başak canum un kırmızıları gelmiş yaaaa liste öyle duruyor
kirazdada hayla tem anası yaziiiii
listede benim üstümde 6 kişi gebe veya doğurmuş
ben ve altta tık yok
Saol cnmm merak etmişsin beni
Sabah konuştuk biraz
üzülmüş hastanelik oldum die onunla hiç konuşmadığım da ağrına gitmiş
Tam barışmadım ama biraz yumuşadım
Bu arada kedimde gitti
sitemkar bi cevap oldu :) bu gidişle öyle olucak galiba. nasıl gidiyo hamileliğin canım. ben çok şükür sonuna geldim. artık biraz yorucu oluyo ama yinede iyiyim. 11 kilocuk aldım. şimdilik normal doğum gözüküyo ama ayın 8 inde son kontrolde doktor karar verecek. boyum kısaymış bebiş çok kilo alırsa sezeryan olurmuş. 2950 gr olmuş kızım.
insallah hepinizin saglıklık sıhatli bebekleri olur canınızı sıkmayın sabredin
Ince issssne işin varki bu saatteee
sevinç babaannenize geçmiş olsun kaynananlarda çok duyarsızmış ona bişey olsa vicdanları sızlamayacakmıydı merak ettim
ah kuzum yaa kıyamam iyiki gitmişsin bölelerinin elinde noolurdu kadın kim bilir :18::26: çok geçmiş olsun
offf offf sormayin o kafini nir azarlarlar bide biseyin yok diyolaray vefalı karısın maaşallah aferim sanagünahlarınıalmayım ama ölsün falan diye bekliyolar gibi geldi banada kız :26: peeh bide düğüne gitmişler sanki onlar hiç yaşlanmıycaklar yaşlanınca allahta onlara aynını yaşatırsa görürler günlerini peeh
kız sende var bi uğursuzluk heraldesıra sende canım sende hamiş kal çabuk ötekilerinin kısmetini bağlıyon
ana o nasıl yapiliyikız anlat hele bi ayrıntılıca merak ettim :26:
canaım bizim gelin içine bulgur koyuyor bebebm üstüme yogurt sarımsak oh ne ka gzüel oluyo domatesleri önce sıcak suda haşlıyo acısı gitsin diye kız iyi aklıma getiridm pazardan alamda yapam bentatlım yeşil domatesleri alıyosun güzelce yıkıyosun büyük bi leğene dilimliyosun sonra tuzluyosun kaya tuzuyla tabi
sonra bigün bi gece bekletiosun iyice yumuşuyo suyunu salıyo sojnra onları avucunda sıkıp bidona yerleştiriosun güzelce üzerinede suyunu veriyosun
15-20 günm sonra olmuş oluyo sonra pişireceğin zaman bunları bikaç saat önceden çıkarıp suya koyuyosunki tuzu gitsin sonra bol soğanlı kavuruyosun çok lezzetli oluyo
istersen üzerine yumurtada kırabilirsin
günaydın kızlaaaaaaaaar
herkese hayırlı cumalar
Allahım gönülünüzden geçeni hakkınızda hayırlı kılarak nasip etsin
canaım bizim gelin içine bulgur koyuyor bebebm üstüme yogurt sarımsak oh ne ka gzüel oluyo domatesleri önce sıcak suda haşlıyo acısı gitsin diye kız iyi aklıma getiridm pazardan alamda yapam ben
bugün cumamı kız ay bir yaşıma girdim işe girdim gireli günleri karıştırdım iyimi işelrim eve giidnce okadar çokkki abdestimi alıcem namzı kılıcem yemek yapıcem çaamaşır yıkıcam azıcem bir sepet ütü var onları yapıcem 18 adet yufka sarıcem tatlı yapıcem dolabı temizlicem yarın paxarım varya ben ne yapıcem kafayı yemek üzereyim işte çalışması ne ka zormuş yav dua edince yapam nevresimleri degiştiricem kocanın günlünü yapıcem
seviçim 500 geçti bebem fatihalar tam sayı varmı kaç okunucem evden çıktım yrüken okudum metroya bindim okuyorum elimde dijital tespih var kadının biri gözümüm içine baktı hani dudaklarım oynuyoya demiştir bu deli sonra rahatsız oldum elimi suratıma götürdüm baktı tespih var kafasını çevırdı alemdi ya buraya gelirkenkarşı tarafında işi yapttı ya işçi almışlar malesef gene ablama gelip gdicem benim kadarim bu ezilmek küçük emrah moduna girdim inanın boynu bükükler boynu bükükler
hayırlı cumalarr kızlarrr gunaydınn
günaydın minnoş kızçelerrr
bende işteyim uyku modundayım hala ama
MERHABALARRRRRRRRRRRRRRR kızlar hepinize hayırlı cumalar allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah
cumanız mübarek olsun kızlarrrrrr
Hurr cüm sana kötü bi haberim var
geçmişi karıştırıyordum cnm çok eğlencelibunlar ne kız nerden allıntı yaptın bunu
snde geç gelmişin kuzum delirdinmi gebesin senherkesde kaçtıbende gidiyorum o zaman iyi geceler
yok nazocum mesaj kısmını ayarlıyorum mesela 500kez çekeceksemtelefonu nasıl yaptın telefonun özelliğimi:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?