tatlım yeşil domatesleri alıyosun güzelce yıkıyosun büyük bi leğene dilimliyosun sonra tuzluyosun kaya tuzuyla tabi
sonra bigün bi gece bekletiosun iyice yumuşuyo suyunu salıyo sojnra onları avucunda sıkıp bidona yerleştiriosun güzelce üzerinede suyunu veriyosun
15-20 günm sonra olmuş oluyo sonra pişireceğin zaman bunları bikaç saat önceden çıkarıp suya koyuyosunki tuzu gitsin sonra bol soğanlı kavuruyosun çok lezzetli oluyo
istersen üzerine yumurtada kırabilirsin
bende cok faza var aba ya bagayınca beı degılde babamda bu kadar beyaz yok
ahh nazom ahhamiiiiiiiinnnn
keşke azıcık beyazım olsa
herkes beyazları sayar ben kahverengilerimi anca sayıyorum
kolay gelsin paşacım sanaarkadaşlar bir merhaba diyeyim çıkayım dedim sigara böregi sarıcem evi toplcem vs sonra görüşrüz olrmuyarım 5 çıkıcem iştne normal gündede 6 çıkıcem 7 çıkmıcem artık sag olsun enişten işindende evindende geri kalma dedi ben kaçtım yarım işşallah işlerim biterse girerim ne işmi yapıcem dr bir düşünüyüm :44::44:
nevresimler degişicek
ev dip köşe temizlenicek
dşa kabinden tutunda c kadar ilaçlanıcak
yemek tatlı yapılıcak
ev dip köşe temizlenecek
ütü yapılıcek daha iş bulrm kendime ben beyazlıları yıkıcem arkasından nevresimleri işşallah b işler biterse gelirim
kendinize iyi bakın olarmı
canım zaten evde vardı keçiboynuzu pekmezi bende her akşam 2 kaşık yediriyorum haftaya cuma tekrar verecek tahlil bakalım değişecekmi değerler
offf sabah sabah kocamla kavga ettik adam huy edindi üstünü salonda çıkarıyo eşofmanlarını salonda çıkarıyo banyo yapıyo bornozu salona bırakıyo sabah yine çıkarıyodu çıkarma dedim şakayla karışık konuşuyoruz böyle birden kes çene yapma dedi bana bozuldum çok kahvaltı hazırladım çağırıyorum gelmiyo duymuyomusun dedim yemiycem dedi yemiycektn de niye hazırlattın dedim ben yiyceğimi yedim sabah diyo hazırlamadan söyleseydi bnde hazırlamazdımçok moralim bozuldu ya haksızmıyım çok kötü konuşuyo bana bu ara kadına söylenmiycek laflar ediyo küsüm ama konuşmıycam özrü duyana kadar
sabahda yedir kız daya pekmezüüüöle hemen etki etmeyebilir 1-2 ay yedir yada içir
merhaba canım bukadar işi bitirde sen gelmesende olur
ahh nazom ahh
o beyazlar güzel şeyler için olmuş olsa insan gurur duyar..
benimkiler 2-3 senedir iyice çoğaldıı yavrumun hasretindendir herhalde başka derdim yoktu çünküü
bak geçen başak lada konuşmuştuk şimdikten sonra çıkan beyazlar annelik beyzları isterse tğm saçım ağarsın umurumda değil..
kolay gelsin paşacım sana
allah yardımcın olsun..
aylardır bizi hiç takmayıp merak ettirdiğin için topik toplantısında sana bi ceza verilemsi gerektiğine karar verildi
ben yapmayalım dedim ama topik müdavimleri ısrarla senin cezalandırılmanı istedi:101:
saol bebemmm darısıbaşına bebe doğmadan tmizlik şart sanadaaaa cnm hayırlısı olsun inşallah sorunsuz çıkar ya tüpbebeğe gerek kalmaz
güle güle otur pislet cnm temzlik gibisi yok
tşk ederim canım gerçektenmiilk kez duydum ama ben çok severim kolayda vazgeçemem gibi
ahh nazom ahh
o beyazlar güzel şeyler için olmuş olsa insan gurur duyar..
benimkiler 2-3 senedir iyice çoğaldıı yavrumun hasretindendir herhalde başka derdim yoktu çünküü
bak geçen başak lada konuşmuştuk şimdikten sonra çıkan beyazlar annelik beyzları isterse tğm saçım ağarsın umurumda değil..
kolay gelsin paşacım sana
allah yardımcın olsun..
kız bişi söylimmi benim tocam küfür neyim etmez sinirlenince bazen kötü konuşur da
ben araba sürerken çok tahammülsüz olurum küfrederimadam donakalır
geçen bana diyorki arvat eyiki erkek olmamışsın
şeyin yok böyle küfrediyon olsa napardın
amin canlarım yorgnlktan sızmazsam bir yerde gelrim sözben çıkıyorm görüşrüz gelenlere çok selam
ne bileyim bende duyduğumdan beri çok fazla canım çekmezse içmemeye çalışıyorum
valla benim 13..14 yaşlarından beri var ama benim için o yaşlarda çok güzel geçmedi yani hiçte güzel günlerde çıkmadı
ama ben çok takıyorum geçen günde eşim bidaha saçı boyatmak yok diyor genç göstermiyim diye
çünkü pazartesi günü bana vaktin olursa ayakabımı boyarmısın dedi bende sonra unuturum şimdi hemen boyayım dedim
tam boyarken ev sahibiyle bir akrabası yukarı çıkıyordu bana babana söylede buraya lamba taksın dedi
bizim katın lambası kesmişti bende takıyoruz hep kesiyor dyusunda sorun var dedim neyse eşime bunu anlatınca bozuldu bidaha saçı boyatmak yok dedi çünkü bu olaydan bir hafta öncede böyle alışverişte birisi aa hanımın pek gençmiş dedi adamın psikolojisi bozuldu üstüste böyle şeyler yaşayınca daha neler var
canım ben ona neler yapmadımki keçiboynuzu aldım kaynattım suyunu içirdim pekmezini yedirdim en son bir çerçide macun gibi bişe yapıyomuş sperm arttırmak için içinde fındık ceviz tarçın pekmez bişeler daha vardı ondan yaptırdım yedirdim ama sonuç bu ilk yaptırdığımızda 35 milyon olan sperm 6 milyona düşmüş
bızde bu olayları yasıyoruz hatta en son dugune gıttgımde bana kadın ogluma alayım dedık ben 2 sene lık evlıyım dedımoyuzden cok ksıkanıyo
kızlar ben cıkıyorummm yarın sabah erken kalkacam kuafore gıdecem ordan esım kuzenn sozune gıdecem yarından sonrada esım ızne ayrııyo bı hafta kocam evde olcakk:119::119::119::119:
gızlar nassınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?