Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

masallah iyi beslemissin bebisini..yarasin onada sana da bende icli kofteyi severim ama cok guzel ince yapamiyorum fazla, bizim yoresel yemegimiz degil cok sonra ogrendiydim... tadi guzel geliyor ama cokince yapamiyorum..

canim ben 4'u diye hesaplardim sonucda kahvererengiyle basliyo adet cogu kiside...

seviyorm kız seni ben he unutma bebem

canım dogmun kışa gelsinde görürüm ben sizi giyiliyom giyilmiyom
bende seni seviyom, kanim cok isindi sana

mesajlari okuyodum yaa birikmis biraz.. yazdim yani yukarida sana 4'u derdim ben kahverengiyide sayiyorum, doktorum oyle demisti zamaninda..

masallah iyi beslemissin bebisini..yarasin onada sana da bende icli kofteyi severim ama cok guzel ince yapamiyorum fazla, bizim yoresel yemegimiz degil cok sonra ogrendiydim... tadi guzel geliyor ama cokince yapamiyorum..

canim ben 4'u diye hesaplardim sonucda kahvererengiyle basliyo adet cogu kiside...

mesajlari okuyodum yaa birikmis biraz.. yazdim yani yukarida sana 4'u derdim ben kahverengiyide sayiyorum, doktorum oyle demisti zamaninda..

paşacım seni tenzilen söylüyorum cnm yanlışlıkla yazmışım en azından benlen konuştun şikerim sen
aferim vallahi son anda yemekten krtuldn şaplagı he

çok sıcak kanlıyımdır dirlet neyse yemegim varda evi temizlemem lazım sonra gene gelirim olarmı

canım lekeyi ilk gördüğün günü kabul etmen lazım,4 ü yaniii

evet canım bu işin en güzel tarafı evde olmak bencede sağolasın cnm sende Allaha emanet ol... görüşürüüüzzzz

slm kızlar ben doğum yaptım iyileşmeye çalışıyorum
oğlişte iyi maşallah detyaları sonra gelip yazarım merak etmeyin diye girdim öptüm hepinizi

oğlişte iyi maşallah detyaları sonra gelip yazarım merak etmeyin diye girdim öptüm hepinizi

canım yaa gözün aydın olişini öp benim yerime de kokusunu içine çek..ohhh ne tatlıdır o şimdiii

allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim allah bağışlasın güzel yavrunuyesilim benim yerimede kokla bebişini o mis kokusunu sağlıkla büyüsün inşallahhhhhhhhhhh

selammmmm kızlar nasılsınız?kocişim hasta evde uyuyo onunla ilgileniyorum:94: fazla yaklaşmadan mesafeliyiz :yaaaaaaaaaaa grip oldu kıyamam aman sana geçmesin diyo inşallah çabuk atlatır neyse grşrz:79::79::79:

selammmmm kızlar nasılsınız?kocişim hasta evde uyuyo onunla ilgileniyorum:94: fazla yaklaşmadan mesafeliyiz :yaaaaaaaaaaa grip oldu kıyamam aman sana geçmesin diyo inşallah çabuk atlatır neyse grşrz:79::79::79:

ayyyyy çok sevindim bir kocakarı olaraktannnn müthiş bir haber...seninle manisa da yılbaşı geçircektik hatırladın mı??? günler nasıl geçiyor...

aslında heyacan yaptım yalnışlıkla kopyaladım,sanki kocanın hastalığına sevinmiş gibi oldu kusura bakma

Ayy ne güzell
O melek kokusunu bizim için de bolbol koklaa
Allah analı babalı bol kısmetli büyütsün inşaallahh

selam
eşim bugünde evde o yüzden gelemiyorum haber edeyimde çıkayım dedim

selam arkadaşlar bende 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama gebe kalamadım..sorun bende sanırken boşuna zaman kaybetmişiz eşimin %2 morfolojisi çıktı.şimdi bu ay ilaca başladık proxeed.ayrıca keçi boynuzu kürü yapıyorum..benim bat 3 kasım aranıza katılmak isterim..inşallah rabbim hepimize nasip etsin innnnşallllaaahhhh...:26:

dalga geciyom ben sayen pijama giydim bide penye cunku yazin basiydi

zikkimlanimi evi topladim bulasiklari mak dizdim
oglani hazirladim okula gonderdim senin gibi bos isler
uzmani degilim ben

çok dolu işlerle uğraşır kendisi

nasıl yani wc ye tişört nasıl seriyosun tişörtün kafa kısmını mı tutturuyosun yoksa kız kullan at peçete bari ser tişörtü nasıl seriyon..

he tişörtün kafasından yolluyorum

yok kuzum iki adet tişörtü katlayıp birini bi tarafa birini bi tarfa seriyorum

ayy duman senin kız hıçkırık tutuor fark ediyomusun. benm ki şu an tuttu sanırım

kahverengi akıntı adetten sayılıyo bence

4üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:44::44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…