Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şeker neden koyuyosunuz paşam ve sevinç
canım zaytin yaglılara konur ben pilava bilem koyuyom
zeytin yagli yimeklere bir tane kesme seker konur :26:
barbunya olsun fasulye olsun ben koyarim hep konur
lezzeti on plana cikiyor ilk defami duydun
yemek anneleri oluca ne etcen kzı
sagol canım benim iyi gidiyor şimdilik

aminnn cnmmmm
Ayyy bi şeker fasülye pişirmişim pek gözel olmuş kociş gelsede yyesek çok acıktııım

şeker fasülye ne kız

paşacım annem eve gidecen yemek yapacan namaz kılacan sonra bide temizlik hemide dip köşe üstüne bide hürremi seyredecenkız naptın hürrem mi kalır o zamanaya da sen biyonik robot paşa jet hızıyla pııırrrrrrrrrrrrr

yok canım epiduralin hem sezeryanı var hem normal doğumu yaani belden aşşası uyuşturularak sezeryanıda oluyor canın pek yanmıyor ama anlıyomuşsun kesip biçtiklerini

yok canım epiduralin hem sezeryanı var hem normal doğumu yaani belden aşşası uyuşturularak sezeryanıda oluyor canın pek yanmıyor ama anlıyomuşsun kesip biçtiklerini

Evet cnm ama basaks sezeryan yasaklandı diidii de hani öyle bişiyler var...ondan epiduralin normalide oluyo diye dediimayy bende inş hamiş olursam normal doğum istiyorum artık epidurallimi olur bilemem de kısmet

hayıdır kız mercimek çorbasımı yapıyoon ben mercimeği öle yaparımda bide sarımsakta oluyo tabi kuzu zaten bizim tarhana bol yoğurtlu domatesli kırmızı-yeşil biberli dereotlu vs. olduğu için yeterince vitaminlii ben bitek biber salçasıyla sarımsak ezip koyuyom bide nane içine haarika oluyor domates çorbası gibim

sen beni hafife alıyon dur ben sana nasıl yapacagımı anlatıyım bir güzelce sabahtan tarhanayı ısladım bebem onu pişricem tezgaha koyucem yemekelri eşim onları yerken ben evi temizlicem heryerim düzgün canım sil süpür toz al wc yıkarım çamaşır makinesine çamaşır atıcem yıkanırken hürremi seyrederim hemde ütümüde yaparım sonra hürem bitsin çatışmaya giricem evim 75 mk zati ne var temizlemede hoş bu evi 3 saatte temzilyom ev büyük olsa ne olurduevi eşime kakalıcam evi o süpürüken bende toz alrım silerim temem paşanın kafesi temizlenecek daha neyse bebeler ben kalkayımda abdestimi tazeleyim en iyisi ezan okunur sonra ver eliyi yürüyüşevimede gdince işelri yaparım ezan okunuyo ben kaçtım
NOT CANIM BEN İSTEYİNCE HER İŞİ YAPARIM TASALANMA SEN BEN KAÇTIM

Eyiiiiiiiiiiii ne ediiiiiii sennnnn eeeeeeet ben niye tasalanıyım hatuno kadar zaman da o kadar işi nası yapacan diidiiim sadeceeeeeeehıııı yapıyiiimiiişiiin ne diiyek

neeey 15.haftamııı kız sen beni nerenle takip ediyooon daha 13+2 günlüğüm kız pazartesi izne ayrılıyoz randevumu pazartesi 11:20ye aldım öğleden sonrada antepe geçcez ben öğrensem bile size haber vermeyabilirim baya bi zamanı bulabilir kaynoşlarda net yok :26: neyse bakcaz bi çaresine kaynımlarınkinden haber vermeye çalışrım

Evet cnm ama basaks sezeryan yasaklandı diidii de hani öyle bişiyler var...ondan epiduralin normalide oluyo diye dediimayy bende inş hamiş olursam normal doğum istiyorum artık epidurallimi olur bilemem de kısmet

ivet keyfi sezeryan yassak artık mecbur kalınırsa yapılıyo anca bende epiduralli normal doğum istiyom bakalım olursa

karıya bak 80e bulmuşta daha pahalı diyiii dahada okadar indirim yapmış adam kız ben netten baktım 250 ye bilem var ama çok güzelleeer 120den aşşağada yok yaani bi tane beğendim hattaa bak sevinçcim sana atiimde bi baknasıl sence? Pembe Mavi Oyun Park Uyku Seti ve Oyun Minderi Premum (10105) | | Bebefix.com bana çarşafı falan çok koyu geldi ama hoş yorganı falanda yeride güzele benziyo sence nasıl? bide bu hem kıza hem erkeğede göre dimii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…