Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he ya cok çalışıyo şikayetçiyim akşam geç geliyo sabah 10da gidyo akşam 8,5da geliyo
başaktan makarna çeştlerini alıyım nede olsa masterlı karı

he ya cok çalışıyo şikayetçiyim akşam geç geliyo sabah 10da gidyo akşam 8,5da geliyo
başaktan makarna çeştlerini alıyım nede olsa masterlı karı

hanı makarnayı ısıtıoyosun kıtır kıtır yanıyooo ya oyle yapıyomuss en cok onu sevıyomusss bu karıyı bomba yaa

yoklugundaa degerını anladıkk ne olur artıkk dööööönnnnnnn sevınccc nerdeysen döööönn bız sensız yapamıyooozzz dööööööönnn

selamlar
bakıyorum hepiniz dertlisiniz bende görünüşte utangaç çekingen görünürüm ama aslında tam tersiyim

makarna dediniz canım çekti benim kocada hiç tercih etmez makarnayı pek yemekten saymaz
italyan lokantasında çalışmış gençliğinde(sakın kocam duymasın)bıkmış makarnadan
bende tam tersi makarna hastasıyım

Son düzenleme:
süper oluyo ama varya

keşke öyle olsam sexy iç çamaşırlarından başka numaram yok kocamda o numaralara tok artık bakmıyo bile

benim pek yoktur seksi çamaşırlarım geceliklerim zaten sende istek varsa çamaşırada gerek yok gibi bi şey çıkıyo ortaya
keçi boynuzu varya o çok işe yarıyor istek açısından deneyin bi

ay buna çok güldüm artık kafanda neler vardıda rüyana girdiyse bunlar
yada biyerin açıkta kalmış

ay seninki başka bişey zaten ALLAH tan kurtulmuşun

sana cok ozendımmm ama malzeme bu yapacak bıse yok

bukadarcıkta olsun adam 7 sene bekledi beni beklediğinede değsin yani
seninde vardırda ama altında yatan sebepte vardır önce onu bulman lazım doktora gitmeyi düşünmedinmi hiç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…