Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

turşunun suyuna ne koyuyon peki gene sirke limon tuzu falan konmuyomuu?

amiiiiiiiinnnn

keşke azıcık beyazım olsa
herkes beyazları sayar ben kahverengilerimi anca sayıyorum
ahh nazom ahh
o beyazlar güzel şeyler için olmuş olsa insan gurur duyar..
benimkiler 2-3 senedir iyice çoğaldıı yavrumun hasretindendir herhalde başka derdim yoktu çünküü

bak geçen başak lada konuşmuştuk şimdikten sonra çıkan beyazlar annelik beyzları isterse tğm saçım ağarsın umurumda değil..
kolay gelsin paşacım sana
allah yardımcın olsun..

anaam senin kocişte amma pasaklıymış kız madem dağıtıyo bıkıran kadar sende toplama dağıt bi müddet sonra kendi sıkılcaktır aradığı şeyi yerinde bulamayıncaa temiz kıyafet bulamayınca falan benim kociş öle diil neyseki temizdir düzenlidir

sabahda yedir kız daya pekmezüüü öle hemen etki etmeyebilir 1-2 ay yedir yada içir

canım ben ona neler yapmadımki keçiboynuzu aldım kaynattım suyunu içirdim pekmezini yedirdim en son bir çerçide macun gibi bişe yapıyomuş sperm arttırmak için içinde fındık ceviz tarçın pekmez bişeler daha vardı ondan yaptırdım yedirdim ama sonuç bu ilk yaptırdığımızda 35 milyon olan sperm 6 milyona düşmüş

merhaba canım bukadar işi bitirde sen gelmesende olur

amin canlarım yorgnlktan sızmazsam bir yerde gelrim sözben çıkıyorm görüşrüz gelenlere çok selam

aylardır bizi hiç takmayıp merak ettirdiğin için topik toplantısında sana bi ceza verilemsi gerektiğine karar verildi

ben yapmayalım dedim ama topik müdavimleri ısrarla senin cezalandırılmanı istedi:101:

anaa iftiracı karıya baak kız biz nezaman didik len öle bişiii kendi düşünmüş dimiş bide bize suç atmıış hıh

tşk ederim canım gerçektenmi ilk kez duydum ama ben çok severim kolayda vazgeçemem gibi

ne bileyim bende duyduğumdan beri çok fazla canım çekmezse içmemeye çalışıyorum

valla benim 13..14 yaşlarından beri var ama benim için o yaşlarda çok güzel geçmedi yani hiçte güzel günlerde çıkmadı
ama ben çok takıyorum geçen günde eşim bidaha saçı boyatmak yok diyor genç göstermiyim diye
çünkü pazartesi günü bana vaktin olursa ayakabımı boyarmısın dedi bende sonra unuturum şimdi hemen boyayım dedim
tam boyarken ev sahibiyle bir akrabası yukarı çıkıyordu bana babana söylede buraya lamba taksın dedi
bizim katın lambası kesmişti bende takıyoruz hep kesiyor dyusunda sorun var dedim neyse eşime bunu anlatınca bozuldu bidaha saçı boyatmak yok dedi çünkü bu olaydan bir hafta öncede böyle alışverişte birisi aa hanımın pek gençmiş dedi adamın psikolojisi bozuldu üstüste böyle şeyler yaşayınca daha neler var

hadi yaa ay çok güldüüm bizimkide bana karşı ala etmezde araba kullanırken falan hatal gelen geçene eder alışmış ağzı askeriyeden kızıyom hep bende etme ağız alışkanlığı olcak çocuk oluncada ağzından kaçar edersin falan öğretme çocuğa öle şeyler diyom

bızde bu olayları yasıyoruz hatta en son dugune gıttgımde bana kadın ogluma alayım dedık ben 2 sene lık evlıyım dedım oyuzden cok ksıkanıyo

kızlar ben cıkıyorummm yarın sabah erken kalkacam kuafore gıdecem ordan esım kuzenn sozune gıdecem yarından sonrada esım ızne ayrııyo bı hafta kocam evde olcakk:119::119::119::119:

ay 2 saat önce bi gürültü figan sokaktan bı çıktıkki kadın nasıl bağırıyor kendinden geçmiş çocuğuna araba çarpmış tam bizim kapının önünde kadın nasıl kucaklamış çocuğunu hastaneye koşuyor
arkasından tesadüfen mahalleden geçen polis sesleniyor dur götürelim diye kadın hiç kimseyi duymuyor bı hışım hastaneye koşuyor allahtan hastane yakındı sonra polis telsizle konuşurken çocuğun iyi olduğunu duyduk içim rahatladı ama elim ayağım nasıl titriyor
ALLAHIM dedim olmayan bir çocuk için üzülmek böyle bişeyden üzülmekten daha kolay kendi çocuğum olmadığı hatta tanımadığım halde nasıl kötü oldum ama çok şükürki çocuğun bişeyi yokmuş

hadi yaa nasıl düşmüşki okadaar ne kadar süre vardı peki testler arasındaa? yaşı ilerledikçede azalıyo olabilir canım yada belkide fazla speymen çıkmamıştır o an olurmu olur üzme kendini okadarda az diil sayı sonuçta sadece 1 tanesi başarıyor önemli olan hareketliliği eşiminki %60 tı seninki ne?

bızde bu olayları yasıyoruz hatta en son dugune gıttgımde bana kadın ogluma alayım dedık ben 2 sene lık evlıyım dedım oyuzden cok ksıkanıyo

bende 15 senelik evliyim diyince çok şaşırıyorlar ALLAH tan kıskançlık yapıp beni kısıtlamıyo
eniştem eşime diyorki seninkide bişeymi diyor ablamıda eniştemden istemeye geleceklermiş az kalsın

kızlar ben cıkıyorummm yarın sabah erken kalkacam kuafore gıdecem ordan esım kuzenn sozune gıdecem yarından sonrada esım ızne ayrııyo bı hafta kocam evde olcakk:119::119::119::119:

tamam canım bol bol gezin tozun tatilin tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…