hoşbuldum canım eşim bilgisayar tamiri parçası sıfır ve 2. el bilgisayar üzerine dükkan açtı dükkana ben bakıyorum eşim genelde dışarda müşteriye falan gidiyo akşam geldim namaz kıl yemek yap ev temizle derken yeni oturdum ondan yorgunluğum
beyazar canım benım ırsı cocukukdan berı cıkıyobıde cok yıprandı uzadı belıme kadar ama cansız duruyo oyuzden kestrp boyatmak ıstyorum :26:
evet katılıyorum hep telaşemiz var
ama benim kocam rahat değil kız..
zavallım hep bizi düşünüyo
midem bulanıyomu:120:,yimek yedimmi,ağrım varmı ,psikolojim iyimi ,hamişlik zorluyomu ,acaba kilo alınca hayatım zorlaşacakmı :18:,8-9 aylarda nasıl uyuyacağımm ... valla he bunları düşünüyo kocişimm, benden çok endişelii ben kendimi düşünüyorum o hem bebeği hem beni düşünüyo, canım kocamm....
beyazar canım benım ırsı cocukukdan berı cıkıyobıde cok yıprandı uzadı belıme kadar ama cansız duruyo oyuzden kestrp boyatmak ıstyorum :26:
Canim dondermemi yapiyon tesbihlee onu biliyom ben hatta bise icin okumustum kabul olmustuuu:13:
benimde var biraz beyazım ama hiç boyatmadım saçımı,
hiç bir renkte karar kılamadım en güzel yine benim saç rengim geliyoo
erteledim erteledim şimdik zaten boyatmam...
inşallah içine sinen bi renk olur..
hayırlı olsun Allah bol kazanç versin cnm
evet çok güzel bu duyguları yaşamakkk...ayyy çok güzel duygular bunlar ya bende bir kez hamile kaldım 6 haftalıktı düşükle sonuçlandı o kadar erken olmasına rağmen cebime tlf koydurmazdı eşim çocuğuma radyosyan yayma derdirabbim yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip eyle bize
sorma ya bend ehep erteledımm bakaım bu sefer sacım cok cansız oldu bıde hem boya hem kendı rengı var yarım yamalak bıseyoyuzden boyatayım dıyorum ama bakalım
amin canım sağolasınn
şu hamiş halimle rabbime yalvarıyorumkii hiçbiirimizin kucakını boş bırkmasınn,herkese yaşatsın bu duyguları ve bu endişeleri(endişe etmek bile güzel hamişken )
hepimiz anneliği tadalım inşallahh
rabbim duy sesimizi kabul eyle dualrımızı
benimde var biraz beyazım ama hiç boyatmadım saçımı,
hiç bir renkte karar kılamadım en güzel yine benim saç rengim geliyoo
erteledim erteledim şimdik zaten boyatmam...
inşallah içine sinen bi renk olur..
kızlar kendime yorgunluk kahvesi yaptım içmek isteyen varsa buyursun gelsin onada yapim
amiiiiiiiinnnn
desene sende benim gibi küçüklükten başladın beyazlarla savaşa benim yaşıma gelince yandın
keşke azıcık beyazım olsa
herkes beyazları sayar ben kahverengilerimi anca sayıyorum
kızlar kendime yorgunluk kahvesi yaptım içmek isteyen varsa buyursun gelsin onada yapim
bana sütün içine çok az kahve olsun lütfen iyi gider bu saattee..
arkadaşlar bir merhaba diyeyim çıkayım dedim sigara böregi sarıcem evi toplcem vs sonra görüşrüz olrmuyarım 5 çıkıcem iştne normal gündede 6 çıkıcem 7 çıkmıcem artık sag olsun enişten işindende evindende geri kalma dedi ben kaçtım yarım işşallah işlerim biterse girerim ne işmi yapıcem dr bir düşünüyüm :44::44:
nevresimler degişicek
ev dip köşe temizlenicek
dşa kabinden tutunda c kadar ilaçlanıcak
yemek tatlı yapılıcak
ev dip köşe temizlenecek
ütü yapılıcek daha iş bulrm kendime ben beyazlıları yıkıcem arkasından nevresimleri işşallah b işler biterse gelirim
kendinize iyi bakın olarmı
Ince issss
offf offf sormayin o kafini nir azarlarlar bide biseyin yok diyolarkadinin maasi var evi var kocan bagi var
yasli kocasi yok yanlarina siginmis canim yaa ne dualar etti
Hee kiz listeyi gormedinmi tiksmis gibiyim sankim ben we asagida tik yokkkneyse bakak da gorek
ben severim ama pek içmemeye çalışıyorum ne kadar doğrudur bilmem ama hamile olmaya engelmiş
sana afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?