Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlı olsun Allah bol kazanç versin cnm

beyazar canım benım ırsı cocukukdan berı cıkıyo bıde cok yıprandı uzadı belıme kadar ama cansız duruyo oyuzden kestrp boyatmak ıstyorum :26:

benimde var biraz beyazım ama hiç boyatmadım saçımı,
hiç bir renkte karar kılamadım en güzel yine benim saç rengim geliyoo
erteledim erteledim şimdik zaten boyatmam...

inşallah içine sinen bi renk olur..

ayyy çok güzel duygular bunlar ya bende bir kez hamile kaldım 6 haftalıktı düşükle sonuçlandı o kadar erken olmasına rağmen cebime tlf koydurmazdı eşim çocuğuma radyosyan yayma derdirabbim yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip eyle bize

beyazar canım benım ırsı cocukukdan berı cıkıyo bıde cok yıprandı uzadı belıme kadar ama cansız duruyo oyuzden kestrp boyatmak ıstyorum :26:

Canim dondermemi yapiyon tesbihlee onu biliyom ben hatta bise icin okumustum kabul olmustuuu:13:

evet canım gerçekten oluyor kardeşimde yaptı hemen dileği gerçekleşti
kardeşime eşi dediki ben kamyon ayarlayacam sende eşyaları topla yarın taşınacaz dedi ama kardeşimin burdan hiç gidesi yoktu
ve akşamına eşi geldi dediki ben işe girdim kalıyoruz dedi başka şeylerde var tabi ama kendime hiç fursat bulamadım başkalarına okumaktan sanki onların derdi benimkinden daha önemliydi onların sorunları çözülsün istedim

sorma ya bend ehep erteledımm bakaım bu sefer sacım cok cansız oldu bıde hem boya hem kendı rengı var yarım yamalak bısey oyuzden boyatayım dıyorum ama bakalım

evet çok güzel bu duyguları yaşamakkk...
erkekler de çok sendrom yaşıyolar aslında ama belli etmiyolar..
amin canımmm inşallah buradaki herkesin en yakın zamanda hamişlik haberini alırız..
sorma ya bend ehep erteledımm bakaım bu sefer sacım cok cansız oldu bıde hem boya hem kendı rengı var yarım yamalak bısey oyuzden boyatayım dıyorum ama bakalım

hayırlısı diyelim o zaman..
inşallah yavruşun gelir boyatamazsın diyim yinede içimden geçen bu çünkü..

kızlar kendime yorgunluk kahvesi yaptım içmek isteyen varsa buyursun gelsin onada yapim

amiiiiiiiinnnn

desene sende benim gibi küçüklükten başladın beyazlarla savaşa benim yaşıma gelince yandın

keşke azıcık beyazım olsa
herkes beyazları sayar ben kahverengilerimi anca sayıyorum

arkadaşlar bir merhaba diyeyim çıkayım dedim sigara böregi sarıcem evi toplcem vs sonra görüşrüz olrmuyarım 5 çıkıcem iştne normal gündede 6 çıkıcem 7 çıkmıcem artık sag olsun enişten işindende evindende geri kalma dedi ben kaçtım yarım işşallah işlerim biterse girerim ne işmi yapıcem dr bir düşünüyüm :44::44:
nevresimler degişicek
ev dip köşe temizlenicek
dşa kabinden tutunda c kadar ilaçlanıcak
yemek tatlı yapılıcak
ev dip köşe temizlenecek
ütü yapılıcek daha iş bulrm kendime ben beyazlıları yıkıcem arkasından nevresimleri işşallah b işler biterse gelirim
kendinize iyi bakın olarmı

bende cok faza var aba ya bagayınca beı degılde babamda bu kadar beyaz yok

merhaba canım bukadar işi bitirde sen gelmesende olur

seni bekliyolar diyom hamiş olmak için uğursuzluk sende abow iyiki senin altında diilmişim kız yoksa daha beklermişim hürden sana kadar hepiciğim hamiş kalmışız kız çok şaştım sıra sende kuzum kalda diğerlerininde kısmeti açılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…