ayy taş dökmeyede çok sancılı diyolar inş iyi olur cnm
canım zaytin yaglılara konur ben pilava bilem koyuyom
şeker neden koyuyosunuz paşam ve sevinç
zeytin yagli yimeklere bir tane kesme seker konur :26:
barbunya olsun fasulye olsun ben koyarimhep konur
lezzeti on plana cikiyorilk defami duydun
sagol canım benim iyi gidiyor şimdilikgünaydın hatunlarrr
geçmişi okudum geldimmmm
1- başak görümcenle olan mevzuyu okudum canım,ama sırf sen iyilik yapıp karşılık görmedin diye kinlenmen doğrumu?
-sen iyilikleri karşılığı olsun diyemi yapıyosun?
-sanırsam sana kasti olarak yaptığı bişi yok,sadece sen onu sevmiyon ve sana iyilik yapmıyo diye hoşlanmıyon ondan
-neyse bu konu senin mevzun beni ilgilendirmez ama sanırsam sen biraz kötü gelinsin annem
sana ne yapsalar batıyoo,iyilik için bile deseler altında bişi arıcann,,,(bu mesajdan sonra bi daha girmezsem bilinki başak kafama bişi fırlatmıştır)
2-sevinç olişin okula alışmışş ,ohh dersler ,boyamalar az girsemde geçmişi mutlaka okuyomm,,
3-paşa işin hayırlı olsun,
4-nazom bi ara bende sana sayı vereceğim okuyorum az az bende
5-diğer kıslar kendinize iyi bakınn ,,takipteyim sizleride
sıra bana gelirseeee
-geziyom bol bol
-köye gidiyorum,anneme gidiyorumm
-kocam bana iphone telefon almış hediye...
-iyiyim keyfim yerinde
-cumartesi doktora gideceğim ikili testim var ...
deryacım ben pazar günü girdim rapor verdimhaberin olsn yazdım eltinlede ne oldgunu şimdi okadar çene çalmışınızki nerden bulam:2::2:eltin
gene ataga geçti bebem haberin varmı girip okyorm çıkıyorm eve geç geliyorm inan 6.30 uyanıyorum 7.30 yola çıkıyorum 835 ordayımeltim kilo verdim diyor ama az vermiş haberi yok zaaar o kimki benle kaşık atacak
karı sidik yarıştırıyo afedersiniz ben işe gridm diye oda girmesin
park yatak alkızlar napıyonuzzz yaaahu ..size en acilinden bi soru dün bebişime uyku seti baktım, bi tane beğendim..adam 130 tl ama akşam akşam sana 80 olur dedi... ben karar veremedim sizce pahalımı? daha uyguna olurmuki araştırsammı?? çok güzel şeyler aldım açılışı yaptım bebişim için Allah kullandırmayı nasip etsin..
korkuyorum bu akadar seviyor patatesi çocugun adıda patates olursa aşmam kzı agzımdan erkek çıktı 2 seferdir karnındaki kız olusa ayp olucek heTünaydın hanımlaaar nasılsınııız? 45 dk oldu kalkalı mammiş hazırlıyom kendim pattis haşlıyom sabahları midem bi tuhaf oluyo böle iştahsız oluyom bari pattis haşlaması yapem didim kalkınca en kolay onu yiyebiliyom bide yeşillik ekmek arası falan :26: ha bide zeytin domatis salatalık falan :26: neyse öle yaani inşallah kahvaltım düzene girer yaa :26: neyse pazartesiden sonra giricektir düzene :26:
canım ben ablama 2 çeşit çorba yaptım biri yarmalı biri tarhana biber dolması doldurdum zeytin yaglı kendimede taze fasülye yaptıydı eşim dün yanına tarhana çorbası yapıcem turşu temem ben yemicem uaruınada allah kerimdirKari ne yimek yaptin
ben tarhana corbasi ( icinde bolca D vitamini var ev yapimi)
kiymali patatez tavasi
tereyagli bulgur pilavi
cacik salata ve tursu :
Pasa karisi gelmissssozledikkk
canım nasılsın oglan uyuyorken dedim geleyimde bakam ne yapıyolar akşamı beklyom ezan okunsun namzı kılıyım evime gidicem ne var ne yok bakalaımdaha yemek hazırlayayım evi dip köşe temizlicem namzı kılarım yassıyı sonra hürremi seyrederim işşallah:18::18:bugün cansu dereyle mercimegi fırına vericekler
