Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak canum un kırmızıları gelmiş yaaaa liste öyle duruyor
kirazdada hayla tem anası yaziiiii
listede benim üstümde 6 kişi gebe veya doğurmuş
ben ve altta tık yok

kız sende var bi uğursuzluk heralde sıra sende canım sende hamiş kal çabuk ötekilerinin kısmetini bağlıyon

Saol cnmm merak etmişsin beni
Sabah konuştuk biraz
üzülmüş hastanelik oldum die onunla hiç konuşmadığım da ağrına gitmiş
Tam barışmadım ama biraz yumuşadım

Bu arada kedimde gitti

aranızın düzelmesine sevindim canım kıymetini anlamıştır artık bende seni merak ediyodum yazmışsın neyseki allah bozmasın bidaa aranızı

ay ay kimler gelmiş jel bebeğimizin annei gelmiş hoş gelmiş nerelerdesin kaçak bencede bidaa seni zor görürüz artık :26: oh maaşallah 3 kilo de alırda daha sağlıcakla kurtulmanızı nasip etsin allahım inşallah bu arada doğuma giderken bol bol hurma ye doğumu kolaylaştırıyormuş rahmi açıyormuş ha bide zemzem iç ara ara bide arkidiş doğum yaparken sancı çekerken falan habire ayetel kürsi okumuş 2 saatte doğuruvermiş hemen allah kolaylaştırmış dimekki işini aklınızda bulunsun hanımlar

neyse ben raporumu veremde gidem bugün kızlarla arkidişe gittik acı sos turşu falan yaptım ona oturduk çay içtik kalktık eve geldim pattis yimeği yapem didim pişmek bilmedi sinir etti neyse sonunda pişti yedirdim kocişe oturduk tv izledik sızdı tabi bizimki gene onu yolladım yatağa 11buçuk gibide ben yattım 2 buçukta geri hortladım of yaa sinir oluyom şu uyku bölünmelerimee sıkıysa bidaa uyu şimdi uykum kaçtı buraya bakam bi didim geçmiş okudum acıktım bugün bi teyzenin bahçesinden yolduğumuz doğal elmadan yidim uykum gelsede uyusam geri yav :26: bu arada yarında başka bi arkadaşa gene üçümüz oturmaya gidicez gene evde olamıycam cumarteside valiz hazırlamayla geçer zaten öle yaani benden haberler

ne işin varki bu saatteee
Ince issss
sevinç babaannenize geçmiş olsun kaynananlarda çok duyarsızmış ona bişey olsa vicdanları sızlamayacakmıydı merak ettim

ah kuzum yaa kıyamam iyiki gitmişsin bölelerinin elinde noolurdu kadın kim bilir :18::26: çok geçmiş olsun

offf offf sormayin o kafini nir azarlarlar bide biseyin yok diyolar kadinin maasi var evi var kocan bagi var
yasli kocasi yok yanlarina siginmis canim yaa ne dualar etti
kız sende var bi uğursuzluk heralde sıra sende canım sende hamiş kal çabuk ötekilerinin kısmetini bağlıyon

Hee kiz listeyi gormedinmi tiksmis gibiyim sankim ben we asagida tik yokkk neyse bakak da gorek

ana o nasıl yapiliyikız anlat hele bi ayrıntılıca merak ettim :26:

tatlım yeşil domatesleri alıyosun güzelce yıkıyosun büyük bi leğene dilimliyosun sonra tuzluyosun kaya tuzuyla tabi
sonra bigün bi gece bekletiosun iyice yumuşuyo suyunu salıyo sojnra onları avucunda sıkıp bidona yerleştiriosun güzelce üzerinede suyunu veriyosun
15-20 günm sonra olmuş oluyo sonra pişireceğin zaman bunları bikaç saat önceden çıkarıp suya koyuyosunki tuzu gitsin sonra bol soğanlı kavuruyosun çok lezzetli oluyo
istersen üzerine yumurtada kırabilirsin

günaydın kızlaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım gönülünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin

canaım bizim gelin içine bulgur koyuyor bebebm üstüme yogurt sarımsak oh ne ka gzüel oluyo domatesleri önce sıcak suda haşlıyo acısı gitsin diye kız iyi aklıma getiridm pazardan alamda yapam ben
günaydın kızlaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım gönülünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin

bugün cumamı kız ay bir yaşıma girdim işe girdim gireli günleri karıştırdım iyimi işelrim eve giidnce okadar çokkki abdestimi alıcem namzı kılıcem yemek yapıcem çaamaşır yıkıcam azıcem bir sepet ütü var onları yapıcem 18 adet yufka sarıcem tatlı yapıcem dolabı temizlicem yarın paxarım varyaben ne yapıcem kafayı yemek üzereyim işte çalışması ne ka zormuş yav dua edince yapam nevresimleri degiştiricem kocanın günlünü yapıcem

seviçim 500 geçti bebem fatihalar tam sayı varmı kaç okunucem evden çıktım yrüken okudum metroya bindim okuyorum elimde dijital tespih var kadının biri gözümüm içine baktı hani dudaklarım oynuyoya demiştir bu deli sonra rahatsız oldum elimi suratıma götürdüm baktı tespih var kafasını çevırdı alemdi ya buraya gelirken karşı tarafında işi yapttı ya işçi almışlarmalesef gene ablama gelip gdicem benim kadarim bu ezilmek küçük emrah moduna girdim inanın boynu bükükler boynu bükükler

Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbi , Sen affetmeyi seversin. Bağışlıyanları en hayırlısı Sensin. Affedicisin. Rabbim , bizleri, annemizi babamızı ve affına muhtaç tüm inananları bağışla . Rabbimiz, bizlere hayırlı iş, hayırlı eş , hayırlı
ömür ve hayırlı ölüm nasib eyle. hem dünyada hem ahirette iyilikler güzellikler nasib eyle. Dertli olanlara deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlarında cümlesine edalar nasib eyle Ya Rabbi . Sen bizlere Rahmetinle, merhametinle muamele eyle. Rabbimiz Ümmet-i muhammede hayırlar ihsan eyle . Hamd Alemlerin Rabbi Allah'a mahsustur
Amin

hııııı öylesinide denerim sarımsaklı yoğurt giren her yemek güzel olur zaten

tatlım kendini çok yorma çok ihtiyacınız yoksa çalışma eşini ihmal etme hiç bişey sağlığından daha önemli değil

Allah yardımcın olsun canım

MERHABALARRRRRRRRRRRRRRR kızlar hepinize hayırlı cumalar allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah

GÜNEŞİN PEMBELİĞİYLE DOĞAN,SAFLIĞIYLA SÜZÜLEN,HERKESE NASİP OLMAYAN MUTLULUK DENEN O EN GÜZEL DUYGU SİZLE OLSUN.CUMANIZ MÜBAREK OLSUN.YAKINLIK NE ZAMANLA NE MEKANLA SINIRLIDIR.ELLER ALLAHA AÇILDIĞINDA AKLA İLK GELEN SEVİLENLERDİR.AKLIMDA YÜREĞİMDE VE DUAMDASINIZ.HAYIRLI CUMALARRRRRRRR

bunlar ne kız nerden allıntı yaptın bunu
geçmişi karıştırıyordum cnm çok eğlenceli
herkesde kaçtı bende gidiyorum o zaman iyi geceler
snde geç gelmişin kuzum delirdinmi gebesin sen
telefonu nasıl yaptın telefonun özelliğimi:26:
yok nazocum mesaj kısmını ayarlıyorum mesela 500kez çekeceksem
500karakter yapıyorum çektikçe basıyorum 500den düşüyor
aman bilmem anlatabidimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…