Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oy oy tonton tontonda kocasını karsılamaya gıdermısss evt cnm sarısınımm :26::26: sonunda ekleyebıldın sanırım face e dur bende bakımm

yokkız seni gördüğüm için demedim saf ve temzsin ondan didim

Allah ım gerçekten sarısın buuuu

küs olmasaydık bnde balık diycektm ama yarına kaldı barışırsak cnmda çekti acayip yanına pazardan rokada almıştım bak yine aklıma geldi bu adam niye böyle ya

ahh kuzummm cnm mı cektııı sende dısarda yıyelım dee ama senle hala küzüm dee ben öle yapıorumm :26::26::26::26:

ahh kuzummm cnm mı cektııı sende dısarda yıyelım dee ama senle hala küzüm dee ben öle yapıorumm :26::26::26::26:
kendimi haksız bulsaydım yada ortada kötü laflar olmasaydı şimdiye yılışırdım ama kırıldım aramak istemiyorum yarın yeriz inş
Ne sarisini bee cakma sari sacini boyuyoo dipleri siyah

benm smilelara çare doktor sevinç karısı aklımda tutamıyorum

evt cnm adettle atılıyormus bende gecen ay ogrendımm :26::26: bunuda tattık yanii senın kocaa cok bencıl ya herseyde kendıne pay cıkarıyorr cnm hıc bı bılgım yokk adet dusensıslıgı yaparmı bılmıomm :26::26: sevinç karısı bılıyordur kesınnn cevap verırse ıyı olur

Altta cikmii dimekki tmm bakam dur yimee bakim gelirim sen cakma sarisin kankanla takil

öncelikle rahim duvarında kalınlaşma adet düzensizliği yaparmı
başka bi sorumda smile kullanmak istiyorum sizden çalıp yapmak istemiyorum artık cvp veriniz ltfn saygılarımla
kankama laf yok karııııı

cnm kocan beyaz gomleklımıı :26::26: degılse bulamadımm maılını msj atsaydın daha kolay bulurdummm 10 dk bı msj atılıyor yaa off cok sınırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…