Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydnnn Millet!!!!!!!

Nerde bu millet , nerde bu devlet!!!!!!

Ben kahvalti hazirliycammmmmm gorusuruk

Gunaydnnn Millet!!!!!!!

Senin koca nirdeeee. Pazar pazarrr??

Ben simdi guzelllll bir kahvalti hazirliycemmmmmm
yedirdim içirdim saat 10da işe gönderdm kendi işi olunca işleride cok yoğun olunca evde kalamıyo pazar günü bile
bu saate kahvaltımı kalır kız benm öğlen yemeği vaktim geldi

Gunaydnnn Millet!!!!!!!

bu satte kahvaltımı olur

afiyet olsun
Gunaydnnn Millet!!!!!!!

bu satte kahvaltımı olur

afiyet olsun
herkes kocasının yanında galiba benm kocam yok
bu mesajı görünce dayanamadım

ağlama ağlak karı

benimkide yok:101:

bende dolabımı düzeltiyom

bu satte kahvaltımı olur

afiyet olsun

bu satte kahvaltımı olur

afiyet olsun

bu mesajı görünce dayanamadım

ağlama ağlak karı

benimkide yok:101:

bende dolabımı düzeltiyom
bugün cok ağlak oldum her boka gözüm doluyo
hele bu resmi görünce
nasıl ağlamıyım

canımdaha geçen günde okudum buna benzer bi haber
artık nasıl bi psikolojiyle yada hastalıkla yaptıysa söyleyecek laf bile bulamıyorum
benim yavrlarım her dogdugnda ben onlarla öldüm 22 eylül oglmun ölüm yıldönümüydü unttn işler yüzünden kendimi asla affetmiyorm psikolojisi bozk galiba böylelerinin rabbim bizleri böle yapmasın
canım sakın kızma bana olrm 2 oglumda ilşkiye girmedigim halde dalga geçtiler hadi sen rahat drmamışındırda ondan düşmüştür dedilerokadar riskli gebeliklerim oldki eşim beni öpmüyodu bile aramıza yastık koyyod bebege zarar vermesin diye öpmememside birşey hissederimde rahimi uyarırım diye allah var eşim benden çok çekti ömürümde 8 ay bir araya gelemedik

ne yiyosa açık bifeden

tıkınıyodur şimdiaz yese bari
seviyorm kız seni kanım kaynadı sanayanımda olsaydın seni öpücüklere bogardım
lale devri toprak bildinmi başak
ay dizi sapıtmaya başladı ya hürremde çostu ne olyo b dizilere ya hep boykot ediyorm seyretmicem diyorm gene kendimi başında bluyprm eşimde dalga geçiyo adamın biri seytermicektide neysediyor
Gunaydnnn Millet!!!!!!!

rapor veriyorm hemencik
sabah 8 kalktım evi topladım levebaya gittim beyazlıları makinaya attım sarıldım kocişime uyudum
10.30 kalktım elimi yüzümü yıkadım renklileri aldım ipten beyazlıları astım
24 tşört 3 pantolon 2 atek 2 gömlek ütüledim
kol böregi yaptım eşime
anam ütüyü görünce gözüm korktu
mutfagı hallettim 2 tepsi çıktı dmanı üstünde gelin yiyek dicem tadına bakmadım eşim yer artık
akşamada zeytin yaglşı pırasa istiyor canım tarhana çorbam varda yanına börek var yeter galibahalam gelicek kirayı almaya evi kiraya verdi 1 ayı geçicek kira bende olalıkalkayımda yemekleri ocaga atıyım ben kocişim söz verdi gezmeye gidicez aktara gidip ylaf kepegi alıcem pazartesi dkana başlıyom denemdigim bir o kaldı bakalım maffak olabilicemmisizlerden ne haber ne var ne yok:44:sabah kahvaltı hazırlıcem eşim bayat ekmege soso yapıp mikradalgaya atıyo enfes oluyo dedim paşa kalkta ondan yap sen geri y sonra seism yükseldi tartışmaya başladım terledim bak ütü yapa yapa dedim oda sesli konuştu ben sayıyırym adam prrofetörül getirmiş yermisin diyor len dedim ben bir agzımın tadıyla senle kavga edemicem dedim yok didi seviyorm ben b adamı allah yollugnu vermesin ömür versin işşallah çok istiyorm evladını dogrmayı işşallah 4 bebegimde ve ondan sonrakileride alırım 4 bebebgi zamanında dogururum bu mutllugmu yaşarım herkezle sizlerle
herkes kocasının yanında galiba benm kocam yok
kıyamam benimkide çalışıyodu bgün çalışmıyo
bugün cok ağlak oldum her boka gözüm doluyo
hele bu resmi görünce Eki Görüntüle 520884
nasıl ağlamıyım

ay ne ka güzelll

Paşacmm nasılsınn
İşten çıkmışsın hayırlısı olsun kuzumm

canım çıkmadım çıkarıldım malesefkariyerim başlamadan bitti eşimde gitme artık işe diyor aman ne yapayım ablamın kızının nişanı var 28 ekimde bayramın 4 günü ona gidesim var hem biraz hava alıırm degilmi

arıycam bnde kocamı akşam yemeğe götürsün beni
sorma ya resim yaktı içimi

ahh cnm ya ne kadar açık sözlüsün seni tebrik ediyorum

ben olsam asla çıkarıldığımı söylemezdim

benmde kaynadı yavrumtombişim benmmmmmmmm

inşallah Rabbim nasib edicek tez vakitte beklemezsin daha fazlaa

gümüş hatun sen sabaktan beri burdasın yavrum topikin bekçisi oldun:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…