Kızlaar nasılsınıııız?özledinizmi beniii cumrtesiden pazartesiye kadar osmaniyede görümcemlerdeydik ooh bol bol gezdik oğluşa alışveriş yaptık biissürü ciciler aldım yavruma hepside birbirinden güzel memlekete giderken götürcem cicilerini şimdi kaynoşlardayız gene cuma döncez sanırım ekmek sıkma falan yapcakmışız birzdanda sabah bi kalktım annem koca bi banyo leğeni hamur yoğurmuş görünce gözlerim pörtledi noolcak bu kadar hamur diyeee neyse biissürü ekmek yapılcak daha ohoo öle yaani bikaç gündür gelemiyodum giremde bi rapor verem didim canım pattis salatası istedi onuda yapcaz bu arada osmaniyede ablam sağolsun köfteye doydum içli köfte yapmış bana 3 gün yedim ooh yarasın yavrumaa dahada yarın falan biraz yaptırıp götürcem atcaam buzluğaa yuuppiiii :125: neyse benden hberler böyle keyfim yerinde hadi ben kaçar hoşçakalıın
oney kiz oyleee ama lizozu guzelmis
sicacik tutar gelin ceyizi gibi haa
polar bicama neyinize yetmiiii
oney kiz oyleee ama lizozu guzelmis
sicacik tutar gelin ceyizi gibi haa
polar bicama neyinize yetmiiii
Kizlar ben hazirlaniyom diyiim dedim
kız polar pijama olur mu heeç ııııykk sen doğumdan sonra polar pijamamı giydiiin yoksaaa karı ne güzel almış süslü süslü öyle olacan tabiii oooohh miss
güzelde bu havalarda kullanşsız olur gibime geldi:100:
benm ki pamukkart okuyucu alıyımda ..... devamını biliyon
kız polar pijama olur mu heeç ııııykk sen doğumdan sonra polar pijamamı giydiiin yoksaaa karı ne güzel almış süslü süslü öyle olacan tabiii oooohh miss
zati bi işler çeviriyon iki saattir
git tavuk göğsünü zıkkımlan
ayy bu karı dediğinden beri cnm tavuk göğsü çekiyo
bende bugün yapıyım bari
nefesimde daralıyor accık dolaşıyım kızlarrrrrrrrrrrrr
deryacım buralarda ol hee soppet edek
hoşgeldinnn...ayy bu kız geldi yine yemek muhabbeti başladıKızlaar nasılsınıııız?özledinizmi beniii cumrtesiden pazartesiye kadar osmaniyede görümcemlerdeydik ooh bol bol gezdik oğluşa alışveriş yaptık biissürü ciciler aldım yavruma hepside birbirinden güzel memlekete giderken götürcem cicilerini şimdi kaynoşlardayız gene cuma döncez sanırım ekmek sıkma falan yapcakmışız birzdanda sabah bi kalktım annem koca bi banyo leğeni hamur yoğurmuş görünce gözlerim pörtledi noolcak bu kadar hamur diyeee neyse biissürü ekmek yapılcak daha ohoo öle yaani bikaç gündür gelemiyodum giremde bi rapor verem didim canım pattis salatası istedi onuda yapcaz bu arada osmaniyede ablam sağolsun köfteye doydum içli köfte yapmış bana 3 gün yedim ooh yarasın yavrumaa dahada yarın falan biraz yaptırıp götürcem atcaam buzluğaa yuuppiiii :125: neyse benden hberler böyle keyfim yerinde hadi ben kaçar hoşçakalıın
işte ben o yüzden tişört seriyom etrafa
ben gecede çok gidiyorum
ya bu deveyi güdücen ya b diyardan gidicen demişlercanım bizde normalinden yok,zaten olsad eğilemiyorum karnım çok acıyo oturmak çok rahat bu haldeyken,
seyyar var kocişine de alsınaynen aynen kıskananlar çatlasın
iyi fikir tabii normal tuvalet olsaydı bende bende ööle yapardım
sen 90 dogrusn denedi demeKızlaar nasılsınıııız?özledinizmi beniii cumrtesiden pazartesiye kadar osmaniyede görümcemlerdeydik ooh bol bol gezdik oğluşa alışveriş yaptık biissürü ciciler aldım yavruma hepside birbirinden güzel memlekete giderken götürcem cicilerini şimdi kaynoşlardayız gene cuma döncez sanırım ekmek sıkma falan yapcakmışız birzdanda sabah bi kalktım annem koca bi banyo leğeni hamur yoğurmuş görünce gözlerim pörtledi noolcak bu kadar hamur diyeee neyse biissürü ekmek yapılcak daha ohoo öle yaani bikaç gündür gelemiyodum giremde bi rapor verem didim canım pattis salatası istedi onuda yapcaz bu arada osmaniyede ablam sağolsun köfteye doydum içli köfte yapmış bana 3 gün yedim ooh yarasın yavrumaa dahada yarın falan biraz yaptırıp götürcem atcaam buzluğaa yuuppiiii :125: neyse benden hberler böyle keyfim yerinde hadi ben kaçar hoşçakalıın
hayrola nereye sen şimdi seviniyosndr için içini yer kaynoşların kaynon ve kayın bababngil gelicek diye:86::86:Kizlar ben hazirlaniyom diyiim dedim
canım çarpıntı oldmuydu ozaman bebem ya nasıl geçtieşim diyor bayramda gider elini öpersin büyüklük sende kalsın diyor ama çok kırıldım hep altan alan benim yeminle
sen bana gel ben seni bir güzel dövüyüm sende bende rahatlıyım ne dersinpapatya çayı diyolar ama yalan denedim olmadı en iyi rahatlama şekli çıkıp gezmek hava almak güzel şeyler düşünmek
Sinirim tepeme cikti yaaa kaynis aradi :99:
bugun komsuya geliyorlaryaa :99:
aramis sabah sabah
aksama yemege bize kalirlarmis :99:
Hakan evde yok aksama diyorum duymuyor bile beni :99:
evde kelle varmista onu getirip paca yapalim diyor
bende dedimki gunduz misafirlikte olacaz kim ugrasacak
onunla hem nasil yetisecek diyom heec orali olmuyorr
biktim yemin ederim yaa cocuk okuldan yorgun geliyor
ona yemek yedir banyo yaptir dersiydi derken uykusu geliyir
kocamda yok offff offff hic yuz vermeye gelmiyorlar yaa
canım bende 2 takım var çokta sıcak tutuyor
Allah iyiligini versin senin hic gulecegim yokduhatirliyormusun kemal sunalin bir filmi vardi, patronu onu dovunce rahatliyordu karsiligindada para veriyordu dovdukden sonra ... filmin ismini hatirlayamadim simdi...ama adam cok sinirliydi ve dayak atinca gevsiyordu...
yuz verincede insanin tepesine cikiyorlar... buna birebir bende sahit oldum
mesafe her zaman iyidir aslinda canim...hic uzulmuyor insan o zaman
canımcıım bende de var yumuşacık çok severiim ama doğumdan sonrada polar pijamamı giyilirmiş heeeç
canım hoşgeldinnnn... nasılsın??? ölçtürdüm şeker iyi çıktı sıkıntı yok,ama plesentada kanama varmış suan evde yatıyorum raporluyum, o da geçicek inşallah
hoşgeldnn fıstıkk gitcenmi yine hemen işin gücün bitmez senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?