Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım sana 545 tane fatiha okudum daha doğrusu annem ve iki kız kardeşimle okuduk RABBİM kabul etsin inşaallah...

Sevinc
Senin yaptigin kiymali pattisli tavayi yaptim icinede sogan suyundan kalan soganlarida buyuk buyuk icine attim en uste Yemek pis em usereyken

geldim kuzum ve son sayfada gördüm yazını...bu ara evle annemin evi arsaında çok yorulduğum için giremiyorum....

Ahhh cnm nasilsin Annen nasil? Nazoemir ne sansli anneciginin dualarini almis...

Allah Kabul etsin dualarinizi canim insallah

Incir kuru ne zaman yapiliyiiii?? Icine havuc koysak inciri kaynatip :44:

Yumurta catlatmak lazim

Offf cnm sıkıldı moralim bozuldu yaavalla evlendiğimden beri kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun hep ilgilenirim gider gelirim bi şeye ihtiyaçları olduğunda yaparım koştururum ama yok yok yok en ufak bi şey yapma bütün yaptıkların görünmez o yapmadığın görünür göze batar sanki hiç bişey yapmıyo konumuna düşersin bıktım valla yaahadi eşimin ailesi gene idare ediyorum yeri geliyo sınır koyabiliyosun ama insan kendi ailesine öyle yapamıyo az bi kendimi geri çeksem amaaannnn kıyamet koparhiç düşünmüyolar bu kızın artık ayrı bi evi var bi evliliği var onunda kendine göre işi gücü var diye düşünen yok

Bana Bak Hele ne oldu giiiiii niye dellendin simcik???

geldim kuzum ve son sayfada gördüm yazını...bu ara evle annemin evi arsaında çok yorulduğum için giremiyorum....
Anladim cnm is durumunuzu mirak ettimdi
canım sana 545 tane fatiha okudum daha doğrusu annem ve iki kız kardeşimle okuduk RABBİM kabul etsin inşaallah...
Agziniza saglik Allahim kabul etsin insallah Annene sifa versin sanada cifter cifter evlat versin amin.
Sevinc
Senin yaptigin kiymali pattisli tavayi yaptim icinede sogan suyundan kalan soganlarida buyuk buyuk icine attim en uste Yemek pis em usereyken
Nasil oldu bizimki cok guzeldi bi de bulgur pilavi ohhh
Incir kuru ne zaman yapiliyiiii?? Icine havuc koysak inciri kaynatip :44:

Yumurta catlatmak lazim

Canim soganla bir arada yapilmiyor ona ben onumuzdeki ay baslicam.bu ayda kirmizi karti yersek beraber yola devam hakkimizda hayirlisi canim

bu polyy ide dövcem haa laf atıp kaçıyo hanfendi

kaçmıyorum canım çıkmam gerekiyo..unutmayınki ben yalnız yaşamıyorum..nete girdiğim an ilk işim foruma girmek oluyo..bir kelimede olsa yazıyorum..ama çıkmam gereken durumlar oluyo..biri geliyo bişey oluyo ..yoksa burda sizlerle vakit geçirmek benim için çok büyük keyif..

Seni ckk iyi anliyorum cnm kimseye yaranamazsin bu devirde yaparsan senden eyisi yok
bir kere yapma hic yapmamix muamelesi gorursun dunya boyle ewet yeri geliyor kendii ailemize
bile yetemiyoruz coook haklisin

Bu basak karisi boyle kendi hic hbr etmezzzz senden ogreniyoruz hoca efendi

valla doğru..sen iyiysen herkes iyi..bende bunu öğrendim..herşeye uycan koyun gibi he dicen..azcık ses çıkar senden kötüsü olmaz.

Ewet ben hep derim ben iyiysem herkes iyi azicik disini gostersen senden kotusu olmaz insanoglu boyle maalesef

evet malesef..insan bekarken yine kendi ailesine bi nebze aldırış etmiyo ne bilim öyle böyle idare ediyosun..ama evliyken durum dahada zorlaşıyo...ozamanda ya susup he diceksin ya söliceni söleyip olacakları bekliceksin..

sevinç anacım napıon nasılsın bugün öldümmm yahhh temizlik yapıom perdeleri felannnn anca oturdummm sen nettirion

Benimkide harika oldu, yanina bulgur pilavim vardi Dunden Birde yogurt afiyetle yedik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…