesi söyleniyo
Yooo sohbet edd ede yaptik

aferin ha sunu bileydin 38 girdigim hafta dogurdum bir gun bir gundur bebek icin

güzel anlatmş bence tatlım mantıklı geldi bana doktora soriyimde yapabilirsek epidural olsun

Hııı bakalım doktor ne dicek..:26:ayy Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inş...sen gene int araştır iicee ben de tam bilmiyorum gerçekten iiyiiyse doktorda iyi derse banada söyle tatlımayyy sanki bende de bebek varmış gibiinş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…