Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyi akşamlar kızlarr
nasılsınız?

yarın doktora gideceğizz
heyecanlyım muhtemelen ikili testimiz yapılacak inşallah bi sorun çıkmaz
bide artık kolları bacakları hareket ediyor onu izlicez inşallahhhhh

ooh ne güzel korma cnm inş bişiy olmaz miirak etme

inşallahhh canım yaaa
ya ne garip dimi endişe hiç bitmiyooo
hamile kalana kadar bi sıkıntı,,
kalınca sağlıklımı,öylemi,böylemi.. hiç bitmiyoo

rabbim hepimize sağlıklı hamişlikler versin ,yavruceklerimizi sağlıkla kucakımıza alalımm..
buradaki herkese her zaman dua ediyorum..

ınsalah temız cıkacak canım kabını ferah tut ayda kac kez gorukuyosunuz bebegı ben osam her dk gıtmek ısterım

hımm bende ılk kı begendım de 2 tenıme yakın bakalımm canım ınsallah kırmzı kartı yememde 9 ay kalır

hayırdır canım değişiklik içinmi boyayacaksın saçını yoksam beyazların mı var..
canın değişiklik istiyosa bilmem de,
eğer beyazlarından dolayı ise inşallah bu ay hamiş kalırsında seninde "anne beyazların" olur

eroşcum inşallah güzel haberlerle dönersin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Ayyyy sorma cnm ya hamile kalana kadar kaldım mı acaba bu ay mı şu ay mı niye olmadı diye endişeleniriz..hamile kalınca tutundumu bişiy olmasın ne zaman görüncek kalp atışı vs vs diye endişeleniriz doğum ayrı o ayrı hayat hep endişe yaww:18::18:erkekler ne rahat yabizde endişe bitmez anam

eroşcum inşallah güzel haberlerle dönersin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

amin canım sağolasınn
şu hamiş halimle rabbime yalvarıyorumkii hiçbiirimizin kucakını boş bırkmasınn,herkese yaşatsın bu duyguları ve bu endişeleri(endişe etmek bile güzel hamişken)
hepimiz anneliği tadalım inşallahh
rabbim duy sesimizi kabul eyle dualrımızı

beyazar canım benım ırsı cocukukdan berı cıkıyo bıde cok yıprandı uzadı belıme kadar ama cansız duruyo oyuzden kestrp boyatmak ıstyorum :26:

hoşgeldin cnm hayırdır niiden yoruldun çalışıyomusun tatlım:26:

hoşbuldum canım eşim bilgisayar tamiri parçası sıfır ve 2. el bilgisayar üzerine dükkan açtı dükkana ben bakıyorum eşim genelde dışarda müşteriye falan gidiyo akşam geldim namaz kıl yemek yap ev temizle derken yeni oturdum ondan yorgunluğum

evet katılıyorum hep telaşemiz var
ama benim kocam rahat değil kız..
zavallım hep bizi düşünüyo
midem bulanıyomu:120:,yimek yedimmi,ağrım varmı,psikolojim iyimi,hamişlik zorluyomu,acaba kilo alınca hayatım zorlaşacakmı:18:,8-9 aylarda nasıl uyuyacağımm... valla he bunları düşünüyo kocişimm, benden çok endişelii ben kendimi düşünüyorum o hem bebeği hem beni düşünüyo, canım kocamm....

aminnnnnnn inşallah rabbim duysun sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…