Nevet canim yokdum bacima gitmistim aksam esim beni ordan aldi birlikde eve geldikkkUmudum dun yoktu gelmedi
:26: :26:
borulcesimi geldi yoksa gene
Canim hamissindir belki???? Test yaptinmi?Gunaydin kizlar nasilsiniz Bende aksam kaynosuma geldim gorumcemle altli ustluler zaten. Aksam birds kaldik bu gecede burdayiz cok ozlemisim zatenbu sabahta komsulari kahvaltiya cagirdi oraya gitcez ama Kimse kalkmadi daha zaten midem bulaniyo iki gundur lekelerim geliyo kahve kahve adetimde bugun olmadi yarin gelir buyuk bi ihtimalle.. olsamda kurtulsam ya gerim gerim geriyo Insani bu durum yok yere.. zaten sancimda var karnim agriyo
Gunaydin canimgünaydın kızlardün temizliğimi yapamadım,bugün yapıcam dip bucak...sonra yaprak sarıcam,anneme gidecem,çookkk işim var çook..
diyimde çıkım dedim
Pasam ozledim seniiiisen o sıpayı yolla ban ben onun koca nanaklarını sıkayımbu arada mumbar dolmasımı
kaynanasını özleyen gelin şok şok sana benim kynosu yollym gülüm bak bakalım özlüyonmu
kolay gelsim dadlm benimde ev işlerim var yemeklerim vareşim evde bgün daha kahvaltı yapmadım gdieyimde dkan kahvaltımı hazırlıyayım
Nevet canim yokdum bacima gitmistim aksam esim beni ordan aldi birlikde eve geldikkk
Sonra atv'deki Karadayiyi izledim.. Erken uyudum, buaksamda borulce yemege davet etti, oraya gidicez
Canim hamissindir belki???? Test yaptinmi?
Gunaydin canim
Kolay gelsin
Cok isin varmis :18:
Anneciginede selamlar sevgiler canim
Pasam ozledim seniiii
Kaynosu takma bosver tatlim yukarda Allahim goruyo
Dumancim...iyi olmana sevindim hep Boyle ol..
Kizlar herkese gunaydin
Hayirli birgun olsun insallah
Ben bugun cok sinirliyim ve cok duygusalim Dunden beri boyleyim..
Gidip papatya cayimi alsam sakinlessem!!
rabbime çok şükür eşim iyi igne iyi geldi galibaarkadaşım aradı bgün konştk anlattım dedi geçen benimde eşime old öle dedi agrı çarpıntı vs doktora götürdük çok şükür bir şey çıkmadı üzülme üşütmekten dedi içim azda olsa rahatladı kaynanama gelince eşim geldi akşam yemegini yedi sonra aldım karşıma konştm abartmadan ne olduysa eşimde tepki şu gözleri doldu dedim nen oldu aglıyormsn dedi neden böyle yapıyor dedim bayrama beklemesin beni sen gidersin bayramlaşmaya dedim üzüldü açıkçası zaten beni baştan istemiyord şaşmadım dediki annemin işi degil bence b biri doldrmuş günahı boynna eltimi söyledi devamlı o gidiyor oraya dedi anlıcagın küsüs işimde olmaz bndan sonra benim moralim kötüyken benim panik atagımı azdırdı aglattıya daha ne diyeyim sen nasılsın bebem sıpam nasıl yazıcem ntyorm bebegim iyiyimiş allah dahada iyi etsin işşallah 40 haftaları görme dilegiyle
alta şimdi gördüm seni bende özledim bebem ne var ne yok bakalım
günaydın kızlardün temizliğimi yapamadım,bugün yapıcam dip bucak...sonra yaprak sarıcam,anneme gidecem,çookkk işim var çook..
