Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ohh ne güzellllllllll afiyet olsunn

kı göbeğin çıkmştır senin hee

oney kiz oyleee ama lizozu guzelmis
sicacik tutar gelin ceyizi gibi haa
polar bicama neyinize yetmiiii

güzelde bu havalarda kullanşsız olur gibime geldi:100:

benm ki pamuk kart okuyucu alıyımda ..... devamını biliyon

oney kiz oyleee ama lizozu guzelmis
sicacik tutar gelin ceyizi gibi haa
polar bicama neyinize yetmiiii

kız polar pijama olur mu heeç ııııykksen doğumdan sonra polar pijamamı giydiiin yoksaaakarı ne güzel almış süslü süslü öyle olacan tabiii oooohh miss

kız polar pijama olur mu heeç ııııykksen doğumdan sonra polar pijamamı giydiiin yoksaaakarı ne güzel almış süslü süslü öyle olacan tabiii oooohh miss

he dimi kuzum bencede bu polar giymiştir:120:

kocakarı işi

ayy bu karı dediğinden beri cnm tavuk göğsü çekiyo
bende bugün yapıyım bari
nefesimde daralıyor accık dolaşıyım kızlarrrrrrrrrrrrr

deryacım buralarda ol hee soppet edek

güzelde bu havalarda kullanşsız olur gibime geldi:100:

benm ki pamuk kart okuyucu alıyımda ..... devamını biliyon

dalga geciyom ben sayen pijama giydim bide penye cunku yazin basiydi
zati bi işler çeviriyon iki saattir

git tavuk göğsünü zıkkımlan

zikkimlanimi evi topladim bulasiklari mak dizdim
oglani hazirladim okula gonderdim senin gibi bos isler
uzmani degilim ben

ayy bu karı dediğinden beri cnm tavuk göğsü çekiyo
bende bugün yapıyım bari
nefesimde daralıyor accık dolaşıyım kızlarrrrrrrrrrrrr

deryacım buralarda ol hee soppet edek

Sende yap baride zikkimlan bende burda zikkimlanirim
:110

hoşgeldinnn...ayy bu kız geldi yine yemek muhabbeti başladı gülegüle kullansın oğlun cicişlerini...

işte ben o yüzden tişört seriyom etrafa
ben gecede çok gidiyorum

nasıl yani wc ye tişört nasıl seriyosun tişörtün kafa kısmını mı tutturuyosun yoksa kız kullan at peçete bari ser tişörtü nasıl seriyon..

herkes bi tarafa gidiyo galibaaa,,bende çıkim biraz evimi toparlayım,yazlıkları filan kaldırmak lazım artık dime...

birde tarhana çorbası yapayım ekşi ekşi canım çekti görüşürüüüüzzz

kızlar düşükten sonraki ilk adetim 6 sında başladı tam olarak ama 5 inde hatta 4 ünde de çok az akıntı geldi kahverengi şeklinde gün içinde bir iki defa felan..ama 6 sında kırmızı olaraktan ve yoğun bi biçimde tam adetim başladı...şimdi ben gün hesaplarken 6 sımı diye hesaplıyım başlangıcı yoksa 4 ü diyemi..?ben 6 sı diyiiim diyoruum..ne diyosunuz..?:26:

sevinçcim sağol cnm cevabını okudum,ama özel msj kutun dolu old.için cevap veremedim....

canım bizde normalinden yok,zaten olsad eğilemiyorum karnım çok acıyo oturmak çok rahat bu haldeyken,
ya bu deveyi güdücen ya b diyardan gidicen demişler
aynen aynen kıskananlar çatlasın

iyi fikir tabii normal tuvalet olsaydı bende bende ööle yapardım
seyyar var kocişine de alsınyere koyyosn yapıyosn oluyo bitiyor
sen 90 dogrusn denedi demehayırlı olsn minigin cicileri
Kizlar ben hazirlaniyom diyiim dedim
hayrola nereye sen şimdi seviniyosndr için içini yer kaynoşların kaynon ve kayın bababngil gelicek diye:86::86:

canım bende 2 takım var çokta sıcak tutuyor

Son düzenleme:

Allah iyiligini versin senin hic gulecegim yokdu hatirliyormusun kemal sunalin bir filmi vardi, patronu onu dovunce rahatliyordu karsiligindada para veriyordu dovdukden sonra ... filmin ismini hatirlayamadim simdi...ama adam cok sinirliydi ve dayak atinca gevsiyordu...

yuz verincede insanin tepesine cikiyorlar... buna birebir bende sahit oldum

mesafe her zaman iyidir aslinda canim...hic uzulmuyor insan o zaman

seviyorm kız seni ben he unutma bebem
canımcıım bende de var yumuşacık çok severiim ama doğumdan sonrada polar pijamamı giyilirmiş heeeç

canım dogmun kışa gelsinde görürüm ben sizi giyiliyom giyilmiyom

ben çıkıyorum kızlar basakcım kusura bakma cnm akşama konuşuruz...kaynoş hastaneye gitti bugün börülceylen onu ziyarete gidiceemkarılar umudum pasam ve duman millete cvp yazdınız da benim soruma niiden cvp yazmadınız bekliom bekliom cvp veren yok aşk olsuun hııııh

paşacım seni tenzilen söylüyorum cnm yanlışlıkla yazmışım en azından benlen konuştun şikerim sen

canım hoşgeldinnnn... nasılsın??? ölçtürdüm şeker iyi çıktı sıkıntı yok,ama plesentada kanama varmış suan evde yatıyorum raporluyum, o da geçicek inşallah

hoşbuldummmm dicem siz gittiniz:) bişeler atıştıralım dedim kahvaltı yapmamıştım kaynoşum hazırladı onu yidik....kk dehlemiş beni o arada... geçmiş olsun kuzucummm...sevindim bi sıkıntı olmamasına hatta raporlu olup evde olman daha bi güzel ohhhh missss dinlen bolboll Allaha emanet ol cnmm...

hoşgeldnn fıstıkk gitcenmi yine hemen işin gücün bitmez senin

gitmicektim başağım ama yukardada yazdım kahvaltı yapmamıştım kaynoş yicek bişiler hazırladı onu yedik o yüzden kayboldumm...iş güç bitmio wallaa...gelen giden çok oluyo...burda kalıoz zaten eve gitmioz fazla...dün 3 de eve gittim...misafirim vardı akşama çünkü...iki haftada bi kardeşimin kayınbabası ailesi annemler ve biz toplanıoz sıra bendeydi... bize kurandan sureleri okuo anlatıo onları hakkında sorularımızı falan cevaplıo tartışıyoz bayağ güzel oluyo...dün resmen motor taktım ama...evi temizledim kek yaptım poaça yaptım vs derken canım cıktı...zati gündüzde koşturdum kayınbabamın banka işlerini hallettik ayakkabıda topukluydu su toplamış parmaklarım hep...sen napıon nasıl gidio bakalım

deryacım walla banada sendeki gibi oldugu zamanlar sonraki tarihi baz alıodum..yani 6 sını alırdım heralde...ama benim duyumlarıma göre lekeyi gördüğün günü baz alacaksın diolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…