aminnn cnmmmmHııı bakalım doktor ne dicek..:26:ayy Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inş...sen gene int araştır iicee ben de tam bilmiyorum gerçekten iiyiiyse doktorda iyi derse banada söyle tatlım ayyy sanki bende de bebek varmış gibi inş olacak
Ayyy bi şeker fasülye pişirmişim pek gözel olmuş kociş gelsede yyesek çok acıktııım
aminnn cnmmmm
şeker fasülye ne kız
haa haaa ayyy utanmaz delüüü ne deyiii Allah seniiicnm bu arada epiduralli doğum sezeryan olmuyo zatii sadece belden aşşasını uyuşturuyolar gene normal doğum yapıyosun öyle yaptıranlar da var bi araştır istersen
şeker fasülyesi normalden daha azcık iri ve şişko ama tadı çok güzel oluyo çok azcık tatlımsı tadı öbürüne göre daha güzel
yok canım epiduralin hem sezeryanı var hem normal doğumu yaani belden aşşası uyuşturularak sezeryanıda oluyor canın pek yanmıyor ama anlıyomuşsun kesip biçtiklerini
kiymali patates tavasi firindami yapiyorsun canim?? menu guzel eline saglik afiyetle yiyin... benimde tarhanam var cok guzel oluyor tarhana corbasi... icine taze kirmizi biber havuc patates kuru sogan koy hepsini birde kaynasin sonra mikserle icinde tencerenin cirp... harika...
bu benim dedigim kazanda kaynatilip donduruluyor buzdolabina koymuyosun.. en azindan annemler koymazdi..disarida kalinca bisey olmuyo zatiii
bizim burda etler ayni canim... yazimiz kisimiz ayni oldugu icin...
aa ilk defa duydum afiyet olsun bende geliyimde tqdına bakiyim
paşacım annem eve gidecen yemek yapacan namaz kılacan sonra bide temizlik hemide dip köşe üstüne bide hürremi seyredecenkız naptın hürrem mi kalır o zamana ya da sen biyonik robot paşa jet hızıyla pııırrrrrrrrrrrrr
sen beni hafife alıyon dur ben sana nasıl yapacagımı anlatıyım bir güzelce sabahtan tarhanayı ısladım bebem onu pişricem tezgaha koyucem yemekelri eşim onları yerken ben evi temizlicem heryerim düzgün canım sil süpür toz al wc yıkarım çamaşır makinesine çamaşır atıcem yıkanırken hürremi seyrederim hemde ütümüde yaparım sonra hürem bitsin çatışmaya giricem evim 75 mk zati ne var temizlemede hoş bu evi 3 saatte temzilyom ev büyük olsa ne olurdu evi eşime kakalıcam evi o süpürüken bende toz alrım silerim temem paşanın kafesi temizlenecek daha neyse bebeler ben kalkayımda abdestimi tazeleyim en iyisi ezan okunur sonra ver eliyi yürüyüş evimede gdince işelri yaparım ezan okunuyo ben kaçtım
NOT CANIM BEN İSTEYİNCE HER İŞİ YAPARIM TASALANMA SEN BEN KAÇTIM
bu polyy ide dövcem haa laf atıp kaçıyo hanfendi
bengisu bebikin cinsiyetini öğrendimi kızlar kaçırdımmı yoksam karı 15. haftaya girmiş:26:
cewo vardı bier zamanlar bizimle sohbet eden tüp bebikle tedavisi ile ikizlere hamiş kalmş
Evet cnm ama basaks sezeryan yasaklandı diidii de hani öyle bişiyler var...ondan epiduralin normalide oluyo diye dediimayy bende inş hamiş olursam normal doğum istiyorum artık epidurallimi olur bilemem de kısmet
Pasada ayni ben
kiz 75 m ewe nasil sigiyon ben 140 m2 sigamiyom
Canim 6 sene once 100 tl almistim belis sanirim markasi super cikti at makinaya yika elyafi topak topak olmuyor kaliteli bise al coj yikaniyor iyi olmayanlar elyafi topaklaniyor hayirli olsun kizimiz eskitsin insallah
Iyiyim hayatim oglum okula basladi onun telasindayim hayirlisi olsun insallah asilamaya gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?