netten baktımda kuru incir diyo bnmde hiç istek yok koca yanıyo napsamki
Napcaz biz böyle yaa bi çare yokmu acabaa
he ya cok çalışıyo şikayetçiyim akşam geç geliyo sabah 10da gidyo akşam 8,5da geliyoevt valla basakk makarnanın cesıtlerınee master yapmıss makarnanın kızartmasını bıle yapıormussevt kanka kendı ısı ya ıstedıgı saatte gelıo benımkıı senınkı cok calısıyorr heraldee
Aynı durumdayız
ya benide cilveli işveli biliyolar ama yatakta cok başarısızım kabul ediyorum :18::18:valla ben hep surunduruyomm adamıııcaresı bence yok cnm ya yapı meselesı benı tanıyanlar cok cılvelı bırıyım sanıyorr mesela ama alakam yokkk :26::26::26:
valla ben hep surunduruyomm adamıııcaresı bence yok cnm ya yapı meselesı benı tanıyanlar cok cılvelı bırıyım sanıyorr mesela ama alakam yokkk :26::26::26:
he ya cok çalışıyo şikayetçiyim akşam geç geliyo sabah 10da gidyo akşam 8,5da geliyo
başaktan makarna çeştlerini alıyım nede olsa masterlı karı
ya benide cilveli işveli biliyolar ama yatakta cok başarısızım kabul ediyorum :18::18:
annemde kızartıp pilav gibi pişirirdi çok severdm aklıma geldi bak yapıyım bi ara şehriye pilavı gibi oluyo tadıhanı makarnayı ısıtıoyosun kıtır kıtır yanıyooo ya oyle yapıyomuss en cok onu sevıyomusssbu karıyı bomba yaa
Cidden benide öyle sanıyolar ama yapımda yokk
koca şikayetçi artık morali bozuluyo sonra bana sarıyo kızıyo işteben başarmak ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmm
annemde kızartıp pilav gibi pişirirdi çok severdm aklıma geldi bak yapıyım bi ara şehriye pilavı gibi oluyo tadı
süper oluyo ama varyagercektenmııııııyımısss
keşke öyle olsam sexy iç çamaşırlarından başka numaram yok kocamda o numaralara tok artık bakmıyo bileselamlar
bakıyorum hepiniz dertlisiniz bende görünüşte utangaç çekingen görünürüm ama aslında tam tersiyim
süper oluyo ama varya
keşke öyle olsam sexy iç çamaşırlarından başka numaram yok kocamda o numaralara tok artık bakmıyo bile
selamlar
bakıyorum hepiniz dertlisiniz bende görünüşte utangaç çekingen görünürüm ama aslında tam tersiyim
denerim çarşıdan alıyımdabenim pek yoktur seksi çamaşırlarım geceliklerim zaten sende istek varsa çamaşırada gerek yok gibi bi şey çıkıyo ortaya
keçi boynuzu varya o çok işe yarıyor istek açısından deneyin bi
selam karılarbugün slm veriyim dedim:
ayyy bugün korkunç bir rüya gördüm kabustuu
kaynanam bizim evin anahtarından kendisine bi kopya yaptırmıştı
bi bakıyorumki çat kapı giriyorr
hayırdır anne nasıl girdin sen , diyorum
kendime anahtar yaptırdımdiyerek rahat rahat oturuyor
anahtarı nasıl alsam diye planlar yapıyordum
şükürki uyandım
şaka diil ama hakikaten çok korktum
ayyy bu kabusu ben resmen yasadim yan dairelerde otururken zili calarmis duymazmisim
kari cat anahtarla girerdibirgun hamileyim balkona camasir serdim iceri bir girdim bu salonun ortasinda
bayilacaktim korkudanhayirdir anne dedim zili caldimda
duymadin dedibende tel acsaydin o zaman dedim orali bile olmadi
Ewet kaynimi cok sewerim
kaynos haric hepsini sewiyom
sana cok ozendımmm ama malzeme bu yapacak bıse yok
denerim çarşıdan alıyımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?