ya bu deveyi güdücen ya b diyardan gidicen demişler
seyyar var kocişine de alsınyere koyyosn yapıyosn oluyo bitiyor
:
selammmmm kızlar nasılsınız?kocişim hasta evde uyuyo onunla ilgileniyorum:94: fazla yaklaşmadan mesafeliyiz: yaaaaaaaaaaa grip oldu kıyamam aman sana geçmesin diyo inşallah çabuk atlatır neyse grşrz:79::79::79:
ayyyyy çok sevindim bir kocakarı olaraktannnn müthiş bir haber...seninle manisa da yılbaşı geçircektik hatırladın mı??? günler nasıl geçiyor...
aslında heyacan yaptım yalnışlıkla kopyaladım,sanki kocanın hastalığına sevinmiş gibi oldu kusura bakma
slm kızlar ben doğum yaptım iyileşmeye çalışıyorum
oğlişte iyi maşallah detyaları sonra gelip yazarım merak etmeyin diye girdim öptüm hepinizi
selam arkadaşlar bende 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama gebe kalamadım..sorun bende sanırken boşuna zaman kaybetmişiz eşimin %2 morfolojisi çıktı.şimdi bu ay ilaca başladık proxeed.ayrıca keçi boynuzu kürü yapıyorum..benim bat 3 kasım aranıza katılmak isterim..inşallah rabbim hepimize nasip etsin innnnşallllaaahhhh...:26:
inşallah hayatım aramıza hoşgeldinnnnnnnnnn
keçiboynuzu kürü müthiç bi tespit, benm kocamın yemesi gerekseydi eğer hayata yediremezdim
Rabbim şifa versin bebekinizi tez vakitte nasib etsin size
ama önce accık gel bakalım bizi seviymsn yoksa iki günde terkmi ediyosn bizi
oğlişte iyi maşallah detyaları sonra gelip yazarım merak etmeyin diye girdim öptüm hepinizi
çok dolu işlerle uğraşır kendisi
kutusu dolumuymuş
kutusuna sahip çıkamayan hiç bi şeyine sahip çıkamaz
off yaaa kocam anneciiiiniiiiii çağırdı şimdide jkendisi gitii yattı vallla sinir oluyorum haa
kadın yine bana kalcak sanki çok sohbet ediyosssssss
açmam kapıyı açmam banane bananeee
neyse bakakta görek
duman yavrum bu ara ne sık geliyon sen nedense:44::44:
ben accık sona geliyom
çarpışıyım gelcm
deryacım walla banada sendeki gibi oldugu zamanlar sonraki tarihi baz alıodum..yani 6 sını alırdım heralde...ama benim duyumlarıma göre lekeyi gördüğün günü baz alacaksın diolar..
masallah iyi beslemissin bebisini..yarasin onada sana dabende icli kofteyi severim ama cok guzel ince yapamiyorum fazla, bizim yoresel yemegimiz degil cok sonra ogrendiydim... tadi guzel geliyor ama cokince yapamiyorum..
canim ben 4'u diye hesaplardim sonucda kahvererengiyle basliyo adet cogu kiside...
bende seni seviyom, kanim cok isindi sana
mesajlari okuyodum yaa birikmis biraz.. yazdim yani yukarida sana 4'u derdim ben kahverengiyide sayiyorum, doktorum oyle demisti zamaninda..
canım lekeyi ilk gördüğün günü kabul etmen lazım,4 ü yaniii
evet canım bu işin en güzel tarafı evde olmak bencedesağolasın cnm sende Allaha emanet ol... görüşürüüüzzzz
kahverengi akıntı adetten sayılıyo bence
4üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:44::44::44::44::44::44:
aferim vallahi son anda yemekten krtuldn şaplagı he
Off bugunude kazasiz belasiz atlattik haaa
komsudan 5 gibi kalktik kelle getitmis
biz asagidayken ewde onu koydum hasladim
ewe ciktik yemek hazirladik iyi gecti
yidik ictik gittiler
bir sorun olmadi
selam arkadaşlar bende 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama gebe kalamadım..sorun bende sanırken boşuna zaman kaybetmişiz eşimin %2 morfolojisi çıktı.şimdi bu ay ilaca başladık proxeed.ayrıca keçi boynuzu kürü yapıyorum..benim bat 3 kasım aranıza katılmak isterim..inşallah rabbim hepimize nasip etsin innnnşallllaaahhhh...:26:
kızlar nsılsınız...giremedim yaa evde değildik pek bide gelen giden derken vakit bulamadım..özledim sizi..benimki şimdi gelek üzeredir öptümm.
iyi bariiibende öyle olunca sinir oluyom sunu getiriyimde yapalım bunu getiriyimde yapalım derler yapmaya gelincede herşey bize kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?