Beydagli yine kayip :26::26::26:
geldim kuzum ve son sayfada gördüm yazını...bu ara evle annemin evi arsaında çok yorulduğum için giremiyorum....
Offf cnm sıkıldı moralim bozuldu yaavalla evlendiğimden beri kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun hep ilgilenirim gider gelirim bi şeye ihtiyaçları olduğunda yaparım koştururum ama yok yok yok en ufak bi şey yapma bütün yaptıkların görünmez o yapmadığın görünür göze batar sanki hiç bişey yapmıyo konumuna düşersin bıktım valla yaa hadi eşimin ailesi gene idare ediyorum yeri geliyo sınır koyabiliyosun ama insan kendi ailesine öyle yapamıyo az bi kendimi geri çeksem amaaannnn kıyamet kopar hiç düşünmüyolar bu kızın artık ayrı bi evi var bi evliliği var onunda kendine göre işi gücü var diye düşünen yok
Anladim cnm is durumunuzu mirak ettimdigeldim kuzum ve son sayfada gördüm yazını...bu ara evle annemin evi arsaında çok yorulduğum için giremiyorum....
Agziniza saglik Allahim kabul etsin insallah Annene sifa versin sanada cifter cifter evlat versin amin.canım sana 545 tane fatiha okudum daha doğrusu annem ve iki kız kardeşimle okuduk RABBİM kabul etsin inşaallah...
Nasil oldu bizimki cok guzeldi bi de bulgur pilavi ohhhSevinc
Senin yaptigin kiymali pattisli tavayi yaptim icinede sogan suyundan kalan soganlarida buyuk buyuk icine attim en uste Yemek pis em usereyken
Incir kuru ne zaman yapiliyiiii?? Icine havuc koysak inciri kaynatip :44:
Yumurta catlatmak lazim
bu polyy ide dövcem haa laf atıp kaçıyo hanfendi
Offf cnm sıkıldı moralim bozuldu yaavalla evlendiğimden beri kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun hep ilgilenirim gider gelirim bi şeye ihtiyaçları olduğunda yaparım koştururum ama yok yok yok en ufak bi şey yapma bütün yaptıkların görünmez o yapmadığın görünür göze batar sanki hiç bişey yapmıyo konumuna düşersin bıktım valla yaa hadi eşimin ailesi gene idare ediyorum yeri geliyo sınır koyabiliyosun ama insan kendi ailesine öyle yapamıyo az bi kendimi geri çeksem amaaannnn kıyamet kopar hiç düşünmüyolar bu kızın artık ayrı bi evi var bi evliliği var onunda kendine göre işi gücü var diye düşünen yok
kaçmıyorum canım çıkmam gerekiyo..unutmayınki ben yalnız yaşamıyorum..nete girdiğim an ilk işim foruma girmek oluyo..bir kelimede olsa yazıyorum..ama çıkmam gereken durumlar oluyo..biri geliyo bişey oluyo ..yoksa burda sizlerle vakit geçirmek benim için çok büyük keyif..
valla doğru..sen iyiysen herkes iyi..bende bunu öğrendim..herşeye uycan koyun gibi he dicen..azcık ses çıkar senden kötüsü olmaz.
Ewet ben hep derim ben iyiysem herkes iyi azicik disini gostersen senden kotusu olmazinsanoglu boyle maalesef
bi börülce en fazla ne yapmışolabilir..... Kesin sen cadılık yapmışsındır küslük olmaz kocişin üzülür bebek olunca işin düşer belki kız[/QUO
kız başoşşş nasıl mesafe kodun peki ben koyuyom yüzsüz hala dötümde dolanıooo bana hizmet ettirmeye çalışıo bugün ipler koptu gibi ayy inş darısı başımızaaa
valla canımmmm ne yapmadığını sölesen daha çabuk cvp veririm
yaptıkları okadar uyuzz okadar dengesiz ki o istediği zaman yanınd aolayım po istedinde gideyim o istedinde çocuna bakayım istemedinde alıp çocuğuımu bşi hışımla götüreyimmm geçen mahalledekiler şok oldular kına dayımmm yenge efeye baksana dedi ii dedi mgezdirdim uykusu geldi davul zurna çalıo ama daha öncede kendi düğün ortamında bulundurdu dedim kınaya geçiorumm arabaya koy dedi dolaştır ben de mallık ne yapıosun dediğini
arkamdan bi hışımla gelip çocuk korkar burda diyip götürdüyse nasıl geldi nasıl gitti itlik yaptı çok sinirlendim zor tuttum dövmemek içinnn
