Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anlıyorum dumancım insan yaşaamdan bilmiyyor. seninki uzakta olduğu için böyle iyisiniz.
karı çekirdek getirmiş dökmüşler etrafa eğilip onları topluyorum kadın bakıyo öyle.
işi gücü yok oturmuş telefonda sohbet ediyo öçoçuklar azıyo bağırış çağırış
git madem evinde konş telefonla beni niye rahatsız ediyosun. çocuklarda gitmiyo onun yüzünden. şimdi fenamı oluyorum ben
----------
park beşikmiymiş anlamdım ama görcez bakalım nasılda şookk olcan acaba

ayy olabilir uzakta oldugumuz için belki ama yakında da olsak yinede ben kaynoştan kaynaklı sorun yaşayacağımızı düşünmezdim, valla nazar değmesin melek gibi kadın ben daha cadı kalıyorum yanında...

park beşik değil kuzum.şöyle anlatayım.ablamın 3.5 yaşında kızı var onun park beşiğini bana verecekti ben beşik almayacaktım, ama üzülüyodum ben böyle parmaklıklı beşiklerden istiyodum çünkü... üzüle üzüle alacaktım yane... ama ablam gidip parmaklıklı asansörlü beşiklerden almış dün...

kadin ayikamadin galiba duman yani asansirlu karyola besiklerden bahsediyor
okudugunudami anlamiyon artik

Elti yok henuzz borulce bi tane kocasi cok gicik oyle gelip gitmez

belki bugunde cagirirlarrr
gelmede gorr kapina dayanirim
bu arada o mesele hafta ici okey sana haber viririm
haftaya ege ye dua et

çok şanslısın börülcenin kocası gıcıkmş
-------
bugün çağırmazlar telefonu kapalıaslında dünde bana "telefonum çalarsa kaldırma beni" demişti ama ben dayanmayıp kaldırdım o da gitmek zorunda kaldıkendimi suçlu hissettm
-----
tşk ederim ege olmasa zati böyle bişi olmazdıiyi yapmşım bu cicuğu

ttk ne kadın

4275 mii

aboo ben yemeyi kesiyim çıkaramam o çiçuğu ben

çok yeme tatlım, öyle cips patates çikolata filan zararlı şeyler..paşanınki tombiş oldu diye herkes öyle olcak diil,zararlı oldugu ortada bebeğe olmasa da sana zarar gereksiz kilo yapar,şekerini yükseltir... bende çok seviyorum ama kociş çok kızıyo gizli gizli yiyom

Duman cim bizde o besikten kullandik cok rahat ici kicaman buyusede parmakliklarindan dusmuyor cunku yuksek
altindada 4 cekmecesi var kullanisli ve rahat gule gule kullansin.
biz sokmedik oglana baza aldik
kimseyede vermedik henuz
kardesi olur diye bekliyoz

niye ağlıcaktınki çalışırp duruyon harıl harıl alırdın bi karyola parmaklıklı beşik

bak sende yiyomuşun

cips hiç yemiyom kız valllaa hamileliğin başından beri kestim cipsi

ama sarallle çikolataaben hakkı doğuruyom kızım tatlı yemeden olmuyoki

artik cok yeme sekerin sinirda
bebek diyabetlimi dogsun

verme bencede canım bebiş olcak sonuçta ona kullanırsınız...
niye ağlıcaktınki çalışırp duruyon harıl harıl alırdın bi karyola parmaklıklı beşik

kızım çalışıyoz diye har vurup harman savurmaya ne gerek var,orda ablamda boş oyun parkı yatarken beşik niye alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…