diyimde çıkım dedim
canım çarpıntı oldmuydu ozaman bebem ya nasıl geçticanım çok sevindim iyi olmasına bak doğru üşütmeden de olabilir, beni bir kere klima çarpmıştı kalp krizi geçiriyorum zannetmiştim nefes alamamıştım her şeyine dikkat etmek lazım... kaynana konusunda ne deyim eğer huzurunuz küsken olacaksa küsün,tabi bayram geliyo keşke yaşanmasaydı böyle şeyler ama ne diim.eşinde üüzlüyodur,bence en azından iyice iyileşene kadar konuşma bu konuyu... bebişimde çok şükür iyi canımm
Sinirliyim gerginim duygusalimm 2 gundur boyleyim belli biseyde yok
Sakinlesecegim bitkisel seyler varmi canim
O suratini yirim senin yirimmmm
sevinç karısı hoş geldin mmbarı severmisin sen
semracım sende hoş geldin ne var ne yok
Sinirim tepeme cikti yaaa kaynis aradi :99:
bugun komsuya geliyorlaryaa :99:
aramis sabah sabah
aksama yemege bize kalirlarmis :99:
Hakan evde yok aksama diyorum duymuyor bile beni :99:
evde kelle varmista onu getirip paca yapalim diyor
bende dedimki gunduz misafirlikte olacaz kim ugrasacak
onunla hem nasil yetisecek diyom heec orali olmuyorr
biktim yemin ederim yaa cocuk okuldan yorgun geliyor
ona yemek yedir banyo yaptir dersiydi derken uykusu geliyir
kocamda yok offff offff hic yuz vermeye gelmiyorlar yaa
Bayilirim mumbar dolmasina cokta guzel yaparim
dolduruyorsan doldurda gonder
canım işte direk çarpıntı olmuştu kemiklerim batmıştı resmen kalbime nefes alamamıştım... ama sonra ısındım filan kendi kendine geçti... bencede bak sırf eşin üzülmesin yeniden rahatsızlanması diye sen git bayramda yaşlı cahil anlamıyo diceksin artık...canım çarpıntı oldmuydu ozaman bebem ya nasıl geçtieşim diyor bayramda gider elini öpersin büyüklük sende kalsın diyor ama çok kırıldım hep altan alan benim yeminle
sen bana gel ben seni bir güzel dövüyüm sende bende rahatlıyım ne dersinpapatya çayı diyolar ama yalan denedim olmadı en iyi rahatlama şekli çıkıp gezmek hava almak güzel şeyler düşünmek
Sinirim tepeme cikti yaaa kaynis aradi :99:
bugun komsuya geliyorlaryaa :99:
aramis sabah sabah
aksama yemege bize kalirlarmis :99:
Hakan evde yok aksama diyorum duymuyor bile beni :99:
evde kelle varmista onu getirip paca yapalim diyor
bende dedimki gunduz misafirlikte olacaz kim ugrasacak
onunla hem nasil yetisecek diyom heec orali olmuyorr
biktim yemin ederim yaa cocuk okuldan yorgun geliyor
ona yemek yedir banyo yaptir dersiydi derken uykusu geliyir
kocamda yok offff offff hic yuz vermeye gelmiyorlar yaa
ailem burda yok diye beni sahipsiz bir kolemi saniyorlarya
zaten komsuda yiyip iceceksiniz tadinda birakip evinize gitsenize
ne burnumdan getiriyonuz her biri bir kanepeye yatiyor geldiklerinde
kaynim kayinbabam kaynos kaynosun kaynosuuuofff off
canını sıkma bebem ya salla gitsin
canım işte direk çarpıntı olmuştu kemiklerim batmıştı resmen kalbime nefes alamamıştım... ama sonra ısındım filan kendi kendine geçti... bencede bak sırf eşin üzülmesin yeniden rahatsızlanması diye sen git bayramda yaşlı cahil anlamıyo diceksin artık...
sen artık onların kızlar sayılırsınhakan olmasa da olur hep beraber pişirir yersiniz aaaa cadı gelinnnnnn
sen salladin ya bende sallarim
:kafasindan atescikan smily:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?