Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kovaladım şükür

kızım sana söylüyom gelinim sen anla taktiğini uyguladım

çoçuklara bağırdım yatıcam gidin diye

kaynoşta gitti

cicuklara ne bagiriyonki
gulum ben yatacam hadi
evinize gidin sizinde uyku saatiniz
geldi diyeydin

topicte ziyaretci bilem yokkk
kargalar .okunu yimeden kalkan bir benim zaar

Son düzenleme:

Anaaamm kapidami kaldiniz kizzzz
annelerde olmasa herseyimize kosuyolarr
ayyyy canim yaaa hayirli olsun
gule gule eskitsin insallah icinde debelensin
isesin kaka yapsinn kuzum benim
evet yaa kapıda kaldık niye gülüyosunnnn valla yaa içine etsin bebişim o uyku setinin filan :)

Gunaydin uykucu kadinlar
bu ne uykusu anlamadim .

günaydınnnnnnnn güzellik uykusundalar herhaldee.... bende hep bu günlerin hayalini kuruyodum ama yatamadım:18:

Hep beraberrrrrrrrrrrr nice 2000lere

10000. Sayfamızda da sizinle olmak istiyorumm canlarımmmmmmmmmmmm
Yarin dogurunca yuzumuze bile bakmazsin sen

evet yaa kapıda kaldık niye gülüyosunnnn valla yaa içine etsin bebişim o uyku setinin filan :)

günaydınnnnnnnn güzellik uykusundalar herhaldee.... bende hep bu günlerin hayalini kuruyodum ama yatamadım:18:

hee guldum ni war
erken kalkmaya aliskinsin o yuzden
hergun 15-20 dk gec kalkarsin
sonra bir bakarsinki saat 10 11 olmus

hee guldum ni war
erken kalkmaya aliskinsin o yuzden
hergun 15-20 dk gec kalkarsin
sonra bir bakarsinki saat 10 11 olmus

çabuk geçmesin saat yaaaa sabah bu saatlerde kahvaltıya alıştım ya acıktık bide ondan yatamadım sanırım... ben bi kahvaltı hazırlayıp geleyim canım olurmu gitcenmi sen?

iyiki gebe kaldin kadin yoksa tek tek toplardin bebeleri

demekki borulceylen iyiymis bir zamanlarr

Cnm bende kahvalti hazirlayayim oglum kalkti gorusuruk

uykucu tosbaa uyanamamis 15 kilo aldi ya
totoyu kaldirip kalkamiyoo zaar balina tkb

Gunaydin kizlar nasilsiniz Bende aksam kaynosuma geldim gorumcemle altli ustluler zaten. Aksam birds kaldik bu gecede burdayiz cok ozlemisim zaten bu sabahta komsulari kahvaltiya cagirdi oraya gitcez ama Kimse kalkmadi daha zaten midem bulaniyo iki gundur lekelerim geliyo kahve kahve adetimde bugun olmadi yarin gelir buyuk bi ihtimalle.. olsamda kurtulsam ya gerim gerim geriyo Insani bu durum yok yere.. zaten sancimda var karnim agriyo

günaydın kızlardün temizliğimi yapamadım,bugün yapıcam dip bucak...sonra yaprak sarıcam,anneme gidecem,çookkk işim var çook..

diyimde çıkım dedim

Cnm bende kahvalti hazirlayayim oglum kalkti gorusuruk

uykucu tosbaa uyanamamis 15 kilo aldi ya
totoyu kaldirip kalkamiyoo zaar balina tkb
sen o sıpayı yolla ban ben onun koca nanaklarını sıkayım bu arada mumbar dolmasımı
kaynanasını özleyen gelin şok şok sana benim kynosu yollym gülüm bak bakalım özlüyonmu
günaydın kızlardün temizliğimi yapamadım,bugün yapıcam dip bucak...sonra yaprak sarıcam,anneme gidecem,çookkk işim var çook..

diyimde çıkım dedim

kolay gelsim dadlm benimde ev işlerim var yemeklerim var eşim evde bgün daha kahvaltı yapmadım gdieyimde dkan kahvaltımı hazırlıyayım

nasılsın canım eşin nasıl oldu? senin geçtimi kaynanayı dövme planların

rabbime çok şükür eşim iyi igne iyi geldi galibaarkadaşım aradı bgün konştk anlattım dedi geçen benimde eşime old öle dedi agrı çarpıntı vs doktora götürdük çok şükür bir şey çıkmadı üzülme üşütmekten dedi içim azda olsa rahatladıkaynanama gelince eşim geldi akşam yemegini yedi sonra aldım karşıma konştm abartmadan ne olduysaeşimde tepki şugözleri doldu dedim nen oldu aglıyormsn dedi neden böyle yapıyordedim bayrama beklemesin beni sen gidersin bayramlaşmaya dedim üzüldü açıkçası zaten beni baştan istemiyord şaşmadım dediki annemin işi degil bence b biri doldrmuş günahı boynna eltimi söyledi devamlı o gidiyor oraya dedi anlıcagın küsüs işimde olmaz bndan sonra benim moralim kötüyken benim panik atagımı azdırdı aglattıya daha ne diyeyim sen nasılsın bebem sıpam nasıl yazıcem ntyorm bebegim iyiyimiş allah dahada iyi etsin işşallah 40 haftaları görme dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…