Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bak sende yiyomuşun

cips hiç yemiyom kız valllaa hamileliğin başından beri kestim cipsi

ama sarallle çikolataaben hakkı doğuruyom kızım tatlı yemeden olmuyoki
ben 2 günde 1 çikolata bazende 1 dilim ekmek nutella o kadar,abarmıyorum ekmek arası yapacak kadar

artik cok yeme sekerin sinirda
bebek diyabetlimi dogsun

kız dr çok ii dedi sınır dikkat et filan demedi bana,tabi yine dikkat ederim formumu korumak için

slm topikin fıstıklarııı...napıonuz bakimmmm?havadisler varmı? dumancımmm naptın cnmmm şekerini ölçtürdünmü?

ben 2 günde 1 çikolata bazende 1 dilim ekmek nutella o kadar,abarmıyorum ekmek arası yapacak kadar

kız dr çok ii dedi sınır dikkat et filan demedi bana,tabi yine dikkat ederim formumu korumak için

banada demedi kızz doktorşekerin gayet iyi dedi:44::44::44::44::44::44:

slm topikin fıstıklarııı...napıonuz bakimmmm?havadisler varmı? dumancımmm naptın cnmmm şekerini ölçtürdünmü?

canım hoşgeldinnnn... nasılsın??? ölçtürdüm şeker iyi çıktı sıkıntı yok,ama plesentada kanama varmış suan evde yatıyorum raporluyum, o da geçicek inşallah

siz bilirsiniz karismiyorum ben iyiymisss

kız havalar soğudu klozete oturmak ölüm gibi geliyo buzzz gibiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18:

bende kocamın tişörtlerinden seriyom etrafa

başka bi çaresi yokmu bunun yaaa kış boyu tişörtlemi gezcem

yada bi ileeeğen alsam sobalı oda da dursa

banada demedi kızz doktorşekerin gayet iyi dedi:44::44::44::44::44::44:
olsun yinede dikkat edelim biz

insan taksitle felan oda alır çalışıyo olsam ben hiç acımazdım valla

canım evimiz müsait diil, 2 oda 1 salon..kendi evimizi alana kadar burdan çıkmayı düşünmüyoruz,o yüzden bebik bizim yanımızda yatıcak mecburen odası olmuycak garibimin..

uzun kollu bişeyin yokmu kız? hırka giyin üzerine önünü kapamasan da olur

olsun yinede dikkat edelim biz

canım evimiz müsait diil, 2 oda 1 salon..kendi evimizi alana kadar burdan çıkmayı düşünmüyoruz,o yüzden bebik bizim yanımızda yatıcak mecburen odası olmuycak garibimin..

bazen bende üzülüyorum kız garibimin odası bilem yok falan diye ama olsun napak sağlığı yerinde olsunda onların gerisi teferruat

benm olişimin onu çok seven bi ailesi manken gibi anası var

bazen bende üzülüyorum kız garibimin odası bilem yok falan diye ama olsun napak sağlığı yerinde olsunda onların gerisi teferruat

benm olişimin onu çok seven bi ailesi manken gibi anası var

evet zaten şimdi odası olsada yanında yatırmak en mantıklısı..

kız büyük beden manken gibimi anası:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…