çok değişti bi tişörtü 3 4 gün giyer ben cıkar demesem parfüm sıkak aklına gelmez ben demesem kulağınıtemizlemek aklına gelmez ben demesem bide parmağını sokar kulağına banyoya zor girer girdimmi savaş alanı gibi bırakır sonra niye çatışma yok içimden gelmiyo ben napıyım
pisliği sorun değil artıkda şu laflardan vazgeçsin yada bana söylemesin
neyse ben pazara gidicemöpüyorum sizi
başak
özelden sana sövdüm saydım
ateşini begenmedımmm
çok bile seviştik tabii
bi kere öptün ya sövmen lazımdı
allah kabul etsin hayatımmmm inşallah bat gelmez 4. cumanıda okursun ve gebe olduğunu öğreniriz inşallah
yok kızz ses etmezler bizimkilerde öyle tek torunları var çocuk okula başladı bir sürü masrafı oluyor
sormuyorlar bile valla tek çocuklar sıkıştık Allah yardım etsin 2-3 çocuk okutana
akşama kadar açıkmı duruyo pc
ayy ınsallah yaa rabbım nasıp eder cumlemızee
sormasınla rben onlarra sorcam ama dun bana dıyokı cok ıclı dıslı oldunuz borulcenın nısnaına gelmedı bızde gıtmememzı lazım bende dedım sız gelmeyınnn beım dugunume nıkah nısanıma geldı hemıde arada erken gel dedıler banasuratı boyle oldu
evet tatlım acıkk
benımde kocam kufurlu konusrz ama asla corabını ortaya atmaz bornıoz hem yerıne asar kırlısını sepete koyarr evde kalsın pazraları falan kahvaltı hazrlar bulasıgı o yıkarr
ben hazırlanırım o ıslerı yapar ıste kotu huyuda kufur eder
doğururken bu kadar yumjuşakmı olucak suratım:100: bu nasıl smi bee wc ıkınıyor sankim
doğururken suratın böyle olacak başak :100:
çatlasınlar emiiiiiiiiii sen erkenden git
seninkisidemi küfreder
doğururken bu kadar yumjuşakmı olucak suratım
doğurmayı anlatan bi smiley bulamadım.:84:böyle olabilir
yada ben bööle giderim:124:
wc demişken büyük wc geldi yine gidiyim ben off bugün 2. yavvvvvvvvv:100:
cırcır diilim ama bu normal hali
ben kocam kirlisini sepete her zaman atmazayy ınsallah yaa rabbım nasıp eder cumlemızee
sormasınla rben onlarra sorcam ama dun bana dıyokı cok ıclı dıslı oldunuz borulcenın nısnaına gelmedı bızde gıtmememzı lazım bende dedım sız gelmeyınnn beım dugunume nıkah nısanıma geldı hemıde arada erken gel dedıler banasuratı boyle oldu
evet tatlım acıkk
benımde kocam kufurlu konusrz ama asla corabını ortaya atmaz bornıoz hem yerıne asar kırlısını sepete koyarr evde kalsın pazraları falan kahvaltı hazrlar bulasıgı o yıkarr
ben hazırlanırım o ıslerı yapar ıste kotu huyuda kufur eder
adetin 10. günü daha bide yükseldiğini düşünsene
:44::44:
adetin 10. günü daha bide yükseldiğini düşünsene
:44::44:
değerli KK yöneticileri bu özel msj neden 10 dk bir atıliyiiiiii adamı sinir ediyiiiiiiiii
bu ay ıyı performansım olacak dıyosunn yaniiiihadi kız bu ay patlat bombayııdaaa bi sevünekkk yaaaa
git kkpro üyesi ol
hem havan olur
hemde dakka başı taciz edersin bizi:100:
kız bir ara özelden msj atarım sana
oku üfle sesi kesilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?