Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duru nirdesin sen kac gundur![]()
kuzucum okula gidiyorum ya çok yoruluyorum dinleniyorum geç saatlerde giriyorum ondada kimseler olmuyor sen naptın nasılsın bakiiim tatlımmm![]()
ayyyyyy delimi nedir anasi ogretmemismi wc isenecegini
benim oglum acik havada bile saga sola isemezirencccccc
ay valla elim ayağım titredi sinirden ama konuşurken görsen mangalda kül bırakmaz ama hiçde konuştuğu gibi değil
kızınıda bezliyor geceleri çocuk bezi çıkarıp atmış arkadaki kömürlüklerin üstüne bende ay bunu kim atmış dedim gülerek benim kız atmış dedi ama onu ordan alıpta çöpe atmadı ama başkası yapsaydı kıyameti koparırdı ve çocuk ikinciye attı bezi iğrençki ne iğrenç
aynen ben çocukken sokakta yapamazdım ne kadar sıkışsamda şimdide denizde yapamam wc ararım denizde![]()
Bende ayni oglumla mucadele veriyorum 1. sinifa tekrar baslamis bulunuyorum :96:
Benim oglumda oyle okulda wc ler pis diye girmiyor cocuk ewe zor yetisiyor ne rahat insanlar varya tivbe tovbeee
kuzucum çok kasma ya artık 1.sınıflar anasınıfının tekrarı çok esnek herşey eskisi gibi değil ama tabi ah siz veliler valla çocuklardan betersinizzzzaccık rahat olun anacım herşey yoluna girerr
![]()
ayyyyy bir yogurttt mayalamisimkiiii kalip maasallahhhhh
![]()
kuzucum çok kasma ya artık 1.sınıflar anasınıfının tekrarı çok esnek herşey eskisi gibi değil ama tabi ah siz veliler valla çocuklardan betersinizzzzaccık rahat olun anacım herşey yoluna girerr
![]()
o birinci sınıf derslerini kaç kez yaptım baktığım iki kızında birinci sınıflarını
yeğenlerimin, arkadaşımın kızının derslerini ooo okadar çok ki ben bile hatırlamıyorum
ALLAH tan bu sene öğlenci yeğen, kardeşimde erken geliyor derslerinden kurtuldum![]()
canım anne nasıl öğretirse çocukta öyle olur elinde tel konuşup durmaktan kendini rahat bıraksınlarda ne yaparsalar yapsınlar
valla ya benide buluyorlar okadarda dikkat ederim kimseye zararım olmasın tozum pisliğim gitmesin diye
ama herkes aynı dikkati göstermiyor ne yazıkki
Ayy nazo kurtulmussun sen ne guzel
insanlar cok bencil cnm maaleseff
ben cikiyom kizlar iyi geceler![]()
Ayy sorma cnm yaa bu cizgi calismasi bitirdi beni :96:
yapar dimi daha parmaklari minicik yapamiyor deyipte anasinifina postalarlar diye cok korkuyom
zaten 2 sene gitti anasinifina :96: yapa yapa alisiyor biraz