Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ya bu deveyi güdücen ya b diyardan gidicen demişler

seyyar var kocişine de alsınyere koyyosn yapıyosn oluyo bitiyor
:

seyyar mıı:44::44:

şu çocukların içine yaptıkları mı:44::44::44:

aslında olabilir şimdi ben kullanırım sonrada olişe kalır

selammmmm kızlar nasılsınız?kocişim hasta evde uyuyo onunla ilgileniyorum:94: fazla yaklaşmadan mesafeliyiz :yaaaaaaaaaaa grip oldu kıyamam aman sana geçmesin diyo inşallah çabuk atlatır neyse grşrz:79::79::79:

bizim hatunlar kocişlere iyi bakamıyo

nazonun kocasıda hasta

ayyyyy çok sevindim bir kocakarı olaraktannnn müthiş bir haber...seninle manisa da yılbaşı geçircektik hatırladın mı??? günler nasıl geçiyor...

aslında heyacan yaptım yalnışlıkla kopyaladım,sanki kocanın hastalığına sevinmiş gibi oldu kusura bakma

kocakarı olunca bööle oluyo karacalım

memiklere dikkat sallana sallana düşcekler yakında

slm kızlar ben doğum yaptım iyileşmeye çalışıyorum
oğlişte iyi maşallah detyaları sonra gelip yazarım merak etmeyin diye girdim öptüm hepinizi

yeşilcim çok sevndm yaa haber verdiğin içinde teşekür ederimm

detayları yazarsın çok bekletme bizi

oliş nasıl yaaa kime benziyooo çirkinnnnnnnn

inşallah hayatım aramıza hoşgeldinnnnnnnnnn

keçiboynuzu kürü müthiç bi tespit, benm kocamın yemesi gerekseydi eğer hayata yediremezdim

Rabbim şifa versin bebekinizi tez vakitte nasib etsin size

ama önce accık gel bakalım bizi seviymsn yoksa iki günde terkmi ediyosn bizi

off yaaa kocam anneciiiiniiiiii çağırdı şimdide jkendisi gitii yattı vallla sinir oluyorum haa

kadın yine bana kalcak sanki çok sohbet ediyosssssss

açmam kapıyı açmam banane bananeee

neyse bakakta görek

duman yavrum bu ara ne sık geliyon sen nedense:44::44:

ben accık sona geliyom

çarpışıyım gelcm

Son düzenleme:

yok terk etmem ama yani bazen giriyorum topiklere hakkaten sıkılıyorum ama burası gerçekten pozitif geldi ..umarım sizlerde uğurlu gelkirsiniz bende size

Cnm test yapmadim bugun 27. Gun bi kac gun daha olmazsam yaparim ama muhtemelen yarina olurum zaten. 28 gunde oluyorum genelde olcak gibiyim bakam hayirlisi :18:

Ya hepinizin isigi yaniyo yoksunuz burda Topik sahibi basal karisi dogru bebeginide gelip dovcem seni topigine sahip cikmiyon

oğlişte iyi maşallah detyaları sonra gelip yazarım merak etmeyin diye girdim öptüm hepinizi

canımmmm gözünüz aydın Rabbim sağlıklı analı babalı büyütsünnn...kokla benim yerime yakışıklıyı

maasallah Allah anali babali buyutsun hemen haber verdin saol
basak olsa 6 ay sonra haber virirdi
çok dolu işlerle uğraşır kendisi

kutusu dolumuymuş

kutusuna sahip çıkamayan hiç bi şeyine sahip çıkamaz

off yaaa kocam anneciiiiniiiiii çağırdı şimdide jkendisi gitii yattı vallla sinir oluyorum haa

kadın yine bana kalcak sanki çok sohbet ediyosssssss

açmam kapıyı açmam banane bananeee

neyse bakakta görek

duman yavrum bu ara ne sık geliyon sen nedense:44::44:

ben accık sona geliyom

çarpışıyım gelcm

ufak atta civcivler yesin

kızlar nsılsınız...giremedim yaa evde değildik pek bide gelen giden derken vakit bulamadım..özledim sizi..benimki şimdi gelek üzeredir öptümm.

Off bugunude kazasiz belasiz atlattik haaa
komsudan 5 gibi kalktik kelle getitmis
biz asagidayken ewde onu koydum hasladim
ewe ciktik yemek hazirladik iyi gecti
yidik ictik gittiler
bir sorun olmadi

deryacım walla banada sendeki gibi oldugu zamanlar sonraki tarihi baz alıodum..yani 6 sını alırdım heralde...ama benim duyumlarıma göre lekeyi gördüğün günü baz alacaksın diolar..

canım lekeyi ilk gördüğün günü kabul etmen lazım,4 ü yaniii

evet canım bu işin en güzel tarafı evde olmak bencede sağolasın cnm sende Allaha emanet ol... görüşürüüüzzzz

Ok kızlar tşk ederiim4 ünde çok az gelmişti bide kahverengiydi 6 sında kırmızı oldu ve yoğunlaştı o yüzden emin olamamıştım:26:benim genelde hep kırmızı ve yoğun başlar normalde çünkü adetlerim... ilk kez böyle oldu düşükten dolayı sanırım...neyse bende 4 ü diye baz alarak hesaplıyım o zaman öyle diyosanız....çarpışma günlerimi hesaplıyacaaamdaa

aferim vallahi son anda yemekten krtuldn şaplagı he

Off bugunude kazasiz belasiz atlattik haaa
komsudan 5 gibi kalktik kelle getitmis
biz asagidayken ewde onu koydum hasladim
ewe ciktik yemek hazirladik iyi gecti
yidik ictik gittiler
bir sorun olmadi

iyi bariiibende öyle olunca sinir oluyom sunu getiriyimde yapalım bunu getiriyimde yapalım derler yapmaya gelincede herşey bize kalır

cnm çok seviindiiim darısı başımıza inşiiyi bak bebişle kendineeadını ne koydunuuzz

amin cnmhoşgeldiiiin

iyi bariiibende öyle olunca sinir oluyom sunu getiriyimde yapalım bunu getiriyimde yapalım derler yapmaya gelincede herşey bize kalır

ben bu isten anlamam didim yapti saolsun
bende pilav ve salata yaptim tursu ayran
yedik ictik cayda yaptim sonra gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…