madem bakamıorum all çocuğunu bakk bana vermeeee dedimm kocasının yanındada eşimin yanında da komşu arkadşaıum eşime dedi senin bu bacın nme akdar dengesiz ne kadar fevri saçma hareketleri varrr eşim o biraz dengesiz dedi arkadşaım da karın çekmek zorunda değil dedi çocuğuna bakıosa böle yapamaz dedi sustu eşim
bakmıcam dedimmm ertesi gün yüzsüzz sen yine gelll çocuğu getir yüksek sesle söledimmm efe sana bakarım ama anan beni kırdıı dengesiz hareketleri var dedim eşim dedi noldu görmedin mii boşver dedi aşağıda hanfendi duyuyo çıktı yukarı bende o arada valla kusura bakmasın onun hamalı yok alsın çoucğuna baksınnnnn dedimm
dünde kaynanaya gitçezz sabahın 8 inde hazır olcakmışım dedim ben 4 te uyudum eşim yokken uyuyamıorum sabah kadar halsizim gelemicem dedimmm kocan götürsün altında araba varrr oda götürmedi deidm dolmuşa bindiririm sen gittt eve geldi bugüğn oldu evimi temizliorumm çıt sesi yok çocuk arkamdan ağlıo gördüğünde bahçe kapısında örümcekte gezdirioo gel efe dedim naısl geliooo seviorum bi kaş karartması varkiii sanki canına mıştımmm kızı bişi yapmışım gibi mecbur değilim emrivakiyi sevmiorum böel yani canımmm.daha çok şey vard ayazmaya utandımmmmm
Benimkide harika oldu, yanina bulgur pilavim vardi Dunden Birde yogurt afiyetle yedikAnladim cnm is durumunuzu mirak ettimdi
Agziniza saglik Allahim kabul etsin insallah Annene sifa versin sanada cifter cifter evlat versin amin.
Nasil oldu bizimki cok guzeldi bi de bulgur pilavi ohhh
Canim soganla bir arada yapilmiyor ona ben onumuzdeki ay baslicam.bu ayda kirmizi karti yersek beraber yola devamhakkimizda hayirlisi canim
hadisko valla canımmmm ne yapmadığını sölesen daha çabuk cvp veririm yaptıkları okadar uyuzz okadar dengesiz ki o istediği zaman yanınd aolayım po istedinde gideyim o istedinde çocuna bakayım istemedinde alıp çocuğuımu bşi hışımla götüreyimmm geçen mahalledekiler şok oldular kına dayımmm yenge efeye baksana dedi ii dedi mgezdirdim uykusu geldi davul zurna çalıo ama daha öncede kendi düğün ortamında bulundurdu dedim kınaya geçiorumm arabaya koy dedi dolaştır ben de mallık ne yapıosun dediğini arkamdan bi hışımla gelip çocuk korkar burda diyip götürdüyse nasıl geldi nasıl gitti itlik yaptı çok sinirlendim zor tuttum dövmemek içinnn madem bakamıorum all çocuğunu bakk bana vermeeee dedimm kocasının yanındada eşimin yanında da komşu arkadşaıum eşime dedi senin bu bacın nme akdar dengesiz ne kadar fevri saçma hareketleri varrr eşim o biraz dengesiz dedi arkadşaım da karın çekmek zorunda değil dedi çocuğuna bakıosa böle yapamaz dedi sustu eşim bakmıcam dedimmm ertesi gün yüzsüzz sen yine gelll çocuğu getir yüksek sesle söledimmm efe sana bakarım ama anan beni kırdıı dengesiz hareketleri var dedim eşim dedi noldu görmedin mii boşver dedi aşağıda hanfendi duyuyo çıktı yukarı bende o arada valla kusura bakmasın onun hamalı yok alsın çoucğuna baksınnnnn dedimm dünde kaynanaya gitçezz sabahın 8 inde hazır olcakmışım dedim ben 4 te uyudum eşim yokken uyuyamıorum sabah kadar halsizim gelemicem dedimmm kocan götürsün altında araba varrr oda götürmedi deidm dolmuşa bindiririm sen gittt eve geldi bugüğn oldu evimi temizliorumm çıt sesi yok çocuk arkamdan ağlıo gördüğünde bahçe kapısında örümcekte gezdirioo gel efe dedim naısl geliooo seviorum bi kaş karartması varkiii sanki canına mıştımmm kızı bişi yapmışım gibi mecbur değilim emrivakiyi sevmiorum böel yani canımmm.daha çok şey vard ayazmaya utandımmmmm[/QUOTE .!.:Bi ahhhh ceksem karsiiiki daglar yikilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?