oralar bize biras uzak kalıyo kuzumben pek severim deniz gören balkon felan olcak oohh çay demle çekirdek çıtla sohbet muhabbetkocişinle sahilde yürüyüş yapsaydın bol bol..hamişlere yürüyüş iiyii geliyomuşyaa
offfffffffffffkız kadını bi sevemmediiin
he pcye gelmişBasak ne varr kadin seni ziyarete gelmis
unutmam ama ekemk borcunu
geldi kocam o ses türkiyeye bakıyo bi yandan beni kesiyo ne yazıyo acaba diye
kız tavukmu oldun bu saatte ne uykusu bak kaynoş gelmiş uyuyamazsın istesende
saol hayatim
kari degil abla
tv yokta ondan olsa gorurum sizi
ohhhhh
Komsuya yarin benim kaynosgil gelecekmis
eskiden kaynosta bu apt oturiyoduya
kadina yardima indim
dolma doldurduk
peynirli borek
kurabiye
rus salatasi
kek
tavuk gogsu yaptik
eve geldim
ne içiyon sen bira mı
yok esım kola bende kanportakalı ıcıyorumm
kızz kaynana ne yapıyo pc den :44::44::44::44::44:
abla deyince kendini yaşlı hissetme sonra
tmm abla
sevınc bend egelcem yarın :125::125::125::125::125::125::125::125::125:
tavuk göğsünüde pek severim
sevinç kaçtımı
ürün felan giriyo amwayın
peşne börülcenin çocukları doluşuyo kocam olmayınca dur diyende olmuyo saatlerdir burdalar deli oluyorum ya
afiyet olsun
ürün felan giriyo amwayın
peşne börülcenin çocukları doluşuyo kocam olmayınca dur diyende olmuyo saatlerdir burdalar deli oluyorum ya
afiyet olsun
borulceyle aran nasıl gelıyo mu gene
yok o gelemez öle zırt zırt geçenmde pek yüz vermedim zaten
dur ben yatıyom diye yolllayım şunları yoksa çıldırcam
amanınnn parmak kadar bacakları yerim ben onu üşümesin tabi bebişin al yanına kalın şeylerrrr....kızzlarr kcoam bu akşam yokkkkkkkkk gelince sohbet edelimmmmmmmm:92::92::92:
duman senin işin yok sen gelcen haaaaa
bu arada olişe hastaneiçin külotlu çorapta koyyim diyorum
sıcak tutar bacaklarını:26:
başak senin toto büyük sen kaşı tüm nazar gider topiğimizdekiseni takdir ettim şu an afern geçmişi takip ediyosun
:13::13::13::13::13:
bu hafta yeşil doğurdu haftaya ksel doğurcak
bi dahaki hafatayda benmi doğursamabovvvvvv aman Allah korusun zamanımı bekliyim
bence topikiize nzar deiyiiii
totomuzu kaşısak
sen olişine sütlaç yaparsında benim annem kızına yapmazmııııı,,dolapta 5 tabak sütlacım var birini şimdi yedim ohhhh mis missssss..Komsuya yarin benim kaynosgil gelecekmis
eskiden kaynosta bu apt oturiyoduya
kadina yardima indim
dolma doldurduk
peynirli borek
kurabiye
rus salatasi
kek
tavuk gogsu yaptik
eve geldim
amanınnn parmak kadar bacakları yerim ben onu üşümesin tabi bebişin al yanına kalın şeylerrrr....
yaa yemekten sonra çaya annemlere gidelim dedik, asansörü çağırayım diye fırladım evden kocişede dedimki anahtarı al derken kahretsinnnn diyen bir sess,kapıda kaldık akşam akşamçilingirdi falan filandı derken 10.30 da geldim eve ((
başak senin toto büyük sen kaşı tüm nazar gider topiğimizdeki
sen olişine sütlaç yaparsında benim annem kızına yapmazmııııı,,dolapta 5 tabak sütlacım var birini şimdi yedim ohhhh mis missssss..
başakkkkk kızzz sarelle yeme öyle ekmek arası çok zararlıııııı
kızlaar bugün küçük yiğenim ağzından bişey kaçırdıablam yeğenimin oyun parkını bize verecekti beşik niyetine .amaaa bebişim çook şanslı teyzesi bu akşam gitmiş ona beşik almışş, uyku seti vs herşeyi içinde hemideee.yeğenim anlatmadı tabi bunları.bana sadece uyku setini verdi ablam beğendinmi diye bayıldım dedim,o ara ablam çıktı yeğenim girdi(3.5) yaşında teyzeee beğendinmi beşiği dedi sonra ben annemi sıkıştırınca sölemek zorunda kaldı c.tesi gelecekmiş ağlıycaktım canım kıyamamış gitmiş yeni beşik almış inşallah kendiside sağ salim gelir meleğimin tüm bu hazırlıklarımız yarım kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?