canım hep şöyle dua ediyorm işşallah diyorm rabbim bana nasip etsin bakmayıda anlasın desin içinden allahım ben ne yaptım bu gelinime çok pişmanım desin on istiyorum kötü bir gelin olsam içim yanmıcek bayrama 1 hafta kala gider evini dip köşe temizlerim tatlıdan tutta dolmaya kadar yaparım ama bana yaptıgına bak kadının öteki eltim agzınada etse kızmaz erkek kardeşinin kızını aldı nasıl olsaiyide old kavga ettigim hamilelik düşünüyorm bahanem olr ögrenmesin hamile oldugumu ben bebegimede eşimede yeterim
canım eşime yapıyorm o yicek az öz yapıcem okadar 2 günlük hemde
bendede üzüm var atayım ocaga pişriyimde eşim içer
Blgur pilavını yarım bardaktan yapıyorm yetiyorfasülyeyide 2 avç koydm salatayıda minnacık tabakta yapıyom temem ben akşama tavk yogrt yicem
hahahahaaaa çok komik
iyi yapıyosun tatlım elleine sağlık
kızlar bebişlerinize klasik müzik mesela mozart yada yunus sesi dinletin nası kıpırdıyolar anlatamam
aaa bayıldııı gülmekteeennnn
tatlım ben klasik müzik dinlettim baya bi ama pek bi kafa ütüleyici şimdi sakin bi müzik buldum
ayrıca yunus sesi korkutucu geldi bana:18::18:
bak ayen hanım ben sennle hiç muhatap olmadım sen buradaki herkese sataşacağını kavga edeceğini zannedebilirsin ama bana bunu yapamazsın
haddini bil
tatlım ben klasik müzik dinlettim baya bi ama pek bi kafa ütüleyici şimdi sakin bi müzik buldum
ayrıca yunus sesi korkutucu geldi bana:18::18:
öylemııı bence yazdıgına bakkk gercekten komık olan sensınnn bencee senn o gözlerınıı ıyıı accc ve bakk kım kavga etmek ıstıyorrrrrr benı sınırlendırmee sen kımsınkıı muhatap olamadım fılannn dıkkat cekmeye calısıosun sanırımmm benıı dahada sınırlendırmeee sen bana ımalı yazz bende anlamayım bıde uste cık harbıı cok zekısınnnn
bencill karı hep kendını sevelım ıstıyooo
başak benim küçük bacım gibidir ben onu çok seviyom oda bunu biliyo
hahahahaaaa çok komik
k
aaa bayıldııı gülmekteeennnn
bak ayen hanım ben sennle hiç muhatap olmadım sen buradaki herkese sataşacağını kavga edeceğini zannedebilirsin ama bana bunu yapamazsın
haddini bil
öylemııı bence yazdıgına bakkk gercekten komık olan sensınnn bencee senn o gözlerınıı ıyıı accc ve bakk kım kavga etmek ıstıyorrrrrr benı sınırlendırmee sen kımsınkıı muhatap olamadım fılannn dıkkat cekmeye calısıosun sanırımmm benıı dahada sınırlendırmeee sen bana ımalı yazz bende anlamayım bıde uste cık harbıı cok zekısınnnn
yok be alışınca güzel beni dinlendiriyobizim hatun sevdi tepki veriyiii ege vermiyimii
1.başak için sadece kendisi sevilsin istiyor dedin bende o benim küçük bacımdır ben onu seviyorum oda bunu biliyor dedim bu kavga sözü yada ima değildir gözünü açıp okuması gereken sensin
yazılanları anlamak istediği gibi yorumlayan sensin
2.benim zekamı kanuşmak sana kalmamış
3.ben dikkat çekmeye çalışmam beni tanıyan bilen bilir zaten
4.senin sinirlenmen benim umurumda bile olmaz
tatlım vivaldinin müziklerini dinletseydin keşke onun müzikleri bebeğin gelişimi üzerinde çok etkiliymiş bilim adamlarının tesbiti bu
yunus sesinden niye korktunki annem sen dinlendirici bi özelliği var yunus sesinin
cok guze oyun oynuosunnn hmm amacını analdımm burda herkesın senı nekadr sevdıgını anlamaya calısıp aklıncaa benle kavga etmeye calısıosunn senı herkes sevıodur vebiılıodur tribünlere oynamaa sımdıı okkk hadıı byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bılmıssssss bayannnn senden acayıp gıcık aldımmm bana sakın cevap vermeee !!!!!!!!
kızlar uyarı alcaz topikimiz kapancak
cevap vermesek artık kimse istemediği ile konuşmasın
ben hepinizi seviyorum yaaaaa
sana asla cevap vermek gibi bi niyetim yoktu ama bu yazdıklarına sadece gülerim ben demek gereği duydum
artık ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğimden emin olabilirsin
tamam ablacım biliyorumbaşakcım bende çıkıyorum topiğiniz ceza almaz bu konuşmalardan merak etme
kimseyi rencide etmedikçe küfürlü konuşmadıkça topik ceza almaz ki bu tarzda konuşmadık
o yüzden için rahat olsun
kızlarrrrr ben pazartesi bebişime kavuşuyorum :)) heaber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?