hoş bulduk canım..nasılsınn
iiyim cnm sen nasılsın görüşmeyelii
saol bnde iyiyim : ) yuvarlanıp gidiyoruz işte değişik bişey yok .. monoton bi hayat
Hoşgeldiniz hanımlar
cnm senin bebiş calışmaları ne alemde:26:düşük felan olmuşmuydu..:44:
yok..hiç hamilelik yaşamadım..pkoluyum..1 yıl tedavi gördüm bi aşılamam var oda tutmadı..tedaviye ara verdim...
Hosbuldukkk cnmmmmm napionnn deryaaaamcok hosuma gidiyoooo
yok..hiç hamilelik yaşamadım..pkoluyum..1 yıl tedavi gördüm bi aşılamam var oda tutmadı..tedaviye ara verdim...
nazocuum sana 100 tane elham okudum cnm..pasacım geçen yazdıklarında etkilendim sanada 100 elham okudum gönderdim cnm borçların ve bebiş içininş Allah hepimize yardım etsin kızlar... ya bu arada valla daha çok okumak isterdim ama kızlar kusura bakmayın yaa valla bu kadar okuyabildim anca...sevinç maşallah annem kız ne güzel okuyon öyle 5oo felan Allah razı olsun valla yaa...kız ben şuncacığı okurken zorlandım sayıyı felan karıştırdım bi ara..:97:
Ayen karisi kankanin isini hallettim smiley gorgusuzu nerdeysr hepsini koymus
Hos geldin kuzumbelosta benim bebeem
hosbulduk ablacımne gıyecegımı buldum bu arada ayakkabıda aldık
yarın sabahdan gıtcemm kaynamda sınır oluyo
ohhhh ne guzelll ayakkabin hayirli olsun canim git tabe kaynas insanlarla kaynosta kriz gecirsin
eger kırmızı kartı gorursem saclarımı boyatacam bakınsana bı su ıkı renkden bana hangısı yakısır :44::44::44:Eki Görüntüle 520145 Eki Görüntüle 520146
Canim insallah yemezsin
ilk renk yakisir yasina iyi gider bence digeri cok olgun gosyerir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?